Emre Öğüt 8 Haziran 2016 Paylaş 8 Haziran 2016 gırtlak dolu bir insignia alacakken tiguana falan bakmam bile araba en az passat kadar giderli duruyor bence çok isabetli bir tercih olur 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 8 Haziran 2016 Paylaş 8 Haziran 2016 (düzenlendi) 72 çok çok iyi fiyat ama ben Cosmo istiyorum ve 70 liradan fazla vermek istemiyorum..her aşk güzel başlarda benim ki kısa sürüyor seneye sattığımda çok zarar etmeyeyim Volkan Bey flexi çok hoş bir özelliklik mümkünse olsun. Benim araçlarda çevre görüş falan yoktu ama şimdiki mondeoda kör nokta, adaptif cruse falan var. Park asistanı da diğer araçta var. Bunları söyleyince çoğu kişi ya nerede kullanacan, olmasa da olur diyor ama ben ce olduğu zaman çok iyi oluyor. Hele alışınca her araçta olsun istiyorsunuz. Bence alabildiğinizin en dolusunu alın. Yakıt konusunu da dert etmeyin sizi o kadar da üzmez. Ne kadar basarsanız o kadar yakar. Her araç öyle değil mi zaten. 8 Haziran 2016 tarihinde Cem Dilmen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 8 Haziran 2016 Yazar Paylaş 8 Haziran 2016 İnanır mısınız aynı kararsızlığı bende yaşıyorum ancak bir farkla.Km takıntım yok 100b e kadar yolu var 1-2 parça boyaya da ses etmem. 55-60 arası 163 lük ps trend Mondeo lar var.Kalite artsın dersen selective ler var çok pahalı hem km uçmuş Dün gece Volvo S80 D3 lere baktım. 163 lük bunlarda.Sanirim şanzıman - motor Mondeo yla ayni.Ama arabanın hası . 2011 model 140 b de boyasız full 89b tl yazmışlar. Fena makina. Araba alınacaksa çok bakilmamali .Baktıkça kafa karışıyor. Ya da alacağın zaman bakmak lazım Nasıl yapıcaz bilmiyorum..nihai karar iç işleri Bakanının sonuçta..hesapta parada kuzu gibi yatınca sürekli kaşıntı geliyor..babam hep derdi senin hayatın boyunca birikmiş paran olmaz diye çok doğru diyomuş azıcık param olsa hemen kendimi sahibinden.com sa ev araba tarla arsa bakarken buluyorum Volkan Bey flexi çok hoş bir özelliklik mümkünse olsun. Benim araçlarda çevre görüş falan yoktu ama şimdiki mondeoda kör nokta, adaptif cruse falan var. Park asistanı da diğer araçta var. Bunları söyleyince çoğu kişi ya nerede kullanacan, olmasa da olur diyor ama ben ce olduğu zaman çok iyi oluyor. Hele alışınca her araçta olsun istiyorsunuz. Bence alabildiğinizin en dolusunu alın. Yakıt konusunu da dert etmeyin sizi o kadar da üzmez. Ne kadar basarsanız o kadar yakar. Her araç öyle değil mi zaten. Hocam eşimde bende çok yoğun çalışıyoruz belli periyotlar dışında tatilimiz yok h.sonumuz yok..dolayısıyla km. Çok olmuyor ama içine oturduğumda kendimi iyi hissedeceğim bir araba şu koşturmada iyi hissettiriyor..yakıt dert değil..aracın 4.8 metrelik boyu acaba dedirtiyor..park asist nasıl çalışıyor acaba Insignia da..eşim bu arabayı paralel park edemez bence Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 8 Haziran 2016 Paylaş 8 Haziran 2016 Stil paket olmalı 19 jant [emoji1303] 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 8 Haziran 2016 Yazar Paylaş 8 Haziran 2016 19 jant olunca kışlık lastik bulamayız yada çok pahalı olur Maşallah çok güzel rengi.. 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 8 Haziran 2016 Paylaş 8 Haziran 2016 19 jant olunca kışlık lastik bulamayız yada çok pahalı olur Maşallah çok güzel rengi.. Tanesi 450 tl fiyat aldık oldukça pahalı...Rengi nehir gri diye geçiyor. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 8 Haziran 2016 Yazar Paylaş 8 Haziran 2016 Demekki 19 jantlı almıyoruz.. 450 ne yahu 1.800 TL takım fiyatı..vay vay.. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 8 Haziran 2016 Paylaş 8 Haziran 2016 Demekki 19 jantlı almıyoruz.. 450 ne yahu 1.800 TL takım fiyatı..vay vay.. D segmentine binmesi değil Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 8 Haziran 2016 Paylaş 8 Haziran 2016 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/267052-bizim-garajopel-insignia-16-turbo-180hp-edition-elegance-test-2009/ Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 8 Haziran 2016 Paylaş 8 Haziran 2016 (düzenlendi) Büromda Volvo S60 kiralamıştık. 3 senenin sonunda Volvo'yu Opel İnsignia (1.6 otm dizel) ile değiştirdik. Evet donanım olarak Opel'de çok hoş şeyler var. Fakat yol tutuş konusunda bir türlü ısınamadım. Asla Volvo'nun güven ve sürüş zevkini vermiyor. Bence gövde dinamiği açısından çok başarısız bir araç. Yine de ağırlıklı şehir içi ve yıllık 10 bin km civarı kullanım için bu fiyata bu dolulukta bir araç alınır ve keyifle kullanılır diye düşünüyorum. 8 Haziran 2016 tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Haziran 2016 Paylaş 8 Haziran 2016 Başka markaya bakın, rahat edin Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 8 Haziran 2016 Yazar Paylaş 8 Haziran 2016 Tavsiyeleri bekliyorum.. Chevrolet markasını Türkiyeden çektiklerinde bi daha GM bünyesinde araba almam diyodum da büyük konuşmuşum Dolu bir araba istiyorum..ama çok para vermek istemiyorum...Xenon dijital klima hayalet gösterge kesin olsun...park asist kör nokta uyarı sistemi ve adaptif cruise kontrol olursa tadından yenmez Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Tavsiyeleri bekliyorum.. Chevrolet markasını Türkiyeden çektiklerinde bi daha GM bünyesinde araba almam diyodum da büyük konuşmuşum Dolu bir araba istiyorum..ama çok para vermek istemiyorum...Xenon dijital klima hayalet gösterge kesin olsun...park asist kör nokta uyarı sistemi ve adaptif cruise kontrol olursa tadından yenmez istediğiniz şeylere istediğiniz fiyatta zaten tek tük araba var pek alternatif olduğunu sanmıyorum.. Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 tavan alçalarak geliyor bu yüzden arka bas mesafesi alcak biraz. Makyajlı kasalar 2009 kasalara göre biraz daha az yakar ama yakıt sorun değilse neden olmasın Yorum bağlantısı
Murat Güler 11 Haziran 2016 Paylaş 11 Haziran 2016 Güzel araba normal araba çok güzel araba. Yani insigniayi surerken çok fazla beğendiğiniz tarafı da oluyor ama bazen de hiç hosunuza gitmeyecek tarafları oluyor. Alinabilcek bir araç ama flexi kesinlikle olsun derim Yorum bağlantısı
Ayberk Erdinc 1 Temmuz 2016 Paylaş 1 Temmuz 2016 Arkadaşlar bazen düşün düşün işin içinden çıkılamıyor..akıl akıldan üstünmüş..Insignia hakkında ne düşünüyorsunuz? Araç Cosmo paket 1.6 T 170 hp..bu tam gırtlak dolu bir araç ve 2.eli yerlerde sürünüyor..70 civarına kazasız belasız bulunabiliyor..adaptif Xenon elektrikli koltuklar hayalet gösterge 19 jantlar var Allah var..çok yaktığından bahsediliyor benim için çok sıkıntı değil senede bu arabaya binsem 10000 binerim ağırlıklı ş.içi kullanılacak..onun dışında olumsuz yorum var mı bildiğiniz? Bu fiyat bandında bu kadar dolu bu güçte bu güzellikte D segmentte araç var mı? Varsa da objektif bakamıyorum heralde ki ben bulamıyorum..makyajlı dizel otomatik F3.5 lara yazmışlar 73-74..f/p oranı çok iyi gibi ne dersiniz? 180lik eski turbolardan iyidir sidi 170lik motorlar. sırf o 19 jant için bile alınır. aşırı yakışıklı bi araç. biraz sütçü beygiri durumu var ama abartıldığı gibi değil. Gerçek sütçü beygiri 1.5 ecoboost mondeolar. Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Kendi aracım kaza sebebiyle serviste olduğundan, bir süredir Insignia kullanmaktayım. Yol tutuş konusundaki hayal kırıklığının yanı sıra, ayna tasarımının çok kötü olduğunu görüş açısının inanılmaz dar olduğunu da söylemeden edemeyeceğim. Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 180lik eski turbolardan iyidir sidi 170lik motorlar. sırf o 19 jant için bile alınır. aşırı yakışıklı bi araç. biraz sütçü beygiri durumu var ama abartıldığı gibi değil. Gerçek sütçü beygiri 1.5 ecoboost mondeolar. Ecoboost mondeoyu bilemiyorumda opellere böyle birşey neden söyleniyor acaba 0 100 leri çok iyi değil ama yürüyor arabalar kaç tane stok 1.6T benzinli 245 250 ye ulaşabiliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts