Misafir 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Hayırlı olsun. Solar sunroof nedir?Teşekkürler Sani bey.Solar sanruf cam içindeki paneller sayesinden güç üretip araç fanını çalıştırarak araç içinde ki havayı temizliyor çok sıcak havalarda araç iç ısısını dengeliyor diye biliyorum. Genelde araç kapalı iken araç içi aşırı ısınır dışarısı 38 dereceyse aracın içi 45 derecelere çıkar, bu solar sanruf olanlarda araç içinide dış sıcaklığa yakın seviyelerde tutmaya çalışıyor diye biliyorum. Sanrufun altında perde yok. Sanruf camı içerden görünmüyor perdeyi açıp yıldızları izleyemiyorsun dez avantajı buda. [emoji1] Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Temmuz 2016 Paylaş 10 Temmuz 2016 Çok teşekkür ederim Evren bey Teşekkürler Emre bey Teşekkürler Emre bey Teşekkür ederim Süha bey motorda eklemeler yapılmış ara hızlanmalar çok iyi Bende yazılım + box vardı Elimde box var satılık :d Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 güle güle kullanın en tatlı kasalarından Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 güle güle kullanın en tatlı kasalarından Teşekkürler evet kasa olarak çok beğeniliyor. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 Güle güle kullanın.. Teşekkürler Kerem bey. Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 ooo pd130 otomatik de değilmiş modifiyeye açık 200 ps olur. Tokat makinası. Mazot seçmez odun koysan yakar çok masraf açmaz. Bunların bagaj içi sağ arka çamurluk boşluğuna takılan orijinal subwooferları vardı sonradan takılabilen Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 ooo pd130 otomatik de değilmiş modifiyeye açık 200 ps olur. Tokat makinası. Mazot seçmez odun koysan yakar çok masraf açmaz. Bunların bagaj içi sağ arka çamurluk boşluğuna takılan orijinal subwooferları vardı sonradan takılabilen Araç şuan 190 ps çok seri gidiyor, ara hızlanmalar da gücü sonuna kadar hissettiriyor Erdem bey Yorum bağlantısı
Gökhan Turunç 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 Hayirli olsun kazasiz belasiz surusler Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 Hayırlı olsun, bizzat test ettiğim, kullandığım(ecufast yazılımlı iken) temiz, güzel araç. Mehmet çok baktı buna, çok emek harcadı... Vwtürk ailesinden çok kişi var burada. Kendisi de B5.5 1.8T almış. Kazasız belasız Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 Vallahi kardeşim koşturmadan yazamadım hayırlı olsun rabbim kazasız belasız binmeyi nasip edsin neyse inşallah mustafam da arabayı getirirse 3 adet d sekmenti acer arabamız oluyor artık bunları Maraş paklar havalarda çok sıcak bunaldık vallahi ☀️☀️[emoji509][emoji511] Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 Vallahi kardeşim koşturmadan yazamadım hayırlı olsun rabbim kazasız belasız binmeyi nasip edsin neyse inşallah mustafam da arabayı getirirse 3 adet d sekmenti acer arabamız oluyor artık bunları Maraş paklar havalarda çok sıcak bunaldık vallahi ☀️☀️[emoji509][emoji511] Sent from my iPhone using Tapatalk Teşekkür ederim Kerem ustam, benimde aklımdan k.maraşa gitmek geçmişti, hayırlısı ile toplanırsak elimizden geleni yaparız. Yorum bağlantısı
Yasir Baş 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 Hayırlı uğurlu olsun..Kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 Hayırlı uğurlu olsun..Kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah.. Allah razı olsun, Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Teşekkür ederim Serhat bey, Allah razı olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 Hayırlı olsun.Güzel araba Kazasız belasız kullanın. Passat ailesinin d sınıfında satış lideri olmasında bu ve bir önceki kasanın payı büyük. Teşekkürler Hamza bey, satış lideri olmayı hakkediyor gerçekten 2004 olmasına rağmen çok konforlu ve rahat bir araç. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 Abi biliyorum çok geç oldu özür dilerim ramazandı bayramdı tatildi mustafa abinin mersin işiydi derken foruma giremedim. Hayırlı uğurlu olsun allah tekerini her daim düz bastırsın. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2016 Paylaş 15 Temmuz 2016 Abi biliyorum çok geç oldu özür dilerim ramazandı bayramdı tatildi mustafa abinin mersin işiydi derken foruma giremedim. Hayırlı uğurlu olsun allah tekerini her daim düz bastırsın. Teşekkür ederim İsmailciğim, olsun önemli değil. Aramızda ayrı gayrı yok. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 17 Temmuz 2016 Paylaş 17 Temmuz 2016 Hayırlı olsun Ekrem, maşallah pırıl pırıl görünüyor Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 17 Temmuz 2016 Paylaş 17 Temmuz 2016 Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts