İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta Tavan Aydınlatması

Tunahan Küçük

Recommended Posts

Tunahan Küçük

nryNMl.jpg

Yeni aldığım 2000 ford fiestan ghia nın tavan aydınlatması kırık aynısını arıyorum Türkiyedeki internet sitelerinde bulamadım. Ebayde buldum fakat paypal ödemesi gerektiği için paypalda Türkiye hizmetini sona erdirdiği için alamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.

Yorum bağlantısı

Yeni aldığım 2000 ford fiestan ghia nın tavan aydınlatması kırık aynısını arıyorum Türkiyedeki internet sitelerinde bulamadım. Ebayde buldum fakat paypal ödemesi gerektiği için paypalda Türkiye hizmetini sona erdirdiği için alamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.

Uyar mı bilmiyorum ama bir sorun..

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/283581-sat%C4%B1l%C4%B1k-tavan-ayd%C4%B1nlatma-2-%C3%A7e%C5%9Fit/#entry3003307

Yorum bağlantısı
Osman Uslu

o değil de tavan lambası b uale nasıl getirirler

kendimden örnek vereyim. Benim lambayı daha önce sökmüşler belli ki. Sökerken de tırnaklar kırılmış. Yapıştırmışlar takmak için. Bende söktüm merak ettiğimden sökerken çatlamıştı. Sonra bende yapıştırdım :)

Yorum bağlantısı

Tunahan bey,ben Gaziantep teyim.benim 2000 fiesta tavan lambası kırık.burada 90lira orijinal fiyat.

Yorum bağlantısı
Tunahan Küçük
(düzenlendi)

Feriz bey adres verebilir misiniz tam olarak nerede? Arkadaşım var antepli aldirabilirim belki ona...Birde ilk fotoğraftaki ile aynı urun mu ? Uc lambalimi bu fotoğraftaki gibi mi?

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTsLH9D8m8oLYqBKipdY82UDmRgc42S_w6hUgnGlH33nms3gLFOFHdJumncAA

tarihinde Tunahan Küçük tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tunahan Küçük

İlgilenenlere teşekkürler antepli bir arkadaşım var bakacak bayramda oralara

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Feriz AY

Antepte, fordpar yedekparçacı da kaporta hariç motora kadar her türlü parça, sarf malzeme bulunur.saygılar.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Tunahan Küçük
(düzenlendi)

Okuma lambalarından vazgeçip bunu alıp taktım :) ilgilenenlere teşekkürler

B25RrL.jpg

tarihinde Tunahan Küçük tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...