Serkan Toker 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Kalp temiz olunca benim yedek parça için önereceğim Çakır otoya kendiliğinizden gitmişsiniz.. Önemli olan şimdilik sorunun çözülmesi, en az sizin kadar bende memnun oldum.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Cok sukur iyi bir gelisme olmus Gecmis olsun Baki bey. Umarim keyifle binersiniz araciniza bundan sonra. Yorum bağlantısı
Baki Aburşu 7 Ekim 2016 Yazar Paylaş 7 Ekim 2016 Kalp temiz olunca benim yedek parça için önereceğim Çakır otoya kendiliğinizden gitmişsiniz.. Önemli olan şimdilik sorunun çözülmesi, en az sizin kadar bende memnun oldum.. sağolun Serkan bey inanın sivastan beraber geldiğimiz arkadaş yaşadıklarıma birebir şahit ve diğer otomatikçi naz yapınca sen karışma abi iyice dağıldın sen dedi çakır otoya tesadüf girdik parça fiyatlarını çıkardık ve şanzımancı varmı diye sordu. Oda orayı önerdi. şanzımancı sivastaki kasabın yanlışlarını düzeltti tam oldu dedik geri dağıldı. o anki sevincin ardından yaşadığım hayal kırıklığını inanın kelimelerle anlatamam. tekrar topladı adam etti verdiğim her kuruş helal olsun ustaya. Cok sukur iyi bir gelisme olmus Gecmis olsun Baki bey. Umarim keyifle binersiniz araciniza bundan sonra. çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. 1 Yorum bağlantısı
Ersin Alan 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 Baki bey şanzımancı ankara da kime gitmiştiniz Vural oto Şanzıman mı Yorum bağlantısı
Baki Aburşu 29 Ekim 2016 Yazar Paylaş 29 Ekim 2016 Ersin bey kusura bakmayın bazı özel durumlardan dolayı forma giremedim. inşallah gecikmemişimdir. memleketten uzakta çare aramak kadar zoru yok Allah yardımcınız olsun. evet ankara şaşmazda vural şanzıman tamirhanesine gittim. Yorum bağlantısı
Ersin Alan 29 Ekim 2016 Paylaş 29 Ekim 2016 Teşekkür ederim Baki bey geçen tesadüfen uğramıştım onunda söylediği elektronik arıza diye Pzrts oto Anka elektrikçi var ona göstercem inşallah bir çözüm olur Yorum bağlantısı
Recommended Posts