İçeriğe Yönlendir

Bütçe 26.000 Tl Anketli Tercih Sorunsalı

Fatih Aydın

Bütçe 26.000 Tl   

52 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Fatih Aydın

Merhaba arkadaşlar;

Ankete katılıp tercih nedeninizi kısaca belirtir misiniz?

Tek çocuklu bir aile için araştırma.

Bagaj ihtiyacı var, iç hacim genişliği de önemli. Yayla gibi olmasada yeterli olmalı.

Pek performans beklentisi yok. Klima açık araç bayılmasın yeterli. Eşek de olmasın tabi az yürüsün basınca hayır gitmem demesin.

Sanayiden nefret ederse çok seviniriz.

Bütçe en fazla 1-2 bin daha zorlanır üstü imkansız.

Saygılar.

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

İes kasa civic ler o kadar para ediyor mu? Bagaj önemli belki ama skoda fabia 101hp olanlar çok güzel...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Meriva da düşünün bence.Ben 20 gün önce bir meriva aldım.Gayet memnunum.

Yorum bağlantısı
Tolga Erdem

2013 auris e biniyorum 2003 focus MK 1 im vardı gerçekten focus 1 parasının arabasi 2003 üstü ghia vs olabilir

Yorum bağlantısı
Ergin Keçeci

Seat derim parasının arabası en azından. diğerleri o paraları hak edecek araçlar değil gözümde.

Yorum bağlantısı
Fatih Aydın

İes kasa civic ler o kadar para ediyor mu? Bagaj önemli belki ama skoda fabia 101hp olanlar çok güzel...

İesler fazla bile ediyor inanılmaz bir piyasaları var. Eskiyip hala sorunsuz kalan araçlar güzel paralar ediyor.

Teşekkürler.

1.5CRDİ era alır keyfime bakarım milleti tokatlarım :D

Teşekkürler.

Meriva da düşünün bence.Ben 20 gün önce bir meriva aldım.Gayet memnunum.

Teşekkürler.

2013 auris e biniyorum 2003 focus MK 1 im vardı gerçekten focus 1 parasının arabasi 2003 üstü ghia vs olabilir

Evet mk1 çok iyi bir araç. 2004-2005 modelleri 27-30 bin arasına bulunabiliyor.

Teşekkürler.

1.6 tdci fusion ya da benzinli otomatik 1.6 fusion.

Aslında tdci fusion olabilir hocam hiç aklıma gelmedi.

Piyasası biraz yavaş galiba.

Teşekkürler.

Seat derim parasının arabası en azından. diğerleri o paraları hak edecek araçlar değil gözümde.

Seat az yakan ve geniş bir araç. Modelide yüksek. Yazılımda yapılıyor. Fakat parça fiyatlarını bilmiyorum.

Teşekkürler.

kıa cerato dizel diyorum..

Şahıstan pek yok piyasada genellikle şirket araçları.Temizi bulunursa çok iyi araç.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

otomatik gibi kısıtlayıcı bir engel olmadıktan sonra dizel araba alınabiliyorken benzinli bir araç almak için aracın fiyat yada durum itibariyle çok büyük bir artısı olması lazım bence...

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

bilakis. ikinci elde ve uzun vadeli eski araçlarda atmosferik benzinli her zaman öndedir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...