Emre Kırtman 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Hayırlı sahurlar... E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 İftar - sahur arasının kısa olmasından mütevellit, senkronizasyonu tutturamıyorum. İftarda az yiyip, sahura yer kalsın diyorum. Sonra vazgeçip sahur yapmasak da olur, iftarı tam yiyelim oluyor. Sonuç? Hem iftar hem sahur çakılı bir mide Hayırlı sahurlar. Her ikisinde de az yemek yiyorum çok rahatım şükür, aralara meyve sıkıştırmak iyi oluyor.. Tavsiye ederim.. Kaç kaldı bu arada ? 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Her ikisinde de az yemek yiyorum çok rahatım şükür, aralara meyve sıkıştırmak iyi oluyor.. Tavsiye ederim.. Kaç kaldı bu arada ? Ara yok ki topraam. Hangi araya hangi meyve gelecek ben denk getiremiyom. Çaydan meyveye yer kalmıyor afedersin. Bak beni lafa tutuyon. Cay soğuyor. Sonra gündüz anarım seni [emoji14] Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Ara yok ki topraam. Hangi araya hangi meyve gelecek ben denk getiremiyom. Çaydan meyveye yer kalmıyor afedersin. Bak beni lafa tutuyon. Cay soğuyor. Sonra gündüz anarım seni [emoji14] 16. Bardağı içiyorum ben bugün az içtim.. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 İlk hedef burayı bitirmek sonra ikinci düzlük... Whatsapp profil fotosu yaptım. Nasıl fikir 16. Bardağı içiyorum ben bugün az içtim.. Buradan, Gebzedeki Servet abiime selam göndermek istiyorum. Her sahur dua, her iftar anma töreni... Nur gelecek evine yurduna. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 İftar çorba bir dilim ekmek bol bol limonlu su. Sahur vakti allah ne verdiyse 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Efsane ekran fotoğrafım, gelecek nesiller bizlerden iftiharla bahsedecekler.. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Hoca çağırıyor. Namazı kilmadan yatanın akıllı telefonunun ekranı kirilsin. Arabasinin arıza ışığı yansın. Dinimiz amin. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Dandik asus kamerası çalışsa çay fotosu atacam ama Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 (düzenlendi) Efsane ekran fotoğrafım, gelecek nesiller bizlerden iftiharla bahsedecekler.. Biz otsaltı ay askerlik yaptık gibi bisey olur bu. Demedi deme Dandik asus kamerası çalışsa çay fotosu atacam ama Allah başka keder vermesin kardesh 9 Haziran 2016 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Biz otsaltı ay askerlik yaptık gibi bisey olur bu. Demedi deme Allah başka keder vermesin kardesh Heyt be mübarekler 17 saat oruç tutmuşlar bizimki gibi 8 saat mi, derler kesin.. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Heyt be mübarekler 17 saat oruç tutmuşlar bizimki 8 saat mi gibi mi derler kesin.. Oruç çabuk çarptı herhalde abi Bende sabah ilk kalınca oluyor bu, ne özne ne yüklem, zamirlerle edatlarla dert anlatmaya çalışıyorum 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Bende de asus var kamera hergün farklı çalışıyor, birgün kendini canon sanarken bazı gunler flaş doluyor uyarısı yapacak hale gelebiliyor.. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Bende de asus var kamera hergün farklı çalışıyor, birgün kendini canon sanarken bazı gunler flaş doluyor uyarısı yapacak hale gelebiliyor.. Video formatı ne? 3GP? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Oruç çabuk çarptı herhalde abi Bende sabah ilk kalınca oluyor bu, ne özne ne yüklem, zamirlerle edatlarla dert anlatmaya çalışıyorum Ben böyle birşey yazmadım, kesin sen oynadın mesajımla.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Hetece gelsin atacam kafasına servisin Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Ben böyle birşey yazmadım, kesin sen oynadın mesajımla.. Evet motken üyelere komple yaparak mesajlarını değiştirip ceza aldırtmışlığım doğrudur. Ama hem üyeyim, hem de henüz ehtiyarlamadım ve bir atmine ilişmemem gerektiğinin de farkındayım elhamdülillah. 75 doğumlu muyum ben? 84 yazıyor orda. Genç, çıtır, kütür. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Dede hele o 2016 ramazanını bir daha anlatsana, evladım aylardan haziran, nasıl bir sıcak var anlatamam, sahuru yedik oruç başladı. Ben diyim 35 derece sen anla 40 derece.. Aha ezan okunuyor.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 300 beygir le gavur dağını tırmanırken sahur yaptım ya la[emoji5] Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 9 Haziran 2016 Yazar Paylaş 9 Haziran 2016 Yine yağmurlu bir sahur. Teker teker gidiyor Allah'ın izniyle. 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Hayırlı sahurlar. Afiyet olsun. Allah kolaylık versin. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Hayırlı sahurlar. Afiyet olsun. Allah kolaylık versin. Atarsa 24.. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Atarsa 24..Dün babam "bu sene 29 gün zaten kolay" diyor. Tam "sadece 39,90 TL" ağzı dedim. Esnaflık da yapmadı ama kimden öğreniyor bunları bilmiyorum ki 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Dün babam "bu sene 29 gün zaten kolay" diyor. Tam "sadece 39,90 TL" ağzı dedim. Esnaflık da yapmadı ama kimden öğreniyor bunları bilmiyorum ki Birara da ocak ayının ilk 15 günü ramazan son 15 günü bayram muhabbeti vardı, her sene sabit.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts