İçeriğe Yönlendir

Sahur Sohbetleri

O.Yücel Çetin

Recommended Posts

Mehmet Polat

Allah ömür verdi, bir Ramazan'ı daha idrak etmeye çalıştık. Allah tutmuş olduğumuz oruçları ve diğer ibadetlerimizi kabul eylesin. Bir sonraki Ramazan'a sağ salim ulaşmayı nasip eylesin. Tüm islam alemine ve insanlığa iyilik, huzur, barış ve güzellikler versin. Hayırlı bayramlar...

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Her ramazan aklıma gelir söylemez isem içim kurtlanır. Sani ile Ramazan yolculuğu yaptık. Yanımızda ağzına lokma sürmedi,ki yapmasına engel hiçbir şey yok. Müslüman geçinen bizler ise Sani'nin hassasiyetini gösteremiyoruz. Göstermedik. Tutmayan tutmaz banane, belki benim tuttuğum bile kabul olmaz. Tutana değil, tutulana saygı gerekir mutlaka. Biz onuda yitirdik yazıkki

• Beğen 11
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Son sahurumuzu arkadaşlar ile birlikte işyerinde yaptık. Allah tekrarına kavuştursun inşallah hep birlikte.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Elhamdulilah son sahurumuzuda yaptık Rabbim tekrarını nasip etsin, tuttuğumuz Oruçlarımızı ve ibadetlerimizi dergahı uluhiyetinde kabul ve makbul eylesin inşallah....

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Son sahurumuzu arkadaşlar ile birlikte işyerinde yaptık. Allah tekrarına kavuştursun inşallah hep birlikte.

Aynen ben de iş yerinde yapıyorum. Ama yalnızım bugün malesef. Diğer arkadaş erken yaptı sahuru.

Nice mübarek aylara erişmek dileğiyle...

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Atarsa bayram.. [emoji4]

Hayırlı bayramlar herkese..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...