Murat Öngür 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Mazot filtresinin ömrü nedir acaba ? mazot filtresinin markası ufi. 10.000 olmadı daha değiştireli , değiştirmem gerekli mi ? Yorum bağlantısı
Recep Güney 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 ben orjinal kullanıp 30binde bir değiştiriyorum.. tabi mazotu da ilk günden beri sadece opetten alıyorum.. ufi marka için birşey diyemem mazot u bilindik güvenilir yerlerden alıyorsanız 10 bin erken bence değişim için. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 21 Haziran 2016 Yazar Paylaş 21 Haziran 2016 ben orjinal kullanıp 30binde bir değiştiriyorum.. tabi mazotu da ilk günden beri sadece opetten alıyorum.. ufi marka için birşey diyemem mazot u bilindik güvenilir yerlerden alıyorsanız 10 bin erken bence değişim için. orjinali ufi değil mi ? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet BÜBERCİ 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Hocam Ben yenı Degıstırdım Ama Bır Daha Degıstırmem Bızım Araclar Hava Yapıyor Sureklı Marsa basıyordsun Falan Araba Incıyor Gıbı Hıssedıyorum Mazotu Shelden Alırım 50.000 Bın Olmadıkcada Degıstırmem Benım Dusuncem Bu Tabı Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 orjinali ufi değil mi ? Evet orjinal ufi zaten Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Hocam Ben yenı Degıstırdım Ama Bır Daha Degıstırmem Bızım Araclar Hava Yapıyor Sureklı Marsa basıyordsun Falan Araba Incıyor Gıbı Hıssedıyorum Mazotu Shelden Alırım 50.000 Bın Olmadıkcada Degıstırmem Benım Dusuncem Bu Tabı Ahmet bey yanlış düşünüyorsunuz. Hava yapmaz araçlar. Filtre değişimi ne kadar erken, o kadar az yakıt tüketimidir. Şu an ki aracımda 17bin'de yakıt filtresini değiştirdim, içini size göstersem dakika durmaz değiştirirdiniz. İmkan var ise her bakım, yok ise en iyi ihtimalle 2 bakımda 1 değişmeli derim. Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Yeni bakım yaptırdım. 2011 de sıfır aldığım aracın filtresini yeni değiştirdim. 40bin km de iken. 10bin oldukça az. yakıtı hep shellden aldım. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet BÜBERCİ 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Ahmet bey yanlış düşünüyorsunuz. Hava yapmaz araçlar. Filtre değişimi ne kadar erken, o kadar az yakıt tüketimidir. Şu an ki aracımda 17bin'de yakıt filtresini değiştirdim, içini size göstersem dakika durmaz değiştirirdiniz. İmkan var ise her bakım, yok ise en iyi ihtimalle 2 bakımda 1 değişmeli derim. Hocam Aracın 1000 Km Once Yaptım Bakımını Mazot Fıltresını Degıstırdım Araba Hava Yaptı Yarım Saat Ugrastılar Arabayı calıstırmak Icın Sonunda Yaptılar Ama Ceyrek Depo Mazot Bır O Kadarda Mars Bastım Arabaya Acıdım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Hocam Aracın 1000 Km Once Yaptım Bakımını Mazot Fıltresını Degıstırdım Araba Hava Yaptı Yarım Saat Ugrastılar Arabayı calıstırmak Icın Sonunda Yaptılar Ama Ceyrek Depo Mazot Bır O Kadarda Mars Bastım Arabaya Acıdım Değiştiren arkadaşların becerisiymiş. Bu arada yazım kurallarımıza biraz dikkat edelim lütfen Ahmet bey. Her kelimenin baş harfini büyük yazmanıza gerek yok 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Hocam Aracın 1000 Km Once Yaptım Bakımını Mazot Fıltresını Degıstırdım Araba Hava Yaptı Yarım Saat Ugrastılar Arabayı calıstırmak Icın Sonunda Yaptılar Ama Ceyrek Depo Mazot Bır O Kadarda Mars Bastım Arabaya Acıdım Mazot filtresi değişiminde bazı araçlarda vakvak pompa vardır. Focus 2 lerde böyle bir pompa yok. Ancak yöntemi var hava almanın ve tek marşta garanti çalışır. Sana işi bilmeyen usta denk gelmiş... 2 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 (düzenlendi) Mazot filtresi değişiminde bazı araçlarda vakvak pompa vardır. Focus 2 lerde böyle bir pompa yok. Ancak yöntemi var hava almanın ve tek marşta garanti çalışır. Sana işi bilmeyen usta denk gelmiş...Turkay bey yöntem Nasıl bana da denk geliyor bazen öyle ustalar.En son içini mazot doldurup öyle çözdüm sorunu.Sent from my iPhone using Tapatalk 21 Haziran 2016 tarihinde Abdullah Aladı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Turkay Enez 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Turkay bey yöntem Nasıl bana da denk geliyor bazen öyle ustalar.En son içini mazot doldurup öyle çözdüm sorunu. Sent from my iPhone using Tapatalk Rail girişinde 2 adet bağlantı var. Biri yeşil diğeri beyaz. Uzun zaman oldu ben focusu satalı. Yanlış hatırlamıyorsam, filtre takıldıktan sonra yeşil olanı söküyoruz ve ağzımızla vakum yapıyoruz. Mazot gelince (tüm rail mazotla dolmuş oluyor) hemen yerine takıyoruz. Tek marşta çalışıyor. Zor bir iş değil. Hortumu sökmek ve takmak çok kolay. Eski fotoları bulanilirsem yüklerim buraya... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Benim bildiğimde 2 bakımda 1 değişiyor . Bu zamana kadar hava yaptığı hiç olmadı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 hava yaparsa yapar.. emip vakumlasa da yapabilir... 10 bini geçirmem tüm filtrelerimi değişrim. motorum kıymetli benim 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Ben arabayı ilk aldigimda 65000 kmde değişmiştim. Aldığınız mazota göre ömrü var bence. Ama 50 bin kmyi geçirmemek lazım yine bence. Birde Focusta yakıt pompası orijinal olmazsa hemen bozuluyor akrabanın başına geldi. 1 ayda 2 defa pompa değiştirdi. Yolda kalması da cabası saygılarımla Yorum bağlantısı
Recommended Posts