Necati Şahinn 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 Merhaba arkadaşlar,bikaç sorunum Şu şekilde bugün basladi ; -otobanda giderken kick down yaptım 5 bin devire doğru gelirken gazı bırakıp tekrar basmışım gibi yapıyor,sürekli olarak ama(LPGde) -sorun benzinde devam edicekmi diye benzine aldığımda ise daha beteri araç yığıldı 3bin devire kadar düştü gaz yemedi -aracım alalı 2 ay falan oldu aldığımdan beri ilk calistirmada su sesi duyuyorum sanki aracın soğutma sisteminde Hava var gibi -Yine 1 hafta öncesinde klima açık giderken hep sabit olan hararetin sona dayandığını gördüm ustami aradım bikaç kontrol den sonra su ekle devam et dedi devam ettim sıkıntı yoktu sonra trafikte tekrar yaptı sona gelip tekrar yerine geliyor ibre,buarada klima kapalı ve fan ilk baştan beri düzenli açıyor,sonrasında 10 gündür kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok ibrede yavaş yavaş geliyor 90 da sabitleniyor anlayamadım. Sorunlarım şimdilik bukadar belki yaşayan olmuştur bu sorunları. Yorum bağlantısı
Necati Şahinn 28 Haziran 2016 Yazar Paylaş 28 Haziran 2016 Yüksek devirde kesik kesik gaz vermesi ve benzinde gaz yememesi oksijen sensorunu arizasindan kaynaklanirmi Yorum bağlantısı
Onur Boga 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 focus mk1 ov aracım varken benzer bir olay yaşamıştım, tartarini lpgliydi, usta lpg regülatör arızası tespit etti yüksek basıncta bişeyler oluyor dedi tam hatırlamıyorum. ayar yaptı regülatörü değiştirmedik elinde yoktu çünkü, yaptığı ayardanmı bilinmez birdaha öyle birşey yaşamamıştım. 1 Yorum bağlantısı
Necati Şahinn 29 Haziran 2016 Yazar Paylaş 29 Haziran 2016 Peki benzinde sorun varmıydı sizde ,Ben benzine aldığımda 4 bin deviri geçmiyor focus mk1 ov aracım varken benzer bir olay yaşamıştım, tartarini lpgliydi, usta lpg regülatör arızası tespit etti yüksek basıncta bişeyler oluyor dedi tam hatırlamıyorum. ayar yaptı regülatörü değiştirmedik elinde yoktu çünkü, yaptığı ayardanmı bilinmez birdaha öyle birşey yaşamamıştım. Yorum bağlantısı
Onur Boga 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Peki benzinde sorun varmıydı sizde ,Ben benzine aldığımda 4 bin deviri geçmiyorO gaz kesme olayı başlayınca arıza ışığı yanıp sönüyordu benzine alıyordum yaklaşık 10 sn aynı kalıyordu sonra normale dönüyordu. Benzinde yapmıyordu da diyebiliriz. GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Necati Şahinn 2 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2016 Anladım benim lpg markası da tartarini regulator olma ihtimali var yalnız benzinde Neden yıgılıyor gaz yemiyor anlamıyorum bayramdan sonra oksijen sensorune yonelicem inşallah çözerim. O gaz kesme olayı başlayınca arıza ışığı yanıp sönüyordu benzine alıyordum yaklaşık 10 sn aynı kalıyordu sonra normale dönüyordu. Benzinde yapmıyordu da diyebiliriz. GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Temmuz 2016 Paylaş 2 Temmuz 2016 su eksiltiyormu? bu motorda emme klapaeleri sorun çıakrabilir benzin pompanız yeterli basınç üretmeyiorsa gidici olabilir 2 Yorum bağlantısı
Necati Şahinn 2 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2016 Su eksiltme yok,klapeleri kontrol edildi problem yok dediğiniz gibi belki benzin pompasindan. su eksiltiyormu? bu motorda emme klapaeleri sorun çıakrabilir benzin pompanız yeterli basınç üretmeyiorsa gidici olabilir Yorum bağlantısı
Necati Şahinn 3 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2016 Bugün benzinde dip gaz yaptım vites atmıyor sanki korumaya alıyor gibi arabanın devri yükseliyor ama vites atmıyor sonra ayağımı gazdan çekiyorum 2 ye geçiyor vites,lpg de böyle bi sıkıntı yok yalnız onda da 4-5 bin devirde gaz kesip sonra devirlenmeye devam ediyor. Yorum bağlantısı
Necati Şahinn 11 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2016 Yokmu bi bilen gören duyan ? Benzine 4500 devir geçmiyor Yorum bağlantısı
Kemal Mert 13 Temmuz 2016 Paylaş 13 Temmuz 2016 Benzin pompasını kontrol et, doyurmuyordur. Benzin filtresi de kontrol. Yorum bağlantısı
Necati Şahinn 13 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2016 Kemal Bey benzin filtresini değiştirdim olmadi,yalnız Yeni pompa sipariş edip montaj yaptırmadan pompanin çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirim boşa para gitmesin. Benzin pompasını kontrol et, doyurmuyordur. Benzin filtresi de kontrol. Yorum bağlantısı
Kemal Mert 13 Temmuz 2016 Paylaş 13 Temmuz 2016 Çeyrek deponun altında sorun daha fazla oluyorsa yani çeyreğin alında benzinde gaz yeme sorunu devir yükseltme sorunu daha belirgin oluyorsa anlaşılabilir. Yorum bağlantısı
Necati Şahinn 13 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2016 Anladım yani depodaki benzin çoksa durum daha az farkedilir oluyor,depoyu yarının üstüne çıkarıp tekrar denicem tesekkür ederim. / Çeyrek deponun altında sorun daha fazla oluyorsa yani çeyreğin alında benzinde gaz yeme sorunu devir yükseltme sorunu daha belirgin oluyorsa anlaşılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Çetin İvgen 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 Kemal Bey benzin filtresini değiştirdim olmadi,yalnız Yeni pompa sipariş edip montaj yaptırmadan pompanin çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirim boşa para gitmesin. Hocam aynı sorunun birebiri bende de mevcut yalnız benimki manuel vites. Bugün arabayı bosh servisine götürdüm loctite bır sıvıyla temizleme yaptırdım karbiratör felan temizliyomuş. faydası olurmu bilmiyorum. Lakin benzin de aynı sorun devam ediyor gaz 4000 devirde yemiyor yığılıyor. Usta bana benzinde kullan dedi. bende benzin pompam arızalı galiba 4000 deviri geçmiyo benzin pompam arızalı dedim, gaza benzinde abandı 8000 devire kadar çıktı benzin pompanda arıza yok diyo. sorunu söylüyorum mal mal konuşuyo bilmiyo DELİRECEM BU SORUNU ÇÖZEMEDİM SENDE BİR GELİŞME VARMI ÇÖZEBİLDİN Mİ Yorum bağlantısı
Necati Şahinn 29 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2016 Geçmiş olsun hocam,Ben sorunu pompayi komple değiştirerek giderdim.Yalnız seninki biraz farklı eğer lpg ye özel ayar yapmadilarsa 8000 devirde benzine geçmesi lazım yani pompa çalışıyor sanki.benimki 5000 devir civarında benzine geçtiği için kesinlik yapıyordu pompa çalışmadığı için değiştirince düzeldi. Hocam aynı sorunun birebiri bende de mevcut yalnız benimki manuel vites. Bugün arabayı bosh servisine götürdüm loctite bır sıvıyla temizleme yaptırdım karbiratör felan temizliyomuş. faydası olurmu bilmiyorum. Lakin benzin de aynı sorun devam ediyor gaz 4000 devirde yemiyor yığılıyor. Usta bana benzinde kullan dedi. bende benzin pompam arızalı galiba 4000 deviri geçmiyo benzin pompam arızalı dedim, gaza benzinde abandı 8000 devire kadar çıktı benzin pompanda arıza yok diyo. sorunu söylüyorum mal mal konuşuyo bilmiyo DELİRECEM BU SORUNU ÇÖZEMEDİM SENDE BİR GELİŞME VARMI ÇÖZEBİLDİN Mİ Yorum bağlantısı
Recommended Posts