Ayhan Onaran 13 Temmuz 2016 Paylaş 13 Temmuz 2016 http://isicammenfezi.vinairmenfez.com Şöyle birşey var.. gayet güzel olurdu aslında.. 1 Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 13 Temmuz 2016 Paylaş 13 Temmuz 2016 (düzenlendi) evet, akıl akıldan üstündür derler, pencerelerde yarı mesafe yatay çubuklar konusunda haklısınız, benim örnek foto fransız cam balkondu. yapılacaksada komple yapılabilir o da pahalıya mal olur. siz genede bu önerimi yoksayın. O zaman pencereye komple bahçe teli uygulaması bence uygun olur diye düşünüyorum.Mersin'de çocuğu olan ailelerin bir kısmıda pencere ve balkonlarda bahçe telini monte ediyorlar. Ali bizim eski binada görmüştün, bu alternatifi de düşünebilirsin. hem sağlam, hem maliyeti düşük olur. 13 Temmuz 2016 tarihinde Sadık Taşyürek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 13 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2016 Yatak odası ve Çocuk odasına alüminyum korkuluk yapılacak, salon camına halatlı kilit takılacak. Mutfak camına da halatlı kilit takılacak, havalandırma için balkon kapısı kullanılır. Balkona da güvenlik filesi yapılacak zaten. Yorumları ile katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 13 Temmuz 2016 Paylaş 13 Temmuz 2016 Güvenlik filesi için takipteyim Ali Hocam. Ben de merdiven korkuluğu için düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Temmuz 2016 Paylaş 13 Temmuz 2016 Ali Hocam hayırlı olsun, Yakın zamanda aynı telaşı bende yaşayacağım, bizim camlarda korkuluk var ama ek önlem almayı planlıyorum, takipteyim. 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 13 Temmuz 2016 Paylaş 13 Temmuz 2016 Selçuk sende o demirlere bahçe çiti yaparsan sorunun kalmaz plastik kelepçe ile montaj yapabilirsin. Ali hocam bahçe çiti yap 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Temmuz 2016 Paylaş 13 Temmuz 2016 Selçuk sende o demirlere bahçe çiti yaparsan sorunun kalmaz plastik kelepçe ile montaj yapabilirsin.Şahin Abi, muhtemelen dışarıdan değilde içeriden bir çözüm bulacağız gibime geliyor, çevremiz boş ve kat 9 olunca camı açmayla kapatmamız bir oluyor. Malum Sivas havası çarpar [emoji1] Yorum bağlantısı
Ali Eren 13 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2016 Güvenlik filesi için takipteyim Ali Hocam. Ben de merdiven korkuluğu için düşünüyorum.Cuma günü gelecekmiş benim file, montajı yapınca buraya yüklerim 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 13 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2016 Ali Hocam hayırlı olsun, Yakın zamanda aynı telaşı bende yaşayacağım, bizim camlarda korkuluk var ama ek önlem almayı planlıyorum, takipteyim. Teşekkür ederim kardeşim. Sivasta böyle cam yapmaları anlamsız olmuş. Ama korkuluk yapmış olmaları iyi. Selçuk sen içerden halatlı kilit kullansan yeter gibi. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Temmuz 2016 Paylaş 13 Temmuz 2016 Teşekkür ederim kardeşim. Sivasta böyle cam yapmaları anlamsız olmuş. Ama korkuluk yapmış olmaları iyi. Selçuk sen içerden halatlı kilit kullansan yeter gibi.Aynen hocam o şekilde bir kilit kullanacağım galiba. Temizlik açısından bu cam veli nimet, dışarıya çıkmadan camlar içeriden rahat temizleniyor. Yüksek katlı binalarda artık güvenlik için bu şekilde yapılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 13 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2016 Ahanda resimler..Halatlı kilit yerine bunlardan da düşünülebilir. Güzel ürünmüş kardo. Selçuk sende o demirlere bahçe çiti yaparsan sorunun kalmaz plastik kelepçe ile montaj yapabilirsin. Ali hocam bahçe çiti yap Sineklik mevzusu da olunca korkuluğa karar verdik abi. Yorum bağlantısı
Ali Eren 13 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2016 Aynen hocam o şekilde bir kilit kullanacağım galiba. Temizlik açısından bu cam veli nimet, dışarıya çıkmadan camlar içeriden rahat temizleniyor. Yüksek katlı binalarda artık güvenlik için bu şekilde yapılıyor.Evet, güvenlik açısından kesinlikle böylesi daha iyi. Ben önce Sivas'ın soğuğu açısından bakmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Feriz AY 13 Temmuz 2016 Paylaş 13 Temmuz 2016 Bende 7 nci kattayım.karşı bina. Sinekliğe hiç gerek yok 2yıldır burada ikamet ediyorum,biliyorsun. Yaz boyunca sadece 2 v 3 sinek gördüm evde:-)) Yorum bağlantısı
Ali Eren 13 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2016 (düzenlendi) Bende 7 nci kattayım.karşı bina. Sinekliğe hiç gerek yok 2yıldır burada ikamet ediyorum,biliyorsun. Yaz boyunca sadece 2 v 3 sinek gördüm evde:-)) Abi bizim binanın yanında bi boşluk var ya hani, tramvay yolu tarafında işte o araziden dolayı tüm bina sinekten şikayetçi. Bu arada cuma gününden itibaren komşuyuz inşallah 13 Temmuz 2016 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Eren 1 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2016 O kadar akıl danıştık, bir şeyler yaptık ama paylaşmayı unuttuk. Çok sık kullanmadığımız salon pencereleri için piyasada halatlı kilit bulamayınca geçici olarak bunları taktık. Yatak odası ve Çocuk odası için alüminyum korkuluk yaptırdık Balkon için ise güvenlik filesi alıp taktık. Alt tarafı şimdilik balkon korkuluğuna bağladık, alt tarafını da kancalara takabiliyoruz. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts