Anıl Çet 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 Merhaba arkadaslar, Su anda kent ford servisindeyim, 30.000bakimi icin. Aracim tourneo courier, bu aractaki en buyuk sorunum camlarin kilitleme sonrasinda otomatik kalkmayisi. Bunun icin 50-60₺ ya cam kaldirma modulu buldum, lakin burdaki yetkili personel, bu isleme dair bizde urun yok, disaridan yaptirilmasi durumunda da garanti disi kalacaktir diyor. Konu hakkindaki yorumlariniz nedir? İsin kotu tarafi cami kapatmak icin dugmeye basili tutmak gerekiyor. Yaz mevsimi dolayisiyla camlar acik geziyoruz, her defasinda da acik unutuyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 Camları kapatıp arabadan inimeyi adet edinin bence yada garantiden çıkartın yani çok yorum yapılacak bir konu gibi değil Benim aracımda da öyle bir modül yok her defasında kapatıp iniyorum pek sıkıntı olan bir durum değil. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 Bence en kolayi arabayi kilitlerken dügmeye 2sn basmayi adet edinmek gibi... Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 Ben olsam,varolan duruma alışmaya çalışırdım. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 İnmeden önce bütün camları kontrol etmek en fazla 5 saniye Yorum bağlantısı
Anıl Çet 24 Haziran 2016 Yazar Paylaş 24 Haziran 2016 O zaman simdi boyle idare edelim artik ne yapalim Hayir garanti disi kalmasindaki olay ne onu anlamadim. sanki 75beygir motoru 110beygire zorluyoruz. Neyse mecbur alisicaz artik. Eyvallah yorumlar icin Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 Hocam çözümü var. Cenmax'ın ford araçlar için orjinal modülü olması lazımdı. Arayıp merkezlerine sorun araç modelinizi söyleyerek. İstanbul merkezlari Yenibosna'da. Gidin orada taktırın. En kaliteli modul canmax. Toyota Türkiye ile anlaşmış. Tüm Toyota yetkili servislerine modül veriyorlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 sonradan takılan her parça ilgili kısımda garantiyi bozar. normaldir. ancak bunun takılı olduğunu görmezler ise bilmezler de 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts