İçeriğe Yönlendir

Vw Caddy & Dacia Duster

Misafir

Recommended Posts

Emre Öğüt

1.6 doblo desem alternatif?

doplo nerede caddy nerede Mehmet hocam emin olunki aralarında dağlar denizler var :) bende 1.6MJ Premio vardı gırtlak dolu farkı ilk virajda hissettiriyor, caddye göre tek bir avantajı var 4cam otm. :) doblonun en fullünede bindim 2012 model olupta gırgırlı manuel camlı olanınada bindim ticari amaç haricinde kullanılmayacaksa bence alınmaz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

otomatik duster dci EDC olursa tiguan spec olur güzel olur

EDC olmayacak. ZF'nin ürettiği robotize şanzıman ile gelecek.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

cvt yi de Zf satmıştı am üretmemiş sonradan açıklandı

Ben söylenenlerin yalancısıym :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ben söylenenlerin yalancısıym :)

asm sistemi bu.. otomatik debriyaj?

edc ye ne oldu patladı mı o da ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

asm sistemi bu.. otomatik debriyaj?

edc ye ne oldu patladı mı o da ?

EDC pahalı abi. Bu şanzıman için 600€ diyorlarmış yurtdışında.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

Courier kalsın :)

Ok yaydan çıktı artık  :i-ih:  :i-ih:

en mantıklısı olur.

edc nasıl dsg gibi saçma sapan arıza yapıp 8 10 bin harcatıomu ?

Sonuçta cift kavrama aynı ....un laciverti yani Ali, şans işi edc den de yaka silken bir sürü insan var arıza yüzünden

Yorum bağlantısı

Ok yaydan çıktı artık :i-ih::i-ih:

Abi valla iki seçenek arasında caddy ama yine ticari. Duster, courier den sonra aşırı boş gelecek bence. Her tarafından çatırtı patırtı gelse de 4x4 falan olmadıktan sonra hayatta duster almam.
Yorum bağlantısı

Abi valla iki seçenek arasında caddy ama yine ticari. Duster, courier den sonra aşırı boş gelecek bence. Her tarafından çatırtı patırtı gelse de 4x4 falan olmadıktan sonra hayatta duster almam.

Dusterdan vazgectik zaten caddy ve fluence arasındayız, ama kuryeyi nasıl satacam bakalım talip yok diyorsun baksana hiç 

Yorum bağlantısı
Ali Gök

Ok yaydan çıktı artık  :i-ih:  :i-ih:

Sonuçta cift kavrama aynı ....un laciverti yani Ali, şans işi edc den de yaka silken bir sürü insan var arıza yüzünden

adam gibi düzgün şanzımanlı bir araba yapmıyorlarki alalım yahu. niyet bile etmiyorum böyle olunca

Yorum bağlantısı

Dusterdan vazgectik zaten caddy ve fluence arasındayız, ama kuryeyi nasıl satacam bakalım talip yok diyorsun baksana hiç

Fluence in rüzgar sesi yüzünden migren olursunuz :D
Yorum bağlantısı

Fluence in rüzgar sesi yüzünden migren olursunuz :D

2 sene önce edc icon ile Mersine gittim geldim çok rahat araba ama konforlu  :)

100-110 u pek geçmez babam rüzgar sesini farketmez bile  :)

adam gibi düzgün şanzımanlı bir araba yapmıyorlarki alalım yahu. niyet bile etmiyorum böyle olunca

EDC yada Dsg li arabayı ya sıfır km alacaksın yada garantili 2.el yoksa bulaşmam hiç 

Yorum bağlantısı

2 sene önce edc icon ile Mersine gittim geldim çok rahat araba ama konforlu :)

100-110 u pek geçmez babam rüzgar sesini farketmez bile :)

Çok yumuşak abi o konuda ben de katılıyorum çukur vs hiç bişey yok içeride ama araba içerisindeki her yer esniyo, fitillerden acayip ses geliyor. Baba için bence courier iyi hala ısrarcıyım en azından satma, araba derdi olmadan gırtlağa kadar dolu araba
Yorum bağlantısı

Çok yumuşak abi o konuda ben de katılıyorum çukur vs hiç bişey yok içeride ama araba içerisindeki her yer esniyo, fitillerden acayip ses geliyor. Baba için bence courier iyi hala ısrarcıyım en azından satma, araba derdi olmadan gırtlağa kadar dolu araba

Allahtan kuryeden hiç ses gelmiyo Ozan  :D

Yorum bağlantısı
Ali Gök

2 sene önce edc icon ile Mersine gittim geldim çok rahat araba ama konforlu  :)

100-110 u pek geçmez babam rüzgar sesini farketmez bile  :)

EDC yada Dsg li arabayı ya sıfır km alacaksın yada garantili 2.el yoksa bulaşmam hiç 

eskiden garantili dsg ye kullanıcı hatası diyip mekatronik parasını araç sahibine kitlediler. hala devam ediyorlarmı yoksa garantiye sokuyorlarmı ?

Yorum bağlantısı

eskiden garantili dsg ye kullanıcı hatası diyip mekatronik parasını araç sahibine kitlediler. hala devam ediyorlarmı yoksa garantiye sokuyorlarmı ?

Artık pek ses etmiyorlar garantiden değişiyor

Yorum bağlantısı

Allahtan kuryeden hiç ses gelmiyo Ozan :D

Ya abi geliyor da :D arabanın değeri 46-47 bin ve elinde bildiğin araba, satma alma ve üstüne para koyma sürecine değmeyecek diye düşünüyorum
Yorum bağlantısı

Ya abi geliyor da :D arabanın değeri 46-47 bin ve elinde bildiğin araba, satma alma ve üstüne para koyma sürecine değmeyecek diye düşünüyorum

Bak bunu bana 4 cümle önce gelecektin abi evet ses geliyo diye :D 47 bin liraya alan olsa havada karada hemen satarım valla  :D

Yorum bağlantısı

Bak bunu bana 4 cümle önce gelecektin abi evet ses geliyo diye :D 47 bin liraya alan olsa havada karada hemen satarım valla :D

biz de onu planlıyoruz ama 45 falan teklif geliyor, ama bizim abinin arabası da ilanlar arasında hatasız olarak en mantıklı rakama bi de, şu ramazan ortası falan daha çok alıcı çıkar gibi, bayram falan olacak malum
Yorum bağlantısı

biz de onu planlıyoruz ama 45 falan teklif geliyor, ama bizim abinin arabası da ilanlar arasında hatasız olarak en mantıklı rakama bi de, şu ramazan ortası falan daha çok alıcı çıkar gibi, bayram falan olacak malum

Valla sizinki geri görüş kameralı falan ona rağmen 45 e gidiyorsa benim kurye anca 43 falan eder 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...