ozan kaya 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 arkadaşlar iyi günler , 2004 fiestamın arka koltuk emniyet kemeri açılmıyor , muayneye giriceğim , çok yüksek fiyatlar istiyorlar sıfırına , öneriniz var mı ? Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 Kemeri sök tak yapmıyorlar zaten. Hepsini takılı olarak bırakın yeterli. 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 Arkaları takılı bırakıp girdim, hiç ellemedi. Önleri bile parmağının ucuyla çekiştirdi. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 Arkaları normal piyasadan temin edebilirsiniz uygun fiyatlı olarak. Önler çok pahalı maalesef. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 Kemeri toka tarafından söküp makaranın içine biraz daha girmesini sağlarsanız kilitten kurtulma ihtimali olabilir belki.. Kemer sanırım hiç açılmıyor, takılı bırakmak mümkün değil gibi anladım.. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 Arka için set olarak 150 TL civarında diye hatırlıyorum. Ön şoför tarafı için 950 TL fiyat aldım servisten [emoji1] hem de sadece koltukta ki kilit kısmı. Kemeri toka tarafından söküp makaranın içine biraz daha girmesini sağlarsanız kilitten kurtulma ihtimali olabilir belki.. Kemer sanırım hiç açılmıyor, takılı bırakmak mümkün değil gibi anladım..Geri bırakan kemere ne önerirsin Abi, yenileme şart mı? Fiyatı gördün [emoji4] Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 Geri bırakan kemere ne önerirsin Abi, yenileme şart mı? Fiyatı gördün [emoji4] Nasıl geri bırakan Selçuk, anlamadım ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 alt kısımda tek bir vida ile tutuyor sökün biraz geri gitsin yavaşça çekin düzelecektir. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Nasıl geri bırakan Selçuk, anlamadım ?Kemer tutmuyor Abi, mesela kemeri taktim, torpidodan birşey alırken felan egilince kemer kendiliğinden çözülüyor. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Kemer tutmuyor Abi, mesela kemeri taktim, torpidodan birşey alırken felan egilince kemer kendiliğinden çözülüyor. Tokadan mı çıkıyor ? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Evet Abi İkisinde de sorun var mı ? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 İkisinde de sorun var mı ?Sadece şoför tarafı Abi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Sadece şoför tarafı Abi İlginç gerçekten acaba toka mı kemer mi sorunlu ? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 (düzenlendi) Kırmızı tuşuna bastığımız kısımda var sorun var Abi İlginç gerçekten acaba toka mı kemer mi sorunlu ? 5 Ağustos 2016 tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Kırmızı tuşuna bastığımız kısımda var sorun var Abi Söz vermiyorum ama bulmaya çalışırım.. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Söz vermiyorum ama bulmaya çalışırım.. Abi acele etme o zaman [emoji1] bu ara elim dar biraz. Bakım yaptık ev taşıyoruz vs masraf çok. Düşünmen bile yeter Abi 1 Yorum bağlantısı
ozan kaya 8 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2016 kafam dalmış fiesta yazmışım arkadaşlar , benim araç fusion ankara şaşmaz oto sanayide 100 tl ye yaptırdım ve muayneden geçirdim Yorum bağlantısı
Recommended Posts