İçeriğe Yönlendir

Sahur Sohbetleri

O.Yücel Çetin

Recommended Posts

O.Yücel Çetin

Bugün sahur yapmadık. İftarda 10 kişi 15 kilo cağı gömünce. :D Halil Sezai'den içim yanar şarkısı ile iftar yapacağız bugün. :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bugün sahur yapmadık. İftarda 10 kişi 15 kilo cağı gömünce. :D Halil Sezai'den içim yanar şarkısı ile iftar yapacağız bugün. :D

:sandalye:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ben de Halil Sezai'den "İsyeaan" şarkısını şeyttiriyorum ozman Osman. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

Ben de Halil Sezai'den "İsyeaan" şarkısını şeyttiriyorum ozman Osman. :p

:D

Atla gel sevgili Hocam İçim Yanar şarkısı daha güzel. :)

tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

:shok:  Yarasın kardeşim de boş mideye nasıl sığdırdınız  :D  Maşallah diyelim  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

:shok:  Yarasın kardeşim de boş mideye nasıl sığdırdınız  :D  Maşallah diyelim  :nazar:

Abi perişan olduk hiç sorma; çay, soda, su ile sahuru ettik, sahurdan sonra da bol sıvı tüketiminden kaynaklı malum sıkıntılar. :D Ertesi gün uykusuzluk ve susuzluk diyeceğim o ki iftarda cağ pişmanlıktır.  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abi perişan olduk hiç sorma; çay, soda, su ile sahuru ettik, sahurdan sonra da bol sıvı tüketiminden kaynaklı malum sıkıntılar. :D Ertesi gün uykusuzluk ve susuzluk diyeceğim o ki iftarda cağ pişmanlıktır.  :biggrin:

Hayırlısı olsun diyelim kardeş, yapacak bir şey kalmamış artık. Rabbim kolaylık versin :)  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

:D

Atla gel sevgili Hocam İçim Yanar şarkısı daha güzel. :)

Arabayla gelirim Osman ne atı bu devirde? (Evet, çok komikim gene) :crazy:

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Arabayla gelirim Osman ne atı bu devirde? (Evet, çok komikim gene) :crazy:

Yapma bunu hocam yapma bunu. :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Yarıladık hayırlısı ile. Burada hava şartları oruç için mükemmel düzeyde. :) Sıcak ve zor şartlarda tutanların Allah yardımcısı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Sahurunuz bereketli olsun dostlar, Allah kabul etsin oruçlarımızı cümleten

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Davulcu ne çalıyor var ya  :kutlama:  :kutlama:

Bizimki zalım, yakasam oynayacam karşısında

Ahahah bizimki geçen sene dembaba dembaba çalıyordu, bahşiş verirken bir daha çaldırdım balkondan eşlik ettik :kutlama:

Bu sene hiç duymadım. Bahşiş zamanı ışıkları söndürüp gitmesini bekleyeceğim :nea:

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Herhalde bir üç ay kaşarlı tost yemem. :D

Onu annem çok yapardı şimdi hanımın eline bakıyoz, sağolsun o yapmıyor :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Üç ay demiştim ama vazgeçtim kaşarlı tost benim için seneye ramazan ayına kadar bitmiştir. :D

Yorum bağlantısı

Bu gece son sahur. Goz acip kapayincaya kadar gecti Ramazan. En uzun gunlere denk geldi bu sene ama Yüce Allah'ın izniyle rahat sayilacak sekilde geride kaldi. Bir dahakine kavusmak nasip olur insallah.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...