İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk2 Ghia Ve Glx Farkı

Saim Halıcı

Recommended Posts

Saim Halıcı

merhaba mondeo mk2 ghia ve glx arasındaki farklar nelerdir teşekkürler

Yorum bağlantısı

Ghia

çift airbag..antipatinaj..dijital klima..Elk koltuk..hız sabitleyici.. Sis farı..4 cam otomatik

GLX

1 airbag..manüel klima..ön iki cam Elk.mandallı koltuk.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu

bunlara ek olarak 99 model üstü GLX'lerde çift airbag vardır bazılarında 4 cam otomatikte vardır ve ghiaların bazılarında sanruf cd changer ısıtmalı deri koltuk ön cam ısıtma da mevcuttur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen

2000 sonra ghia larda jant farklı, krom kapı kolları 4 hava yastığı direksiyondan kumanda teyp. Motor olarak 98 model aşağısında fark var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Selver

ghialarda ek olarak yol bilgisayarıda var onu eklemeyi unutmuşsunuz birde kendine özel çelik jant vardır ghialarda ama glxlerin hepsinde çelik jant yoktur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Isitmali on cam yoktur 2.0 mk2'de. V6'da vardir. Ghia maun kaplamadir. 99'a kasar olanlarda pasif alarm vardir. 98'e kadar kapi ic kollari led aydinlatmalidir.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Karşınıza çıkarsa şaşırmayın diye yazıyorum. 98 glx vardı, çift hava yastıklı 4 cam otomatikti, bir de kapı açma yuvaları aydınlatmalıydı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu

çok değişik paketler halinde piyasaya çıkmış bu araçlar.. forumdan bi abimizin 2.0 aracında ön cam ısıtma vardı diye hatırlıyorum ona istinaden yazmıştım onu .. birde ghialarda kapı kolları ve kapı çıtaları gövde rengine boyalıdır bu da dikkatimi çeken ince bi ayrıntı 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Selver

bi 98 ghiaya denk geldim hatta alıcaktık kaçırdık koltuklar deri sürücü koltuğu ile ön yolcu koltuğu komple elektrikli yani ileri geri harekkt arkasını yatırma gibi şeylerde elektrikli bunlar demekki hep opsiyon olarak sunulmuş opsiyonları bol bir araç demekki yaşı bizden daha büyük olan ve o dönemleri canlıı canlı yaşamış abilerimiz varsa onlar daha iyi bilirler o zamanlarda nasıl satıldığını 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

mk1-2 de ön camda ısıtıma hiç olmadı

Ama tesisati var abi. Sadece ic dugme ve rezistansli cam lazim. Soketleri mevcut

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

bunların 97 den sonra üretilen motorlarımı daha iyi yoksa öncekilermi?

99 sonrası zetec motor. Bir rivayete göre 97-99 arası motorlar daha güçlüyken, 99 ve sonrasında biraz gücü zayıflıyor ama bu yanlış inanış sonrasında değişti. Morotların aynı görünüşlerinde ufak bi rdeğişiklik olduğu kanaatine varıldı.

Saygılarımla

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlhan Kol

99 sonrası zetec motor. Bir rivayete göre 97-99 arası motorlar daha güçlüyken, 99 ve sonrasında biraz gücü zayıflıyor ama bu yanlış inanış sonrasında değişti. Morotların aynı görünüşlerinde ufak bi rdeğişiklik olduğu kanaatine varıldı.

Saygılarımla

97de zetec ama üst kapak metal sonrakilerde plastik acaba bunun avantajı varmı
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Emre Sutay

Aracim, 98 glx: 4cam otomatik, kapi acma kollari aydinlatmali, 1 airbag.. Gerisini biliyosunuz zaten [emoji4]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Karabayır

99 Ghia

manuel vites, 4 cam otomatik, elektrikli sürücü koltuk ayarı, abs, asr,4 airbag ,dijital klima, yol bilgisayarı, uyarı ekranı, hız sabitleyici, el gazı,

sunroof, cd changer var.

ısıtmalı deri koltuk da olanlara ghiax deniyormuş diye duymuştum. Kapı açma yuvalarında aydınlatma ve zemin aydınlatma da benim aracımda yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...