Volkan Ceneviz 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 Benzer soruyu daha önce sorup normal olduğunun söylendiğini görmüştüm ama bir çok motor ustası direk yağ çubuğunu çekiyor bazısı da yağ doldurma kapağını açıyor benim araç da motor sıcakken yağ çubuğunu çektiğimde buhar ve yağ atıyor üzerine peçete koydum saniyeler içinde yağ oluyor ve etrafa da atıyor ama yağ çubuğunda yağ iki çentiğin üzerinde yani biraz fazla bunun etkisi olur mu bu kadar yağ atmıyordu gibime de geliyor bu buhar gelmesi ya da yağ atması normal bir durum mudur bu konuda bilgili kişilerde önemle fikir bilgi bekliyorum daha iyi bir sonuç için nerelere bakmam gerekli ustaya götür derseniz ne yazık ki burada ki ustalara güvenim yok yoksa da var diyceklerdir. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 Sorunun cevabı. ..hiç bir şeye. Yağ çubuğundan ömür Biçen ustadan uzak durmalı. Bariz duman varsa zaten ustaya gerek yok motor ölüyor demektir. .. 2 Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 14 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2016 Sorunun cevabı. ..hiç bir şeye. Yağ çubuğundan ömür Biçen ustadan uzak durmalı. Bariz duman varsa zaten ustaya gerek yok motor ölüyor demektir. .. sizin dediğiniz de aynı şey değil mi Buhar çıkıyor motor ölüyor diyorsunuz :/ 1 Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 bunu 2010 connect mi yapıyor acaba ? Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 Bariz duman olmalı. ..Beyaz ciddi duman Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 14 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2016 bunu 2010 connect mi yapıyor acaba ? hayır 2009 mıtsubıshı L200 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 Suyu bile 100 dereceye çıkarınca buhar çıkıyor, motor yağı da ısınınca duman çıkarır. Rölantide 850-900 devir dönen bir makineden bahsediyoruz, yağın ne zaman değiştiği yağ çubuğunun konumu, yağın kalitesi hepsi etken. Buharı gördüm motor ölü demek bana pek doğru gelmiyor.. 2 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 Eksozdan beyaz beyaza yakin mavi duman atiyormu herhangi bir devirse atiyorsa yavastan para hazirlayin. Beyaz duman yag a siyah duman mazut a isarettir. LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 14 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2016 Suyu bile 100 dereceye çıkarınca buhar çıkıyor, motor yağı da ısınınca duman çıkarır. Rölantide 850-900 devir dönen bir makineden bahsediyoruz, yağın ne zaman değiştiği yağ çubuğunun konumu, yağın kalitesi hepsi etken. Buharı gördüm motor ölü demek bana pek doğru gelmiyor.. buharı anladık diyelim sıcaktan ama neden yağ atıyor peçete ile yağ çubuğunun deliğini kapadım ki hepten yağ olmuştu ilk aldığımda sanki yoktu böyle ama yağ çubuğa göre bakınca fazla Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 buharı anladık diyelim sıcaktan ama neden yağ atıyor peçete ile yağ çubuğunun deliğini kapadım ki hepten yağ olmuştu ilk aldığımda sanki yoktu böyle ama yağ çubuğa göre bakınca fazla Yağ çubuğu karterdeki yağ miktarına bakmıyor mu ? Hareketli parçaların hemen hepsi kartere uzak, oradan sıçrayan yağ bence motorla ilgili pek fikir vermez.. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Temmuz 2016 Paylaş 15 Temmuz 2016 Çekiş nasıl? Eksoz ne alemde? Sesleri nasıl? Bunları atladınız çubuğa mı bakıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Emin Uz 15 Temmuz 2016 Paylaş 15 Temmuz 2016 Bence kafaya çok fazla takmayın.dizel araçlarda bir miktar sıçratma ve biraz duman çıkması normal karşılanabilir..Aşırı fazla ise durum değişir.. Örnek benim arabam ilk aldığımda yağ çubuğunu çıkartınca duman atma vardı işin ehli insanlara yağ ve diğer bakımlarını düzgün bir şekilde yaptırdım 2. Veya 3. bakımdan sonra sıkıntı kalmadı..şimdi çıkarıp bakıyorum tertemiz. Kaliteli yağ ve parça güzel insanlar düzgün işçilik ve biraz sabır sıkıntı kalmaz.. 1 Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 15 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2016 Çekiş nasıl? Eksoz ne alemde? Sesleri nasıl? Bunları atladınız çubuğa mı bakıyorsunuz? eğer kötüye işaret ise ona göre yol izlicem bu sebeple anlamaya çalışıyorum durumu. egsozdan sadece siyah duman atıyor yüklenince çekişi de bana göre gayet iyi ama araca göre ne kadr iyi ya da kötü bilmiyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts