Oğuzhan Demir 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Herkese hayırlı ramazanlar... İlk niyetimizi ettik çok şükür, ezanı dinliyorum şimdi... 3 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Allah kabul etsin şimdiden. Biz de şimdi kalktık sofradan çaya ve suyun ardından niyetleneceğiz inşallah 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Ben de kalktım, bu sene evde tek oruç tutan benim, yalnızım. Ama yalnız hissetmiyorum. Hayırlı sahurlar ey ahaliiiiii! 5 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Ne çabuk abi biz daha yeni oturacaz sofraya. Allah kabul etsin. Abi ancak bu saatlere kadar oturur yer ve yatarım ben yat kalk yapınca pek bir şey yiyemiyorum Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 6 Haziran 2016 Yazar Paylaş 6 Haziran 2016 18 derece sıcaklıkta püfür püfür bomba gibi. 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Tutanlara güç kuvvet versin. Geçen sene zayıf bir arkadaşım ben hiç acıkmıyorum demişti sorduk 5 tane yumurta yiyormuş sonraki günler 4 e indirmişti. Bugün konuştuk bu sene 4 tane ile başlamış Sende 4 taneden başla bi dene bakalım belki sende acıkmassın 3 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Benim vaziyet hala iyi, tabi klimalı ortamda bilgsisayar başındayım haraket yok. Allah dışarda olup güneş altında efor sarfedenlere güç kuvvet versin. Onların sevabı benden fazla. 4 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Benim vaziyet hala iyi, tabi klimalı ortamda bilgsisayar başındayım haraket yok. Allah dışarda olup güneş altında efor sarfedenlere güç kuvvet versin. Onların sevabı benden fazla.Beni mi tarif ettin ne 1 Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Açlık, baş ağrısı ve uykusuzluk combo yaptık Yumurtayı bu gece 3e çıkaralım madem 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Hayırlı geceler, hayırlı sahurlar olsun Az önce bir gökgürültüsü bir fırtına dedim herhalde gök yere indi nasıl bir yağmur ve fırtına yeni kesildi ama ufak ufak devam ediyor Rabbim görünmez afatından korusun. Neyse görüşmek üzere afiyetler olsun cümleten 2 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 (düzenlendi) Teknoloji aldı başını gitti. Artık çalar saatimizi aylık bile programlayabiliyoruz. Sahura davul ile kalkan var mı bilmiyorum. Evde bir bebek, bir küçük çocuk var. Ağlayarak uyanıyor biri. Diğeri Allahtan daha sesleri tam algılamıyor. Apartmanların arasında top patlarmış gibi çalan davula bir ben mi "iflit" oluyorum bilmiyorum.. Davulcu da "bu davulcu ne iyi davulcu" dedirtmek için var gücüyle asılıyor tokmağa.. Eskiden bu kadar beton yapı yoktu. Ağaçlar vs sesi emerdi. Davulcu da yine bu ayarda çalsa bile çok kulak tırmalamazdı. Davul bir gelenek, ne ayet, ne hadis var hakkında, ne farz, ne sünnet.. Biraz da hastaları, çocukları, yaşlıları düşünmek lazım.. Ey davulcu daha nazik vur davula...!!! 6 Haziran 2016 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 6 Haziran 2016 Yazar Paylaş 6 Haziran 2016 (düzenlendi) Güzel bir yağmur buraya da yağdı. Bugün de işlem tamam Allah'ın izniyle. 6 Haziran 2016 tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Haziran 2016 Paylaş 7 Haziran 2016 Hayirli sahurlar simdiden, ilk gunu klimali ofiste gecirdik. Yarin disardayiz bakalim. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Haziran 2016 Paylaş 8 Haziran 2016 Yer yemez yatmayın, midenize zarar verirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Haziran 2016 Paylaş 8 Haziran 2016 Hadi bakalım yavaş yavaş hazırlansın sofralar, afiyetler olsun Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Haziran 2016 Paylaş 8 Haziran 2016 İftar - sahur arasının kısa olmasından mütevellit, senkronizasyonu tutturamıyorum. İftarda az yiyip, sahura yer kalsın diyorum. Sonra vazgeçip sahur yapmasak da olur, iftarı tam yiyelim oluyor. Sonuç? Hem iftar hem sahur çakılı bir mide Hayırlı sahurlar. 6 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 8 Haziran 2016 Yazar Paylaş 8 Haziran 2016 Çok güzel yağmur var yine. Hayırlı sahurlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts