İçeriğe Yönlendir

Flair Yag 5W30 Dan 10W40 A Gectim Motor Duzeldi

gokhan gunay

Recommended Posts

Murat_Durmaz

Bilgi öğrenilip öğretilebilir ama uslup için bu geçerli değildir.. 

Bu sebeple Gökhan Bey'in üyeliğini sonlandırıyorum.. Biz konuyu tartışmaya devam ederiz...  

konuyu okudum ,  arkadaş saygısızlık yapmış , belki görmedi veya dikkat etmedi bir şekilde yazdı. sonraki konuşmalarında dikkat etmiş gibi duruyordu. en azından yazılarından bu anlaşılıyordu. sizin yapmış olduğunuz ise tamamen yalnış, tam dikta yönetim anlayışı, asarım keserim :), mehmet bey, benimde bir yetkim olsa idi sizinde üyeliğinizi ben  sonlandırır idim. :) 

Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek

sağlıklı bir dizel aracın yağ ve filtre değişimi yapıldıktan takribi kaç km sonra yağı tekrar kontrol ettiğinizde yağ siyahlaşmış olur.

5×30

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

konuyu okudum ,  arkadaş saygısızlık yapmış , belki görmedi veya dikkat etmedi bir şekilde yazdı. sonraki konuşmalarında dikkat etmiş gibi duruyordu. en azından yazılarından bu anlaşılıyordu. sizin yapmış olduğunuz ise tamamen yalnış, tam dikta yönetim anlayışı, asarım keserim :), mehmet bey, benimde bir yetkim olsa idi sizinde üyeliğinizi ben  sonlandırır idim. :)

Gayet de düzgün yazmıştım oysa :)

Yorum bağlantısı

Erken göndermişsin abi, daha ilginç fikirler ve öneriler bekliyordum arkadaştan. [emoji5]

Konunun heyacanı gitti. [emoji23]

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

abi aracın motoru 5000cc ve üzeri heralde iş makinesi motoruna konulan yağdan koyuyor. 10w40 iş makinesinin motor rektefiyesi ideali 12000saattir.Ama tecrübeli operatörler 17000saat hatta 20000saatte motoru rektefiye yaptıranı gördüm. Düşük hacimli motora kalın yağı koymak motor için sağlıklı değil ama performansı artar yakıt tüketimi düşer kara dumanı daha fazla atar. Kendi aracımda bunları yaşadım aracıma 3 sefer bakım yaptırdım.2 sinin yağı 5 30 du en sonuncusu 10 40 koymuştu usta bende şimdi ustayı dinlemiycem 5 30 yağ koyucam.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...