Bilalettin Sinus 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Merhaba aracımın çakmaklığında çakmaklık çalışırken kameranın ucu çalışmıyordu.ben de temizleyeyim derken pası kazımak için kalem ucunu sürttüm o sıra sigortasını attırdım.Şimdi 15 amperlik sigortayı taktım.Wd40 ile temizledim hava tuttum pastan eser kalmadı.Kameram çalışıyor.ancak şimdi çakmaklığa basıyorum atması için beklemeden hemen atıyor.Ancak elimle basılı tutarsam ıstıyor. Ayrıca kontağı kapatsam bile çakmaklığım hala çalışıyor.Sİzin fiestalrda da mı öyle ? çakmaklık kontak kapalıyken bile de çalışıyor mu ? Yorum bağlantısı
Osman Uslu 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Merhaba aracımın çakmaklığında çakmaklık çalışırken kameranın ucu çalışmıyordu.ben de temizleyeyim derken pası kazımak için kalem ucunu sürttüm o sıra sigortasını attırdım.Şimdi 15 amperlik sigortayı taktım.Wd40 ile temizledim hava tuttum pastan eser kalmadı.Kameram çalışıyor.ancak şimdi çakmaklığa basıyorum atması için beklemeden hemen atıyor.Ancak elimle basılı tutarsam ıstıyor. Ayrıca kontağı kapatsam bile çakmaklığım hala çalışıyor.Sİzin fiestalrda da mı öyle ? çakmaklık kontak kapalıyken bile de çalışıyor mu ? Evet kontak kapalıyken de çakmaklıktan telefonumu şarj edebiliyorum. Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 2 Haziran 2016 Yazar Paylaş 2 Haziran 2016 kötü bir şey değil mi ? aküyü bitirebiliriz? Yorum bağlantısı
Osman Uslu 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 şarj aletini takılı bırakmıyorum. böylelikle elektrik kullanılmamış oluyor. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Çakmak yuvasının kenarlarında ki saclar şarj aletini takınca sağa sola esnemistir. Sigortayı söküp tornavida ile onları içe dogru ne kadar bükerseniz çakmak o kadar ısınır. 1 Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 3 Haziran 2016 Yazar Paylaş 3 Haziran 2016 Çakmak yuvasının kenarlarında ki saclar şarj aletini takınca sağa sola esnemistir. Sigortayı söküp tornavida ile onları içe dogru ne kadar bükerseniz çakmak o kadar ısınır. nasıl yani? benim sorunum şu sigara yakmak için bastırınca normalde basılı kalırdı.ancak dün öylesine test ederken basılı kalmıyor. elimle basılı tutmak zorunda kalıyorum. Ancak araç kameramın soketinde herhangi bir sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 O kenardaki saclar cakmak ısınınca genleşip çakmağı bırakıyor. Sizin ki erken bırakıyor yani.. Dediğimi uygulayın düzelir.. Ancak şarj aletini takınca yine erken bırakacaktır. Yani ya çakmak basılı tutulup ısıtılacak ya da şarj için başka çare üretilecek.. Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 3 Haziran 2016 Yazar Paylaş 3 Haziran 2016 basılı tutarız ya kamera çalışsın yeter Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Orasına ben karışmam, ben işin teknik kısmına bakarım.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Yeni bir çakmak yuvası alınabilir. Clio 3 ün falan uyarsa hepsini sorunsuz çalıştırır. Bizim clio ya bugüne kadar neler neler taktık bozulmadı. Fiestanınki nazlı o konuda. Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 3 Haziran 2016 Yazar Paylaş 3 Haziran 2016 (düzenlendi) bi daha zaten forda yaklaşmam bile her yanından bir sorun çıkıyor. alacaksın bir japon sanayiye uğramayacaksın dedem 89 model toyotasıyla sadece silecek değiştirmeye uğradı hala daha biniyor arabasına. tek tek sorunlarımı saymak istemedim tabi şimdi çoğu kişi bana kızacak ama yorumları objektif olmayacak ancak ben size objektif bir açıdan dile getirdim. herkese saygı ve sevgilerimle 3 Haziran 2016 tarihinde Bilalettin Sinus tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Yeni bir çakmak yuvası alınabilir. Clio 3 ün falan uyarsa hepsini sorunsuz çalıştırır. Bizim clio ya bugüne kadar neler neler taktık bozulmadı. Fiestanınki nazlı o konuda. Çinli şarj soketlerini standart yapmıyor ki.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts