İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracım 1.9 Tdi Passat

Misafir

Recommended Posts

Hayırlı olsun. Solar sunroof nedir?

Teşekkürler Sani bey.

Solar sanruf cam içindeki paneller sayesinden güç üretip araç fanını çalıştırarak araç içinde ki havayı temizliyor çok sıcak havalarda araç iç ısısını dengeliyor diye biliyorum. Genelde araç kapalı iken araç içi aşırı ısınır dışarısı 38 dereceyse aracın içi 45 derecelere çıkar, bu solar sanruf olanlarda araç içinide dış sıcaklığa yakın seviyelerde tutmaya çalışıyor diye biliyorum. Sanrufun altında perde yok. Sanruf camı içerden görünmüyor perdeyi açıp yıldızları izleyemiyorsun dez avantajı buda. [emoji1]

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Çok teşekkür ederim Evren bey

Teşekkürler Emre bey

Teşekkürler Emre bey

Teşekkür ederim Süha bey motorda eklemeler yapılmış ara hızlanmalar çok iyi

Bende yazılım + box vardı ;)

Elimde box var satılık :D :d

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

ooo pd130 otomatik de değilmiş modifiyeye açık 200 ps olur. Tokat makinası. Mazot seçmez odun koysan yakar çok masraf açmaz. Bunların bagaj içi sağ arka çamurluk boşluğuna takılan orijinal subwooferları vardı sonradan takılabilen

Yorum bağlantısı

ooo pd130 otomatik de değilmiş modifiyeye açık 200 ps olur. Tokat makinası. Mazot seçmez odun koysan yakar çok masraf açmaz. Bunların bagaj içi sağ arka çamurluk boşluğuna takılan orijinal subwooferları vardı sonradan takılabilen

Araç şuan 190 ps çok seri gidiyor, ara hızlanmalar da gücü sonuna kadar hissettiriyor Erdem bey

Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Hayırlı olsun, bizzat test ettiğim, kullandığım(ecufast yazılımlı iken) temiz, güzel araç. Mehmet çok baktı buna, çok emek harcadı... Vwtürk ailesinden çok kişi var burada. Kendisi de B5.5 1.8T almış.

Kazasız belasız

Yorum bağlantısı

Vallahi kardeşim koşturmadan yazamadım hayırlı olsun rabbim kazasız belasız binmeyi nasip edsin neyse inşallah mustafam da arabayı getirirse 3 adet d sekmenti acer arabamız oluyor artık bunları Maraş paklar havalarda çok sıcak bunaldık vallahi ☀️☀️[emoji509][emoji511]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı

Vallahi kardeşim koşturmadan yazamadım hayırlı olsun rabbim kazasız belasız binmeyi nasip edsin neyse inşallah mustafam da arabayı getirirse 3 adet d sekmenti acer arabamız oluyor artık bunları Maraş paklar havalarda çok sıcak bunaldık vallahi ☀️☀️[emoji509][emoji511]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Teşekkür ederim Kerem ustam, benimde aklımdan k.maraşa gitmek geçmişti, hayırlısı ile toplanırsak elimizden geleni yaparız.

Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Hayırlı uğurlu olsun..Kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah.. :nazar:  :flowers:

Yorum bağlantısı

Hayırlı uğurlu olsun..Kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah.. :nazar:  :flowers:

Allah razı olsun, Teşekkür ederim

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun.Güzel araba Kazasız belasız kullanın.

Passat ailesinin d sınıfında satış lideri olmasında bu ve bir önceki kasanın payı büyük.

Teşekkürler Hamza bey, satış lideri olmayı hakkediyor gerçekten 2004 olmasına rağmen çok konforlu ve rahat bir araç.

Yorum bağlantısı

Abi biliyorum çok geç oldu özür dilerim ramazandı bayramdı tatildi mustafa abinin mersin işiydi derken foruma giremedim.

Hayırlı uğurlu olsun allah tekerini her daim düz bastırsın.

Yorum bağlantısı

Abi biliyorum çok geç oldu özür dilerim ramazandı bayramdı tatildi mustafa abinin mersin işiydi derken foruma giremedim.

Hayırlı uğurlu olsun allah tekerini her daim düz bastırsın.

Teşekkür ederim İsmailciğim, olsun önemli değil. Aramızda ayrı gayrı yok.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Hayırlı olsun Ekrem, maşallah pırıl pırıl görünüyor   :good1:

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. :nazar:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...