İçeriğe Yönlendir

Passat 1.6 Fsı Hakkında

Onur Boga
Çözüme git Mehmet Göktürk tarafından,

Recommended Posts

Halit Demir

Kendi aracinizla yola devam secenegini de ekleseydiniz daha iyi bi sonuc cikabilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Boga

bu ecoboostlarda kullanılan otomatik şanzıman nasıldır_? jatco efsanesini yakalayabilirmi yoksa sorunlu dsgler gibi bezdirir mi _?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

benim "manuel" passatı vereyim :) 1.4 tsi.

ama vazgeçtim alternatiflere baktım uygun bulamadım.

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Boga

Kendi aracinizla yola devam secenegini de ekleseydiniz daha iyi bi sonuc cikabilir

bagaj az daha büyük olsa, ufacık kasislerden gecerken arkadakiler korku dolu gözlerle bakmasa, hani 40 küsürlük bir araç olarak en azından kumandaya basınca camları kapatacak kadar donanımlı olsa ( 2001 focusumda vardı).. kararan ayna çift bölgeli klima elektrikli koltuk geri viteste aşağıyı gösteren sağ ayna, otomatik kapanan kapılar vb vb.. sessiz ve daha komforlu bir sürüş

tüm bunların önüne geçen sadece i-vtec_? birde sürekli kapamayı unutup deri döndüğüm sunroof. hakkını yemeyelim.

azcık bütçe ile onca farka sahip olmak mı _? hepsinden vazgeçip az yakar çok kaçar demek mi_? 

galiba 30 yaş sendromuna girdim, yaksın güvenli ve konforlu olsun.  :bravo:  :bravo:

Yorum bağlantısı
Halit Demir
(düzenlendi)

Yakmasin guvenli ve konforlu olsun bide saydiginiz ozellikli olsun=focus

tarihinde Halit Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

çok yakmaz. abartma Ali bey. ancak performansı sakin kullanıcı değilseniz üzebilir. şanzımanı sorunsuzdur. 6 ileri. ben tavsiye etmem çünkü aracınız yine güzel. onun yerine seat sw birşey bakın tsi motorlu.

çok yakmaz derken 10 litre yakmazmı istanbulda şehir içinde( arkadaşımın babasında vardı mersinde 8 9 diyordu en az )  oda yapar 45 kuruş 20 litre lpg yakan bir cheroke kadar yani.

6,5 litre yakar da demeyin istanbulda inanmam şahsen

Yorum bağlantısı

Çok yakmaz derken sınıfında diğer arabalara göre çok yakmaz denmek  istenmiş bence. Benzinli megane de 10 litre benzin altına düşmez istanbulda

Yorum bağlantısı
Recep Batuhan Başar

2006 1.6 fsi golf kullandım trabzondan almıştım 1000 km yol geldim bi depoya abartıldığı gibi bi yakıt yok içiniz rahat olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

çok yakmaz derken 10 litre yakmazmı istanbulda şehir içinde( arkadaşımın babasında vardı mersinde 8 9 diyordu en az )  oda yapar 45 kuruş 20 litre lpg yakan bir cheroke kadar yani.

6,5 litre yakar da demeyin istanbulda inanmam şahsen

yakmaz. 

mersin dersim gibi yerlerde adamların mesafesi çok az. 2-3 km evden ezcanaye gidip arabayı yatırıyorlar. ay sonunda da çok yakıyor diyorlar.

istanbulda 7 litre yakar. ister inan ister inanma. getir arabayı bir depo kullanayım göstereyim. ama evden bakkala gitmem ben. bindim mi 30-40 km gider.

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

1.6fsi Passat kullanmadım ama bindim. Rampalarda sürekli vites küçültmeye alışmak gerekiyor. Performans gerçekten zayıf, çünkü kasa büyük. Tüketimi bilmiyorum ama çok parlak olmayacaktır.

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

müşterimde 1.3 dizel astra vardı çok yakıyor dedi kaşıntı bastı dedi, sattı. Gitti 1.6 fsi passat dsg aldı. Çok bişi yakmaz dedi, 50 kuruş yakınca 2 ay sonra sattı gitti linea aldı rahat etti (yakıt olarak)

Yine ben de kullandım, hacim olarak mondeonun yanında minnacık kalıyor. İçine bindim araba bitti. alınacaksa tsi'si alınır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

mondeo gereksiz büyük. bence. emminin kasa iyiydi ama.

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

yakmaz. 

mersin dersim gibi yerlerde adamların mesafesi çok az. 2-3 km evden ezcanaye gidip arabayı yatırıyorlar. ay sonunda da çok yakıyor diyorlar.

istanbulda 7 litre yakar. ister inan ister inanma. getir arabayı bir depo kullanayım göstereyim. ama evden bakkala gitmem ben. bindim mi 30-40 km gider.

o zaman hiçbişey yakmıyormuş. benim dizel era günde 40 50 km yol yapıyorum 6.5 7 litre yakıyor . 365 gün günde 50 km yaparak madem era kadar yakacak litre hesabı çok iyi gerçekten

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...