Guest Mert Boran 18 Temmuz 2016 Paylaş 18 Temmuz 2016 (düzenlendi) Merhaba Fctr ailesi, Arabayı aldığımızdan beri sürekli aklımda olan led stop işini nihayet hallettik. Eren abi'nin stoplara yan gözle bakmamdan ötürü artık arabasiz geliyordu[emoji14] Geçenlerde yine Eren abi şu linki atti https://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=4609 Bu kadar uygun fiyata bulunca da kaçırmadim. Önce sağolsun Çağlar Aymelek abi gidip baktı. Ama kapak ve duylari yoktu. Eren abi Ankaraya gelince ben hallederim dedi ve bu sabah beraber gidip stoplari aldık. Stoplar depo marka Taiwan üretimi. Kutulu felan baya ozenilmis. Öncelikle eskileri soktuk. Eski stop un kapak ve duylari birebir bu stopa oluyordu. Bu yüzden sadece üzerinde ki led için soketteki parktan extra bir hat cektik. Bu arada birde kırmızı fren ledi hediye etti ve patlayan on park led lerini de daha iyisiyle değiştirdi sağolsun. Eski/Yeni Ve Mutlu son. Park ledleri Buradan bir kez daha Eren Erdoğan abime teşekkür ediyorum. BU sıcakta güneşin altında çok uğraştı. Eline sağlık abim. Surekli sorularima cevap veren destekleyen Lokman Abi'me de Teşekkürler. 18 Temmuz 2016 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 15 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 18 Temmuz 2016 Paylaş 18 Temmuz 2016 Eline sağlık Eren. Hayırlı olsun Mert. Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 18 Temmuz 2016 Paylaş 18 Temmuz 2016 Eline sağlık Eren kardeşim. Arabanın havası değişmiş. Çok güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Temmuz 2016 Paylaş 18 Temmuz 2016 Hayırlı olsun kardeşim. Kısa ankara ziyaretimde aradan çıktı kendime yapmış gibi sevindim. Diğer ledler de güzel oldu. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Temmuz 2016 Paylaş 18 Temmuz 2016 Ben olsam ledlerin altındaki park ampülü kısmını iptal ederim.Düzel bir tasarımı var stopun farklı bir hava katmıs. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 18 Temmuz 2016 Paylaş 18 Temmuz 2016 Bunu ciğer partisiyle kutlamak lazım Eren Yorum bağlantısı
Misafir 18 Temmuz 2016 Paylaş 18 Temmuz 2016 Uğur Kamil yazdı: Ben olsam ledlerin altındaki park ampülü kısmını iptal ederim. Düzel bir tasarımı var stopun farklı bir hava katmıs. Park ampülü aynı zamanda sis farı olarakta kullanılıyor. Çift duylu yani. Hayrettin Bahadir yazdı: Bunu ciğer partisiyle kutlamak lazım Eren Kamu izinleri iptal olayına bende dahilim abi Yorum bağlantısı
Misafir 18 Temmuz 2016 Paylaş 18 Temmuz 2016 Ellerinize sağlık Aslan'lar, Eren adamdır... Yorum bağlantısı
Burak Değer 18 Temmuz 2016 Paylaş 18 Temmuz 2016 Bu nasıl bi araba arkası yeni önü eski C-max bu araç toplama mı yoksa? Şaka bi yana çok güzel olmuş kardeşim Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 18 Temmuz 2016 Paylaş 18 Temmuz 2016 Eren'in eline sağlık çok güzel olmuş güle güle kullan Mert[emoji4] Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Elinize sağlık gençler Güzel uygulama olmuş bu arada maden suyu da cmax yapmışsınız ama Beypazarı hararet e daha iyidir [emoji106] Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Ellerine sağlık Eren, güle güle kullan Mert. Süper olmuş. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Ellerinize sağlık, güle güle kullan Mert. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Stopların kalitesi benim beklediğimden iyiydi Ledler uzun ömürlü olur umarım. Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Çok güzel olmuş emeğinize sağlık Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Harika bir uygulama olmuş. Ellerinize sağlık. Kazasız belasız kullanın inşallah. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Eren Erdoğan yazdı: Park ampülü aynı zamanda sis farı olarakta kullanılıyor. Çift duylu yani. Ampulun park lambası kısmına giden elektiriği kesmek zor değil. Sadece ledler yansa çok daha güzel bir görüntü olur gece bence Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Uğur Kamil yazdı: Ampulun park lambası kısmına giden elektiriği kesmek zor değil. Sadece ledler yansa çok daha güzel bir görüntü olur gece bence Sokette 6 kablo var. İkisi sinyale ikisi geri vitese ikisi park+geri sise. Parka giden hattı kesince siste iptal olmaz mı? Yani parka giden elektriği nasıl keseceğiz o kısmı çözemedim tam olarak. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Eren Erdoğan yazdı: Sokette 6 kablo var. İkisi sinyale ikisi geri vitese ikisi park+geri sise. Parka giden hattı kesince siste iptal olmaz mı? Yani parka giden elektriği nasıl keseceğiz o kısmı çözemedim tam olarak. En basiti(ilk aklıma gelen) herhangi bir kesme biçme yapmadan çift duylu ampulun alt kısmındaki + elektiriğin geldiği park lambası kısmına plastik bir parça koyun elektirik geçişini iptal etmiş olursunuz Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Uğur Kamil yazdı: En basiti(ilk aklıma gelen) herhangi bir kesme biçme yapmadan çift duylu ampulun alt kısmındaki + elektiriğin geldiği park lambası kısmına plastik bir parça koyun elektirik geçişini iptal etmiş olursunuz Onu merte bende söylemiştim. Duyun birini bantla izole edebiliriz diye ama kendisi istemedi. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Eren Erdoğan yazdı: Onu merte bende söylemiştim. Duyun birini bantla izole edebiliriz diye ama kendisi istemedi. Veya duyun içerisindeki ayağı arkası müsaitse geri doğru büküp ampule temas etmemeside sağlanabilir. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Mert güle güle kullan, Erenin eline sağlık. GRL 32 geldi aklıma Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 23 Temmuz 2016 Paylaş 23 Temmuz 2016 Arkadas baskısı üzerine klasik park ampullerini iptal ettim. Orjinalinde ki gibi oldu suan. Çift duylu yuvada ki ayaklar sabit değil takip cikabiliyormus yani şu an sis farıda aktif çalışabilir. Hazır sokmusken geri vites lambalarini da ledledim. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts