İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracım 1.9 Tdi Passat

Misafir

Recommended Posts

Güle güle kullanın Ekrem hocam. Gerçekten fotolardan bakıldığında bile emek verildiği çok rahat anlaşılıyor. Özellikle passatın amerika için üretilen versiyonlarında bulunan tampon reflektörleri uğraş ister. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

Teşekkürler mehmet hocam evet benden önceki sahibi çok emek vermiş. Yapılacak her şeyi yapmış
Yorum bağlantısı

Hayirli olsun. Nadir bulunan arac bir de temiz bakimli olunca dikkat cekmesi kacinilmaz. Gule gule kullanin.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Emre Kırtman

Hayırlı olsun... Maşallah güzel bir araç...

#emrkrtmn

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın, aynı motora sahip golf kullanmıştım çok zevkli idi ;)

Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık

Hayırlı olsun kardeşim.çok güzel duruyor.maşallah ekipte yeni araç sayısı arttı.bu da midemizin bayram edeceğine işaret.[emoji2]

Yorum bağlantısı

Hayirli olsun. Nadir bulunan arac bir de temiz bakimli olunca dikkat cekmesi kacinilmaz. Gule gule kullanin.

Saygilarimla.

Çok teşekkür ederim Evren bey

#emrkrtmn

Teşekkürler Emre bey

#emrkrtmn

Teşekkürler Emre bey

Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın, aynı motora sahip golf kullanmıştım çok zevkli idi ;)

Teşekkür ederim Süha bey motorda eklemeler yapılmış ara hızlanmalar çok iyi
Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın :) .

Teşekkürler Kemal bey

çok beğendiğim bir kasa/model. kazasız belasız güle güle kullanın.

Teşekkürler Sedat bey

Hayırlı olsun kardeşim.çok güzel duruyor.maşallah ekipte yeni araç sayısı arttı.bu da midemizin bayram edeceğine işaret.[emoji2]

Teşekkürler kardeşim Mustafa nın araç almasını bekliyoruz çeşit çeşit tatlıları siz değerli forum arkadaşlarımıza ikram edeceğiz [emoji6]
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Maşallah, cok beğendiğim bir araç. Kazasız belasız binin.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan

Hayırlı olsun.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu

Makina ateş ediyor. Maşallah bu sefer turnayı gözünden vurmuşsun. Hayırlı olsun. Vos-vosun hakikaten" das auto " olduğu zamanlardı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Maşallah maliyeti ne oldu ? Bİr de solar sunroof olayı nedir ? Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullan.

Allah kaza bela vermesin.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Hayırlı uğurlu olsun. Donanım olarak baya yüksek valla bayıldım. Allah kaza bela vermesin. :):nazar: Bundan sonra  bu donanımla artık zor araç beğenirsiniz .

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Hayırlı olsun ağzına kadar dolu bir araç almışsınız. Renkte com güzel maşallah

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun araç deli fişek deli makina :)

hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

Maşallah, cok beğendiğim bir araç. Kazasız belasız binin.

En sevdigim kasadir bu. Hayirli olsun.

Hayırlı olsun.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Makina ateş ediyor. Maşallah bu sefer turnayı gözünden vurmuşsun. Hayırlı olsun. Vos-vosun hakikaten" das auto " olduğu zamanlardı.

Maşallah maliyeti ne oldu ? Bİr de solar sunroof olayı nedir ? Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın [emoji4]

Hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullan.

Allah kaza bela vermesin.

Hayırlı uğurlu olsun. Donanım olarak baya yüksek valla bayıldım. Allah kaza bela vermesin. :):nazar: Bundan sonra bu donanımla artık zor araç beğenirsiniz .

Hayırlı olsun ağzına kadar dolu bir araç almışsınız. Renkte com güzel maşallah

Hepinize çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için. Yoldaydım cvp yazamadım Allah razı olsun hepinizden.
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Bildiğim kadarıyla güneş pili var, fanları çalıştırıyor güneş altinda, araç içi sıcaklığı düşüyor.

Hayırlı olsun, bunu satıp bir sonraki kasa passat alan bir arkadaşım 3 yıldır hala pişmandır sattığı için. Arka koltukdaki çocuk koltuğu olayı bile ayrı bir dünya.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...