Murat Ersel Çevik 18 Temmuz 2016 Paylaş 18 Temmuz 2016 Ben soruma bilgili kişilerden cevap aradım ama bazıları ahlak dersi vermeye çalışıyor yüzüne vurunca da ahkam kesiyor ortaya tartışma çıkarmak ya da polemik yaratmak gibi düşüncem yok amacım fikir bilgi alışverişi sağlamak. Volkan Bey; tekrar söylüyorum bu tartışmayı burada noktalayın. Mesajlarda sıkıntı duyduğunuz noktalarda tartışmaya girmek yerine "yönetime bildir" butonunu kullanın. Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 22 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2016 Volkan Bey; tekrar söylüyorum bu tartışmayı burada noktalayın. Mesajlarda sıkıntı duyduğunuz noktalarda tartışmaya girmek yerine "yönetime bildir" butonunu kullanın. Murat bey tartışma ortamını yaratan ben değilim soruya gelen cevaplara baktığımızda herkesin bana fikir ve nelerin olup bittiğini güzel güzel insanlar varken bir tanesi beni yargılayıp suçluymuşum gibi muamele yapmış ki şuan kötü bir şey söylemiyorum söylemedim de ayrıca diyeceğimi dedim ve sustum size açıklama yapıyorum şuan. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 22 Temmuz 2016 Paylaş 22 Temmuz 2016 Murat bey tartışma ortamını yaratan ben değilim soruya gelen cevaplara baktığımızda herkesin bana fikir ve nelerin olup bittiğini güzel güzel insanlar varken bir tanesi beni yargılayıp suçluymuşum gibi muamele yapmış ki şuan kötü bir şey söylemiyorum söylemedim de ayrıca diyeceğimi dedim ve sustum size açıklama yapıyorum şuan. Açıklama yapmanıza gerek yok. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Temmuz 2016 Paylaş 22 Temmuz 2016 Patinaj lastiği yer başka birşey olmaz. Araç hızlı iken misli ile fazla yük olur aktarma parçalarında. vw de şanzıman gövdesi neden yarılır bilion mıu.. dertsiz kanguya çok alışmışsın sen.. diferansiyel kavrulur devamlı patinajda. balatanın biteceği varmış bitmiş. hele karlı yolda zinhar yanamaz baskı eğilir.. balata yı kavramaz. ona yandı deriz.. illa alev çıkarmıoz senin gibi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Temmuz 2016 Paylaş 22 Temmuz 2016 Yaktım. Karda corollayı yaktım. 10 dakka. Sen patinaj yapamamışsın o an için. Zincir vardı dersen düşer bayılırım.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Temmuz 2016 Paylaş 22 Temmuz 2016 vw de şanzıman gövdesi neden yarılır bilion mıu.. dertsiz kanguya çok alışmışsın sen.. diferansiyel kavrulur devamlı patinajda. baskı eğilir.. balata yı kavramaz. ona yandı deriz.. illa alev çıkarmıoz senin gibi Yoğurdun kaymağını iyidir. Devamlı yapılabilir manası taşıyan ehliyeti ocakbaşında köze atsın Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 27 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2016 Açıklama yapmanıza gerek yok. beni anlamadığınızı ya da yanlış anladığınızı düşündüğüm için açıklama yapıyorum... Yorum bağlantısı
Recommended Posts