Serhan Gürbüzol 28 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2016 Bir kaç tane de gündüz görüntüsü olsun, Bu da sinyal verilmiş hali 5 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Farkli ve guzel olmus Serhan abi. Eline saglik emegi gecenlerin. 1 Yorum bağlantısı
Eray Karaduman 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Abi çok güzel olmuş. şimdi anladım o iş bende demenin sebebini en kısa zamanda aynısını benim arabada da görmek isterim nasip olursa. hayırlı olsun. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
ilyas Bilgen 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 çok güzel olmuş bu arada ahmet abi benim farlarıda bitirmiş haftaya göndericek inş. ama serhan abi mondeo ya yakışmış gündüz ledi fln harika olmuş 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Maaşallah diyelim. Çok güzel oldu. Ahmet'in ellerine sağlık. Sen de keyifle iyi gunlerde kullan inşallah. Sizin sitenin duvarlarında jiletli tel yoktu sanırım 3 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Geceler sabah olmasın misali [emoji23] Video efsane. Yorum bağlantısı
Ramazan Karaçolak 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Hayırlı olsun abi ,çok yakışmış.Ahmet beyin de ellerine sağlık 1 Yorum bağlantısı
Eray Karaduman 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Celalettin abiye katılıyorum :) 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2016 Celalettin abiye katılıyorum Yanlış alarm Hayırlı olsun abi ,çok yakışmış.Ahmet beyin de ellerine sağlık Teşekkürler Ramazan... Geceler sabah olmasın misali [emoji23] Video efsane. Kesinlikle haklısın varsın olmasın paşam... Maaşallah diyelim. Çok güzel oldu. Ahmet'in ellerine sağlık. Sen de keyifle iyi gunlerde kullan inşallah. Sizin sitenin duvarlarında jiletli tel yoktu sanırım Bir geceyarısı operasyonuyla onlar el değiştirebilir Eyvallah abim senide yorduk ama Sitede jiletli tel yok ama gizli kamera var ona göre ... çok güzel olmuş bu arada ahmet abi benim farlarıda bitirmiş haftaya göndericek inş. ama serhan abi mondeo ya yakışmış gündüz ledi fln harika olmuş Çok teşekkür ederim, sizede hayırlı olsun şimdiden. Kesinlikle memnun kalacağınıza eminim... Abi çok güzel olmuş. şimdi anladım o iş bende demenin sebebini en kısa zamanda aynısını benim arabada da görmek isterim nasip olursa. hayırlı olsun. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Amin Eray, inşallah en kısa sürede tavsiye ederim... Çok güzel olmuş abi , maşallah Eyvallah kardeşim, teşekkürler... Farkli ve guzel olmus Serhan abi. Eline saglik emegi gecenlerin. Beğendiğine sevindim Sami, dün akşam kulaklarını da çınlattık ha haberin olsun.... Ağam,hayırlı olsun. Bahsettiğin kadar varmış,güzel günlerde kullan abi. Sağol varol kardeşim... çok güzel olmuş güzel günler aydınlık aydınlık kullanın inşallah Çok beğendim çok iyi iş çıkarmışsınız. Emeklerinize sağlık Yorum bağlantısı
Misafir 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Abi güle güle kullan. Mükemmel olmuş. Gördüğüm en karizmatik far modifiyesi. Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Serhan abim güzel günlerde kullan. Arkadaşların beğendiğine sevindim. Ufak tefek aksilikler oldu ama sürçü lisan ettiysek affola. Herşey tecrübe hayatta. Mondeo için başlangıç oldu. Bundan sonrasında inşallah daha farklı imzalar atarız. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Dağlı 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Hayırlı uğurlu olsun.Çok Güzel Olmuş.Emeklerinize yüreğine sağlık. Kazasız Belasız Kullanmak Nasip Olsun. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2016 Abi güle güle kullan. Mükemmel olmuş. Gördüğüm en karizmatik far modifiyesi. Teşekkür ederim, sevindim Serhan abim güzel günlerde kullan. Arkadaşların beğendiğine sevindim. Ufak tefek aksilikler oldu ama sürçü lisan ettiysek affola. Herşey tecrübe hayatta. Mondeo için başlangıç oldu. Bundan sonrasında inşallah daha farklı imzalar atarız. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ne kusuru abim, ellerine sağlık her şey harika oldu, tekrar teşekkürler.... Hayırlı uğurlu olsun.Çok Güzel Olmuş.Emeklerinize yüreğine sağlık. Kazasız Belasız Kullanmak Nasip Olsun. Çok teşekkürler abicim eksik olmayın.... 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Abi, hayırlı olsun, çok güzel olmuş güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Burak Değer 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 (düzenlendi) Serhan abi hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullan inşallah 28 Temmuz 2016 tarihinde Burak Değer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Aynen tek ampül değiştir ve işlem tamam, püskül'de aynen bizim püskül Samet Müüükeeeemmmmeeeelllll olmuş Serhan Bey. İyi günlerde kullanın. Benimkiler orjinal bixenon ama inanın sizinkileri canım çekti. Arabayı satmazsam yaptırmak isterim muhakkak... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2016 Abi, hayırlı olsun, çok güzel olmuş güle güle kullan. Eyvallah Serkan teşekkürler.... Serhan abi hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullan inşallah Eyvallah abim çok teşekkürler, hepimizde inşallah.... Müüükeeeemmmmeeeelllll olmuş Serhan Bey. İyi günlerde kullanın. Benimkiler orjinal bixenon ama inanın sizinkileri canım çekti. Arabayı satmazsam yaptırmak isterim muhakkak... Çok teşekkürler Cem bey, yardımcı olabileceğim bir şey olursa hay hay 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 serhan abi çok güzelmiş güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Güle güle kullan abi. Güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Abim benim, ilk gördüğümde de söylediğim gibi resmen ateş ediyor. Bence geç olmasında hayr varmış diyorum. Ahmet kardeşimizin de ellerine sağlık. Buralardan ne yapmam gerekiyorsa, bir isteğinde olursa biliyorsun zaten. Güzel günlerde kullanmanı diliyorum Yorum bağlantısı
Ali Eren 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Güle güle kullan abi, çok güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2016 serhan abi çok güzelmiş güle güle kullan Teşekkürler Ali... Güle güle kullan abi. Güzel olmuş Eyvallah Ertan teşekkürler... Abim benim, ilk gördüğümde de söylediğim gibi resmen ateş ediyor. Bence geç olmasında hayr varmış diyorum. Ahmet kardeşimizin de ellerine sağlık. Buralardan ne yapmam gerekiyorsa, bir isteğinde olursa biliyorsun zaten. Güzel günlerde kullanmanı diliyorum Eksik olma kardeşim, teşekkür ederim... Harika olmuş, güle güle kullan abi. Çok sağol Süleyman... Güle güle kullan abi, çok güzel olmuş. Eyvallah Ali hocam, teşekkür ederim Yorum bağlantısı
metehan koç 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 çok başarılı bir uygulama olmuş gerçekten.Far tasarımı çok şık, sade ve orjinal durmuş. Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts