Fatih Aldemir 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Arkadaşlar yine bir araç danışacağım size. İki c max var biri x paket diyor ve fiyat indirim düşünmüyor. En iyi ihtimal 34 bin lira. ilan : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-x-paket-c-max-orjianaltemiz-bakimli-320223139/detay Diğeri trend, ilk sahibi. Aracın ilk sahibi. Faturası, tüm bakım evrakları, jantlı kışlık lastikleri vs vs duruyor. 32 bin lira gibi. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibi-emekli-albaydan-320505658/detay Aralarındaki donanım farkı yaklaşık + olarak 3500-4000 bin lira vermeye değermi sizce? Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 (düzenlendi) ilk araba ile ıkıncı arasınsa 2500 tL var ama donanım olarak Dağlar kadar fark var. Kesinlikle 1. arabayı alırdım. ( İyice araştırmak lazım tabi. ) 19 Temmuz 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 (düzenlendi) Konuşmaya bile gerek yok. Deri koltuk, koltuk ısıtma, ESP ve GHiA nın diğer avantajları, tabii ki GHiA.. Hayırlı olsun.. 19 Temmuz 2016 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 19 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2016 Bordo gerçekten çok güzel duruyor. Ama anladığım kadarı ile bordo ilana girince 3-5 tane al satçı aramış. Çocuk da fiyat yükselteceğim arayan çok diyor bu ayaklı galericiler ortalığı çok karıştırıyor. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 (düzenlendi) Hemen hemen ayni kilometredeler. Ghia 2004, donanimi baya iyi, mercekli far, sunroof, koltuk isitmasi, deri koltuklar, enteresan bir sekilde ön cam isitmasi yok. Bence cam degismis ve dügme yerine normal kapak takilmis (cam, sadece tas carpmasi sonucu kirilmis da olabilir) onun disinda 6 airbag ghia da standart olmasi lazim diye hatirliyorum Digerinin tek avantaji ise 2006 model olmasi. Piyasalarini pek bilmiyorum bu iki arac icinde ghia olan cok daha önde ama yipranma paylarini da karsilastirmak lazim. Gerci ikisi de ayni temizlik de gibi. Ayrica paslanmalari kontrol etmek lazim 19 Temmuz 2016 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 (düzenlendi) Hemen hemen ayni kilometredeler. Ghia 2004, donanimi baya iyi, mercekli far, sunroof, koltuk isitmasi, deri koltuklar, enteresan bir sekilde ön cam isitmasi yok. Bence cam degismis ve dügme yerine normal kapak takilmis (cam, sadece tas carpmasi sonucu kirilmis da olabilir) onun disinda 6 airbag ghia da standart olmasi lazim diye hatirliyorum Digerinin tek avantaji ise 2006 model olmasi. Piyasalarini pek bilmiyorum bu iki arac icinde ghia olan cok daha önde ama yipranma paylarini da karsilastirmak lazim. Gerci ikisi de ayni temizlik de gibi. Ayrica paslanmalari kontrol etmek lazim Mercekli far nerde göremedim ben ? Mercekli far ve Ön cam ısıtması Tekno pakete özel. Araç güvenlik paket + Lansman paket ( Koltuk ısıtma ve deri döşeme ) 19 Temmuz 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 (düzenlendi) Mercekli far nerde göremedim ben ? Mercekli far ve Ön cam ısıtması Tekno pakete özel. Araç güvenlik paket + Lansman paket ( Koltuk ısıtma ve deri döşeme ) Haklisiniz. Ben x paket deyince kücük fotografa baktim sadece. Merceksizmis koltuk isitmasi + ön cam isitmasi kis paketi olarak degil mi? Mercek + ön cam isitmasi icin ayri paket mi var 19 Temmuz 2016 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 19 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2016 O zaman ben hiç trend bakmasam mı ki? Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 O zaman ben hiç trend bakmasam mı ki? Donanım iyidir. Sonradan eklenemiyor malesef. Deri koltuk yazın dezavantaj Çok yakar ama kışın popo ısıtıcı 10 numara Ama arkada oturanların poposu çok üşüyecektir. Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 19 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2016 Arka koltuklar önemli çocuklarım için Bordo olanla görüştüm şimdi. Şehir dışında imiş. Babası, bana Sat 35 e demiş Biraz satıldı gibi yani araç. Bursa'da var bitane onunla konuşmayı düşünüyorum. Araç bu, esp, deri koltuk yok. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acillll-ford-312950527/detay Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Arka koltuklar önemli çocuklarım için Bordo olanla görüştüm şimdi. Şehir dışında imiş. Babası, bana Sat 35 e demiş Biraz satıldı gibi yani araç. Bursa'da var bitane onunla konuşmayı düşünüyorum. Araç bu, esp, deri koltuk yok. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acillll-ford-312950527/detay Pek bakımlı gelmedi açıkçası bu araç. Zaten normal Ghia donanımlı. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Katarakt olmus bu. Cmaxlar da cokca görülüyor 1 Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 19 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2016 Zaten tavan hariç komple boya varmış. İlanda yazmıyor oysa. Bu ilanların %90 ı neden yalan ki? Arkadaşlar bir ilan daha var lütfen bunu da bi değerlendirir misiniz. Toplam 6 kazası ve 800 lira tamer kaydı var ve tavan hariç boyalı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-avukattan-satilik-disi-lacivert-ici-bej-full-plusfull-c-max-320319136/detay Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Tavan hariç komple boyalı bir araç için ve 185,000 dekı 2004 model araba için bence fiyat çok yüksek. Ayrıca avrupa montajlı Ghia nın ne olduğunu merak ettim Diğer Cmax ler Türkiyede yada Ortadoğuda mı yapılıyor acaba. Valencia üretimi vardır bide Almanya Köln de üretilenler vardır. Genelde Tekno paketler Köln dür ama hiç Cmax de rastlamadım. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 tabiki ghia ancak sağ taraf boyalı denilmiş boyanmadan önceki fotolara ulaşıp incelemek lazım çizikten dolayı boyalıysa eğer alınır gırtlak dolu araç sonuçta 1 Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 19 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2016 Tavan hariç komple boyalı bir araç için ve 185,000 dekı 2004 model araba için bence fiyat çok yüksek. Ayrıca avrupa montajlı Ghia nın ne olduğunu merak ettim Diğer Cmax ler Türkiyede yada Ortadoğuda mı yapılıyor acaba. Valencia üretimi vardır bide Almanya Köln de üretilenler vardır. Genelde Tekno paketler Köln dür ama hiç Cmax de rastlamadım.Hocam adam 32,5-33 bin liraya verecek gibi aracı. Maalesef internette temiz ghia çok az. Onlarda direk 40 bin liraya yakın yazıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 (düzenlendi) Hocam adam 32,5-33 bin liraya verecek gibi aracı. Maalesef internette temiz ghia çok az. Onlarda direk 40 bin liraya yakın yazıyor. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-cmax-130-binde-temiz-bakimli-aile-araci-318413967/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acill-saglik-personelinden-ford-c-maxx-313705727/detay 19 Temmuz 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 19 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2016 Yozgatlı olan daha az boya ve km ama esp yok. Bir de navigasyon yok. Navi fiyat internette bin liraya yakın. Ya huu ben nasıl araba alacağım. Aşağı sakal, yukarı bıyık. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Yozgatlı olan daha az boya ve km ama esp yok. Bir de navigasyon yok. Navi fiyat internette bin liraya yakın. Ya huu ben nasıl araba alacağım. Aşağı sakal, yukarı bıyık. Hemen atlamamak iyi araştırmak lazım. sonuçta parayı kolay kazanmıyoruz. nasibinizdeki araç karşınıza çıkacaktır illaki Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 20 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2016 İlk mesajdaki bordo c max i beklemeye karar verdim. Sahibi şehir dışına çıkmış ve pazartesi geri dönecekmiş. Pazar günü konuşup sorun çıkmaz ise benn de Ankara'ya geçip aracı almayı düşünüyorum. Ama satıcı biraz tok satıcı gibi. 3-5 kişi aramış. Arayan çok, babam 35 bin lira verdi falan diyor. Bakalım bu araç kime kısmet olacak. Ben gerçekten bunu almayı çok istiyorum Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Temmuz 2016 Paylaş 20 Temmuz 2016 Ghia donanım iyidir, C-Max candır. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 20 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2016 C Max çok beğeniyorum ama 35 bin lira eder mi kafam ara ara karışıyor. Sonuçta araç 160 bin km civarında. Ben satana kadar rahat 250 bine yaklaşacak. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2016 Paylaş 21 Temmuz 2016 C-max verilen paranın hakkını sonuna kadar verir. Her malın bir alıcısı vardır. Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 25 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2016 Arkadaşlar ben de artık bir c max sahibiyim 2004 model 155 bin km, deri koltuk, esp li Bordo aracı bugün Ankara'ya gidip aldım. Aracı aldığım arkadaş çok iyi bi insandı. Ankaradan Kayseriye getirdim. Çok sevdim LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts