Tamer Topaç 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Kazasız belasız kullan Abi. Çok güzel bir araç ve büyük aracın keyfi başka oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Maşallah suya düşse batmaz,kazasız belasız inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Sürekli istisaresini yaptık ama sonunda deydi ve yerini buldu abim güle güle kullan Hayırlı olsun tekrar. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Hayırlı olsun abi,bu araç nirvana gibi birşey maşallah. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Hayırlı olsun Hüseyin Abi, maşallah kocaman araba. 1 Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Maaşallah süper bir araba (yer uçağı) hayırlısı olsun kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Abi ne yaptın sen böyle... Maşallah... Dediğini yaptın sonunda gittin hemide SW olanını aldın Hayırlı uğurlu olsun. O teyp Mondeo Selective'nin stock teybi. Arkadaş sonradan takmamış yani, Selective donanımlarda standart geliyor. Beğenmediysen Titanium 6CD Changerli Sony teyple takaslayalım, hemen talibim o teybe... Çünkü bulunmuyor ikinci eli pek. İyi günlerde kullan tekrardan. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Hayırlı olsun Hüseyin, kocaman gövdesi gibi mutluluk getirsin. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2016 Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Bu araç ile de biraz oynayacağım öncelikle bi-xenon, gündüz ledi, katlanır ayna, ayna altı ışıklar, ses izolasyonu ile başlarım diye düşünüyorum. 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Bu araç ile de biraz oynayacağım öncelikle bi-xenon, gündüz ledi, katlanır ayna, ayna altı ışıklar, ses izolasyonu ile başlarım diye düşünüyorum. İç ses nasıl Fışyondan sonra Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2016 İç ses nasıl Fışyondan sonra Benzinli araba gibi çok sessiz bu kadarını tahmin etmiyordum. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Hayırlı olsun aracınız geldiğinizden haberim olsaydı ağırlamak isterdim sizi Sinan çok iyi karşılamıştır sizi zaten. Sina'nın Dükkanı'nın arkasında inşaatım vardı yakındım kısaca sağlık olsun. Tekrardan hayırlı olsun Hüseyin bey 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Ülgen 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Hayırlı olsun güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ekin Güney 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Hüseyin abi hayırlı olsun. Fusiondan sonra gemi almıssın Teybi degişmeyi düşünmessin umarım o teyp çok degerli. Anten soketinde sıkıntı vardır belki. Ayrıca yapcagın oynamaları merakla bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2016 Şaka bir yana ek olarak yapılabilecek pek birşey yok, h1 led uzun far, led sinyal, stop, iç aydınlatma, stop vs ve bol bol yıkama olabilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Benzinli araba gibi çok sessiz bu kadarını tahmin etmiyordum. ona segment farkı denmekte 2 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Aracın satılık konusu açıldığında Hüseyin abime nasip olmasını çok istemiştim öylede oldu. Kendime almış kadar sevindim. Güle güle kullan muhteşem insan Bu arada teybi beğenmiyorsan talibim Kimseye verme Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2016 Beğenmediğiniz herşeyi değiştirebiliyor musunuz, kaç tane evli var burada? Aracın satılık konusu açıldığında Hüseyin abime nasip olmasını çok istemiştim öylede oldu. Kendime almış kadar sevindim. Güle güle kullan muhteşem insan Bu arada teybi beğenmiyorsan talibim Kimseye verme Malesef teybi Bandırma Emir'i kardeşimize üzerine 3 bin lira ekleyerek vermeyi planlıyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Beğenmediğiniz herşeyi değiştirebiliyor musunuz, kaç tane evli var burada? Malesef teybi Bandırma Emir'i kardeşimize üzerine 3 bin lira ekleyerek vermeyi planlıyorum. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Hüseyin Abi, fuşundan kalan malzemeleri far teyp tv ünitesi led lastik jant ne varsa talibim. Ayrıca Mondeo ' nun teybi de güzel değil ona da talibim... SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2016 Hüseyin Abi, fuşundan kalan malzemeleri far teyp tv ünitesi led lastik jant ne varsa talibim. Ayrıca Mondeo ' nun teybi de güzel değil ona da talibim... SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yarım paket ıslak mendil, yarısı kullanılmış peçete (diğer yarısı tertemiz), yırtık hgs etiketi, patlak ampuller, eski hava filtresi de dahil 3 bin Türk lirası + Ramazan sonrası kulunç masajına anlaşalım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts