İçeriğe Yönlendir

Banka Telefon Numarası Kopyalayarak Dolandırıcılık

Mustafa Yenigün

Recommended Posts

O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

Eşimin telefonuna peşpeşe gelen mesajlarla uyandık, eşime ait İş Bankası Maksimum kredi kartı ile bilgimiz ve onayımız dışında genellikle yurtdışı üzerinden değişik miktarlarda 12 tane alışveriş yapılmış. Kartı kapattık, sabah harcama itirazı yapacağız; sabah ola hayrola çok can sıkıcı bir durum. İnşallah paramızı iade alırız. Allah'tan bir hışımla kim atıyor bu saatte bu mesajları diye kalkmışız, kendi telefonum olsa WhatsApp grupları falan diye ne kendim ne eşim bakardı.

tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Eşimin telefonuna peşpeşe gelen mesajlarla uyandık, eşime ait İş Bankası Maksimum kredi kartı ile bilgimiz ve onayımız dışında genellikle yurtdışı üzerinden değişik miktarlarda 12 tane alışveriş yapılmış. Kartı kapattık, sabah harcama itirazı yapacağız; sabah ola hayrola çok can sıkıcı bir durum. İnşallah paramızı iade alırız. Allah'tan bir hışımla kim atıyor bu saatte bu mesajları diye kalkmışız, kendi telefonum olsa WhatsApp grupları falan diye ne kendim ne eşim bakardı.

şifresiz yapıldı ise ki öyle duruyor. bişi olmaz ha belki borcu ödeyin derler sıkıntı yok iade oluyor sonra

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

şifresiz yapıldı ise ki öyle duruyor. bişi olmaz ha belki borcu ödeyin derler sıkıntı yok iade oluyor sonra

Eyvallah Musti fark etmesek sabaha kadar gidecek herhalde İsveç kronu almış ya adamlar. :)
Yorum bağlantısı

Eyvallah Musti fark etmesek sabaha kadar gidecek herhalde İsveç kronu almış ya adamlar. :)

Geçen hafta aynısı başıma geldi benim kartımdan yapılan alışverişler yurticiydi, hepsini teker teker aradım siparişleri iptal ettirdim paralarımı geri aldım, ama bankada iade eder merak etmeyin.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Bir telefon uygulaması ile android telefonları ararken ekranda istediğiniz numaranın görünmesini sağlayabiliyorsunuz. Bu nedenle numara doğruda olsa bilgilerinizi paylaşmayın.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...