Misafir 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Merhaba arkadaşlar Bildiğiniz üzere bir naylon maceram olmuştu. Kısmet bayram öncesi satıldı, ve araç arayışına girmiştim, otomatik dizel jetta ararken diğer forumdan arkadaşım Mehmet in aracını sattığını görünce bildiğim ve beğendiğim bir araç olunca hemen kendisi ile görüşüp aracını aldım. Araçta çok emeği var. Gelelim araca; Passat 1.9 tdi hıghline çift kırmızı Solar sanruf Esp Ön iki koltukta ısıtma var Sürücü koltuğu elektrikli hafızalı yan koltuk da elektrik li Yarı deri koltuk ve sayamadığım bir çok özelliği bulunmakta. Ve aracın resimleri Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Hayırlı Olsun Güzel Makine . Kazasız Belasız Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Hayırlı Olsun Güzel Makine . Kazasız Belasız Teşekkür ederim Erol bey Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Hayırlı olsun toprağım.Bugün Develi'ye uğrayınca yakından goreceğim inşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Hayırlı olsun toprağım.Bugün Develi'ye uğrayınca yakından goreceğim inşallah.İnşallah abi bekliyorum. [emoji6] Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Hayırlı Olsun :nazar: Teşekkür ederim Ahmet bey Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 (düzenlendi) Hayırlı olsun abi kazasız belasız güzel günlerde kullan test etmeyi çok istediğim bir araç 10 Temmuz 2016 tarihinde Mustafa_Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Oğuz 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Hayırlı olsun Ekrem, sıra Mustafa da artık. O da bu hafta alsın da şöyle D segment bi tatlı buluşması yapalım. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Hayırlı olsun abi kazasız belasız güzel günlerde kullan test etmeyi çok istediğim bir araçİnşallah Mustafa cığım Teşekkür ederim güzel temennilerin içinHayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.Teşekkür ederim OsmancığımHayırlı olsun Ekrem, sıra Mustafa da artık. O da bu hafta alsın da şöyle D segment bi tatlı buluşması yapalım.Tamam Ali hocam tatlı ya her zaman varım ben [emoji106] Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Yüzbinkere maşaallah.... Kesinlikle bağımlılık yapar, artık başka araba zevk vermez. O koltuğa bir kere oturdunuz iş bitti artık <sorması ayıp kaça aldınız, kaç model, boya, km falan bilgi verir misiniz? Referans olması açısından.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Maşallah hayırlı olsun high2 bir başkadır Türkiye'deki passat algısının oluşmasını sağlayan araç b5.5 passat çok kral arabadır [emoji1] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Maşallah kaç model bu. Donanımı acayip çekti beni. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Yüzbinkere maşaallah.... Kesinlikle bağımlılık yapar, artık başka araba zevk vermez. O koltuğa bir kere oturdunuz iş bitti artık <sorması ayıp kaça aldınız, kaç model, boya, km falan bilgi verir misiniz? Referans olması açısından.. Teşekkür ederim. Evet şimdiden araca bağlandım 2004 model 187 bin km de 1 parça boyalı Maşallah kaç model bu. Donanımı acayip çekti beni. 2004 model Mehmet abi evet dolu bir araç Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Hayırlı olsun. İçi dışı tertemiz maşallah Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Tekrar hayırlı olsun kardeşim. Maşallahı var. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Maşallah, en sevdiğim passat. Kazasız belasız kullanın inşallah Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Hayırlı olsun. İçi dışı tertemiz maşallah Evet Eren bey araç çok temiz koltuklarda falan deforme olmaması bu yaşta bir araç için çok güzelTekrar hayırlı olsun kardeşim. Maşallahı var. Güle güle kullan.Teşekkür ederim Ayhan abicimHayırlı olsun.Teşekkürler Uğur beyMaşallah, en sevdiğim passat. Kazasız belasız kullanın inşallahTeşekkürler Serkan bey Yorum bağlantısı
Erkam Elma 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Hayırlı olsun çok diri ve dolu maşallah Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Hayırlı olsun çok diri ve dolu maşallahTeşekkür ederim Erkam bey. Evet araç yaşına göre çok diri bir araç Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Güle güle kullanın Ekrem hocam. Gerçekten fotolardan bakıldığında bile emek verildiği çok rahat anlaşılıyor. Özellikle passatın amerika için üretilen versiyonlarında bulunan tampon reflektörleri uğraş ister. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts