İçeriğe Yönlendir

Focus 1.6 Tdci Titanium Motor Titremesi Ve Sesi

Serdar Kocak

Recommended Posts

Serdar Kocak

Arkadaşlar herkese mrblr focus mk2 dizel araç satın aldım km 165 bin motor traktör gibi sesli çalışıyor ve titretiyor farları bile titretiyor tecrübelerinizi ve bilgi birikimlerinizi bekliyorum 2 gün önce motor takozunu kontrol ettirdim almadan öncede motorunu herhangi bir sıkıntı olmadığını sölediler sadece akünün çok zayıf olduğunu sölediler aküden yapabilirmi şimdiden tşklr

Yorum bağlantısı
Serdar Kocak

triger değişmiş 155 binde 

sente derken onu pek anlayamadım

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Daha önce tdci motor kullanmış mıydınız?  Onunla kıyaslayarak mı bu tespitte bulundunuz?  Zamanla motor kulaklarında deformasyonlar oluyor, bu da titreşime sebep olabilir.  

Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan

Titreşime net bir şeyler diyemiyorum ama 165bindeki bir tdci motor için ses bana normal geldi

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Titreşimi kesen şey takoz değişimidir. Tabi o titreme aşırı ve başka bir şeyden kaynaklanmıyorsa.

Takozu da değişirseniz orijinal parça alın muhakkak, fark ediyor.

Yorum bağlantısı
Murat Kırçal
(düzenlendi)

Anormal bir ses var..Aküyü şarj ederken aracın sesi değişir biraz.Aküyü ve şarj sistemini kontrol ettirmende fayda var. Triger diş atsa sıkıntı olur.

tarihinde Murat Kırçal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serdar Kocak

akü çok zayıf olduğundan olabilir sanırım usta akünün çok kötü olduğunu söylemişti çekişte ve performansta turboda üfleme yok ama rölantide garip garip ses geliyor birde aracı kapatırken sallama oluyor galiba kronik bir sorun bu kasa fordlarda

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Aküde sorun varsa aküyü değiştirin ve durumu tekrar kontrol edin.  İlk işiniz bu olsun. Sorun aküden olsa da olmasa da değiştireceksiniz nasılsa. 

Yorum bağlantısı
Serdar Kocak

cevaplar için herbirinize ayrı tşk ederim biraz araştırdım volan dağolmış olabilirmi acaba ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...