Misafir 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Nasıl geldi ve nasıl bitti anlamadım [emoji17] Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Allah ömür verdi, bir Ramazan'ı daha idrak etmeye çalıştık. Allah tutmuş olduğumuz oruçları ve diğer ibadetlerimizi kabul eylesin. Bir sonraki Ramazan'a sağ salim ulaşmayı nasip eylesin. Tüm islam alemine ve insanlığa iyilik, huzur, barış ve güzellikler versin. Hayırlı bayramlar... 10 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Her ramazan aklıma gelir söylemez isem içim kurtlanır. Sani ile Ramazan yolculuğu yaptık. Yanımızda ağzına lokma sürmedi,ki yapmasına engel hiçbir şey yok. Müslüman geçinen bizler ise Sani'nin hassasiyetini gösteremiyoruz. Göstermedik. Tutmayan tutmaz banane, belki benim tuttuğum bile kabul olmaz. Tutana değil, tutulana saygı gerekir mutlaka. Biz onuda yitirdik yazıkki 11 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 3 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2016 Son sahurumuzu arkadaşlar ile birlikte işyerinde yaptık. Allah tekrarına kavuştursun inşallah hep birlikte. 5 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Elhamdulilah son sahurumuzuda yaptık Rabbim tekrarını nasip etsin, tuttuğumuz Oruçlarımızı ve ibadetlerimizi dergahı uluhiyetinde kabul ve makbul eylesin inşallah.... 5 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Son sahurumuzu arkadaşlar ile birlikte işyerinde yaptık. Allah tekrarına kavuştursun inşallah hep birlikte. Aynen ben de iş yerinde yapıyorum. Ama yalnızım bugün malesef. Diğer arkadaş erken yaptı sahuru. Nice mübarek aylara erişmek dileğiyle... 6 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Atarsa bayram.. [emoji4] Hayırlı bayramlar herkese.. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 2017 yılında yepyeni bir konu ile yazışalım Yorum bağlantısı
Recommended Posts