İçeriğe Yönlendir

17 Inc Jant

Adem Uçak

Recommended Posts

Adem Uçak

merabaa aracımda 14 inc jant bulunmakdadır orjinal kapaklı ben nasıp olursa 205 50 17 ebatlı lastik jant almayı düşünuyorum sizce yakıt konusunda bi artış olurmu yada konforda eksiklik 

Yorum bağlantısı
Adem Uçak

Konforu unut, yakıt artar, performans düşer...

performansda fazla bişey düşecegini sanmıyorum  ama konforun olmaması kötü

zevk meselesi hoşunuza gidiyorsa yapın.

lakin herhangi bir şeye faydası olmaz

hoş durur gibime gelıyo çamurluk aralarını kapatmak istiyorum 

Neredeyse 8 cm.  Bu çok tehlikeli bile olabilir bence bir daha düşünün derim   :i-ih:

düşünücem tekrar  :)

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

konfor elbet gidecektir ama onun yanı sıra getirdiği yol tutuş ve güven hissine değer bence performans konusunda hafif jant seçerseniz sıkıntı olmaz pek

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halil ibrahim kalkan

Hocam bende cumartesi günü aynı şekilde 17 jant ve 205/50R17 lastik alacagım maddiyattan dolayı petlas 741 modelindeki lastikle de anlaştım artık hayırlısı :))

Yorum bağlantısı
Adem Uçak
(düzenlendi)

Bisey sorucam lastik takildiginda bana birazz bilgi verirmisin yani iyimidir kötümudur konforda düşüş olucakmi kafam baya karıştı

tarihinde Adem Uçak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Adem Uçak

Ben olsam takmazdım.

neden takmazdınız 

205 50 16 takın daha iyi 17 yerine veya 205 45 17 takın.

aslında 16 küçük durur diye düşünmüyorum 

Hocam bende cumartesi günü aynı şekilde 17 jant ve 205/50R17 lastik alacagım maddiyattan dolayı petlas 741 modelindeki lastikle de anlaştım artık hayırlısı :))

bana bildirirmisiniz konforun düşüşü cok etkılıyormu yol tutuşu ses falan varmı yani iyimi kötümü abi takayımmı

Yorum bağlantısı
Emre Kırtman
(düzenlendi)

Focus 2,5 otomatik aracıma (195x65x15 ölçülerinde idi) aylarca ne tür jant lastik alsam diye baktım durdum. Yakıt artar mı performans düşer mi konforu bozulur mu diye çok araştırdım. Bir sürü yorum var. En sonunda öztunç abi sağolsun bir jant lastik önerdi. Selim kardeşimle konuştum anlaştım. 225x40x18 jant lastik taktım. Allah razı olsun ne konfor ne yakıt anlamında bir fark hissetmedim. Arabamın görüntüsü tamamen değişti. Harika oldu. İyi ki almışım. Sana tavsiyem hangisi hoşuna giderse onu tak hiçbişey farketmiyor. b692a5e2977fa28371f1f05c2e87dd6c.jpg

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8296a57ecae8cd5ea200f0b110d63fa5.jpg

tarihinde emre kırtman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Adem Uçak

Focus 2,5 otomatik aracıma (195x65x15 ölçülerinde idi) aylarca ne tür jant lastik alsam diye baktım durdum. Yakıt artar mı performans düşer mi konforu bozulur mu diye çok araştırdım. Bir sürü yorum var. En sonunda öztunç abi sağolsun bir jant lastik önerdi. Selim kardeşimle konuştum anlaştım. 225x40x18 jant lastik taktım. Allah razı olsun ne konfor ne yakıt anlamında bir fark hissetmedim. Arabamın görüntüsü tamamen değişti. Harika oldu. İyi ki almışım. Sana tavsiyem hangisi hoşuna giderse onu tak hiçbişey farketmiyor. b692a5e2977fa28371f1f05c2e87dd6c.jpg

cidden yakışmıs güzel olmus Maşallah nasip olursa bende 17 takıcam içimi rahatlattınız

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Emrah Eker

Fikrin olsun diye bu resmi ve acıklamaları yaptım  01 vz 990     205 45 17 jant

konfor : çukura düşmedikce problem yok :)

performans:  valla ben aynen şöyle düşünüyorum 17 jant ile araba 14 jantlı focusa göre daha uzun esniyor gibi geliyor bana 

yakıt:  pek fazla bir can acıtacak bir artışı yok

yol tutuş:  tek kelimeyle mükemmel

ilgi: max :)v46qdO.jpg

Yorum bağlantısı
Adem Uçak

Fikrin olsun diye bu resmi ve acıklamaları yaptım  01 vz 990     205 45 17 jant

konfor : çukura düşmedikce problem yok :)

performans:  valla ben aynen şöyle düşünüyorum 17 jant ile araba 14 jantlı focusa göre daha uzun esniyor gibi geliyor bana 

yakıt:  pek fazla bir can acıtacak bir artışı yok

yol tutuş:  tek kelimeyle mükemmel

ilgi: max :)v46qdO.jpg

çok iyi açıklama oldu cidden daha bi istek geldii nasipse taktırcam

focus 1 e 205/40/17 lastik takılmalı ki çap artış dezavantajı az olsun.

ne gibi meselaa

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Ama hocam focusların kapıdaki değerlerde 225 40 18 var. Yani fabrika uygun görüyor onuda düşünmek lazım.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...