İçeriğe Yönlendir

Hyundai Accent Era

Davut Turmuş

Recommended Posts

Davut Turmuş

Arkadaşlar şöyle bir araç var öğretmen arkadaşta 2006 accent era vgt gümüş gri 90 binde orjinal km olduğunu söylüyor o da kendi okulundaki kantincisinden almış aracın evveliyatı hakkında şüphe yok bugün gittim baktım araç gayet düzgün içi falan temiz sahibi sadece arka tamponda boya var haricinde yok Dedi ilan yok malum sitede fiyat 29 bin civarı istiyor yorumlarınızı alabilirmiyim

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Uğur uzun süre kullanmıştı bu aracı. Bildiğim kadarı ile yürüyeni nadir. Onun haricinde sorun çıkarmıyor.

Yorum bağlantısı
Halit Demir

1.6 ise fiyat yuksek denemez 2005 model eski kasayi 25 bine sattik 3 ay once . Lastik bakimlari iyi ise alinir 28 e direk alin 1.6 motorsa

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Araç 1.5CRDİ VGT dir accent Era piyasadaki en sorunsuz denilen araçtan daha sorunsuzdur hiçbir kronik sorunu yoktur sadece orijinal amortisörleri biraz fazla zıplatır az yakar çok kaçar 1-2-3. Viteste bile patinaj çeker tam bir şaka makinesidir:)

Km orijinalse eğer bulunmaz bir nimet ama fiyatı genede biraz daha aşağı çekseniz daha iyi olur şimdiden hayırlı olsun ben 5 sene kullandım yeri geldi eşşek niyetine kullandım araç uzun yollarda dahil olmak üzere o sıkıştırmalara rağmen 5 yılda 1 kere fan açtı :) bakım harici sananiye gitmedim [emoji4]

Ve fiyatı altından daha iyi değerleniyor ben geçen sene 24 e verdim satmadaydım bu sene 30-31 e giderdi

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Kayınpederde var gittiğimde hep kullanıyorum, motor iyi çekiş vs, ama durmuyor yol tutuş çok az en azından benim arabaya göre, her yıl ön takım yaptırıyor yine de ses var, şehir içi işe güce koşturmaya ideal bir araç torku kalkışlar çok iyi.

Yorum bağlantısı
Mustafa Akçeşme

Mazisi bilinen araca piyasa degerinden fazla verilen 1-2 bin tl ye acimam sahsen. Amortisorleri besik gibidir fazla yaylanir duz yolda dahi arkada oturanlarin ici disina cikar bu yuzden. Yuruyen aksam haric fena araba degil. Netice alinir.

Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

Görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar evet fiyat noktasında biraz daha aşağı olsa alınabilir olduğuna karar verdim aşağı yukarı kendim için değil zaten eşimin ailesi için bakıyorum ama geçen yıl muadil araç team paket 23-24 arası gidiyormuş bir yılda bu kadar zamlandı mı bu piyasa bu arada vgt olmasının farkı nedir?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

Görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar evet fiyat noktasında biraz daha aşağı olsa alınabilir olduğuna karar verdim aşağı yukarı kendim için değil zaten eşimin ailesi için bakıyorum ama geçen yıl muadil araç team paket 23-24 arası gidiyormuş bir yılda bu kadar zamlandı mı bu piyasa bu arada vgt olmasının farkı nedir?

VGT 4 silindir,diğer 1.5  CRDİ'ler 3 Silindir

Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

VGT 4 silindir,diğer 1.5 CRDİ'ler 3 Silindir

Ovv önemli bir detaymış

Yorum bağlantısı

3 silindir motorlar admire kasalarda kaldi. Eralarda yok. Ayni model ayni motoru 3 seneye yakin kullandim. Denildigi gibi hicbir kronik sorunu olmadi. Farantiden amortiserlerini bile degismistim. Sikayet uzerine kore merkez degisin talimati vermisti. Dedikleri gibi iyi sallar arabayi. Cok gider ama durmaz. Viraj kabiliyeti 2004 corsama gore dusuktu. Biraz leylektir kendileri (orjinal ekipmanla) ama az yakar cok gider guzel arabadir.

Yorum bağlantısı
Alperen Artam

2 yıl önce kiralamıştık arkadaşlarla iyi kaçıyordu ama frenler kötü hatta arkadaş duramadı 30 la belediye otobüsüne girmiştik 1100 tl masraf çıktı unutamam.

Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

Emniyette çok şoförleri belli değil geçenlerde kontrol ettim 300-350.000km araçlar. Bir arada crdi vgt kullandım 2 kere turbo yedi bençe sıkıntı bile değil gavur gibi gidiyor şerefsiz durmada sıkıntı var deniliyor ekipteki araçların altında 175 tabanlı lastik vardı 195 ve 205 e göre ucuz olduğundan takıldığı söylendi durma mesafesini elbette etkiler 195lik taban bence idealdir hızlı seri adabaları şöyle bir göz gezdirirseniz tabanlarının geniş olduğu aşikardır.

Yakıta gelince az yaktığı doğrudur torku güçlü, ancak araç 140 160 180 derken içmeye baylıyor bununda sebebi güç performans = yakıt diyebiliriz. Bunun alternatifi de linea 1.3 multijet deniliyor. MTV avantajı düşünüldüğünde niye fazladan para verelim ki ayrıca lineanın yakıtı yine performans güç olgusu doğrultusunda hyundai ye göre azdır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...