Salih İpek 17 Temmuz 2016 Paylaş 17 Temmuz 2016 merhaba, mutlu günler, focus kullanıcıları... aracım benzinli f2. aracımın baskı-balatasını yakın zamanda değiştiricem hangi markaları tavsiye edersiniz? çok teşekkür ederim, kolay gelsin... not:geçen sene luk üzerinde yoğunlaşmıştım ben. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Temmuz 2016 Paylaş 17 Temmuz 2016 merhaba, mutlu günler, focus kullanıcıları... aracım benzinli f2. aracımın baskı-balatasını yakın zamanda değiştiricem hangi markaları tavsiye edersiniz? çok teşekkür ederim, kolay gelsin... not:geçen sene luk üzerinde yoğunlaşmıştım ben. Salih Bey; Konunuz uygun bölüme alınmıştır. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 17 Temmuz 2016 Paylaş 17 Temmuz 2016 Sachs orijinali. Luk da kaliteli diyorlar. Volant sabit ise ızmirli bi firma varmış onu da öneriyorlar fiyatı ucuzmus. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 17 Temmuz 2016 Paylaş 17 Temmuz 2016 (düzenlendi) merhaba, mutlu günler, focus kullanıcıları... aracım benzinli f2. aracımın baskı-balatasını yakın zamanda değiştiricem hangi markaları tavsiye edersiniz? çok teşekkür ederim, kolay gelsin... not:geçen sene luk üzerinde yoğunlaşmıştım ben. Daha önce açılmış konusu http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/181373-debriyajbask%C4%B1-balata/page-33 Luk marka iyi fiyat http://www.otomert.com.tr/focus-ii-debriyaj-sanziman-pmk130 17 Temmuz 2016 tarihinde Serdar GÜNGÖR tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Salih İpek 17 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 17 Temmuz 2016 hepinize teşekkür ederim, hiç değişmemiş baskı-balata, içinden çıkan şimdi sachs mı? o zaman ben sachs veya luk olarak bakarım. bir de sadece baskı-balatamı değişcek? başka bir şey varmı bu parçaların yanında? Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 Temmuz 2016 Paylaş 17 Temmuz 2016 hepinize teşekkür ederim, hiç değişmemiş baskı-balata, içinden çıkan şimdi sachs mı? o zaman ben sachs veya luk olarak bakarım. bir de sadece baskı-balatamı değişcek? başka bir şey varmı bu parçaların yanında? Debriyaj bilyası da değişirse iyi olur. Volan ve üst merkeze de ustanız bakıp karar verecek. Üzerinden sachs veya luk çıkabilir. Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 18 Temmuz 2016 Paylaş 18 Temmuz 2016 Orjinali Sachs. Tavsiye ederim. Luk'ta iyidir. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Temmuz 2016 Paylaş 18 Temmuz 2016 Sachs Luka göre daha yumuşakdır. Orjinalden şaşmamak lazım. Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Temmuz 2016 Paylaş 18 Temmuz 2016 Sachs Luka göre daha yumuşakdır. Orjinalden şaşmamak lazım.Luk daha yumuşak değil miydi bir de sachs daha uzun ömürlü diye biliyorum? Yorum bağlantısı
Misafir 18 Temmuz 2016 Paylaş 18 Temmuz 2016 Luk daha yumuşak değil miydi bir de sachs daha uzun ömürlü diye biliyorum?Evet sachs daha uzun ömürlü Yorum bağlantısı
Salih İpek 19 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2016 teşekkür ederim sağolun focus kullanıcıları... ustama götürdüm baktı, debriyaj yukarda kavrıyor ama kaçırmıyor dedi, şimdilik değiştirmeye gerek yok dedi. sachs baskı-balatayı 220ye bulmuştum+180 de bilyesi vardı fakat başka zamana bıraktım ben... iyi akşamlar yardımlarınızı için teşekkürler... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 teşekkür ederim sağolun focus kullanıcıları... ustama götürdüm baktı, debriyaj yukarda kavrıyor ama kaçırmıyor dedi, şimdilik değiştirmeye gerek yok dedi. sachs baskı-balatayı 220ye bulmuştum+180 de bilyesi vardı fakat başka zamana bıraktım ben... iyi akşamlar yardımlarınızı için teşekkürler... Uygunmuş. Nerede buldunuz? Ben dün internetten baktığımda bilyasiz 350den aşağı yoktu Sachs baskı balata tdci focus için Yorum bağlantısı
Salih İpek 20 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2016 Uygunmuş. Nerede buldunuz? Ben dün internetten baktığımda bilyasiz 350den aşağı yoktu Sachs baskı balata tdci focus için günaydın Emre Bey, Ben Gebzede buldum, bilye ve baskı balata sachs. fakat benzinli için bu fiyat. dizel nedir bilmiyorum. iyi günler... 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Temmuz 2016 Paylaş 20 Temmuz 2016 günaydın Emre Bey, Ben Gebzede buldum, bilye ve baskı balata sachs. fakat benzinli için bu fiyat. dizel nedir bilmiyorum. iyi günler... Yazarken aklıma geldi zaten benzinli için olabileceği. Teyit etmiş olduk. Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts