Fatih Aldemir 27 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2016 Ben c-maxlerde kaput öne çok eğik ondan diye düşünüyordum. Diğer modellerde de aynı olduğunu görünce sorunun kaynağının arkadaşların da dediği gibi cam suyu motorundan olduğuna kanaat getirdim. Yorum bağlantısı
Koray Demir 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 Üste olmasi elbette hata ancak önceki araçlarım olan getz ve c4 de de kaput üstündeydi fıskiye. Ama kaputa su falan gelmiyordu.Peugeot'da da bu sorun yok belki su motoru uydurulabilir. Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 Aynı durum mondeoda da mevcut Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 Ford çözüm bulmaz maliyeti düşünür ona göre hareket eder. vakti zamanında arızalı araçları servise çağırıp parça değiştirmektense ölenlere tazminat vermeyi daha ucuz yollu (!) çözüm olarak gören bir markadan bahsediyoruz. Yorum bağlantısı
Koray Demir 28 Ağustos 2016 Paylaş 28 Ağustos 2016 vakti zamanında arızalı araçları servise çağırıp parça değiştirmektense ölenlere tazminat vermeyi daha ucuz yollu (!) çözüm olarak gören bir markadan bahsediyoruz. Bu da demektir ki ölenlerin yakınları dava açsa hem aracı iade eder hem de tazminat alır [emoji4] Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 28 Ağustos 2016 Paylaş 28 Ağustos 2016 Takipteyim, aynı dertten muzdaribim Yorum bağlantısı
Fırat Önal 28 Ağustos 2016 Paylaş 28 Ağustos 2016 Muzdarip olmayan görmedim. Sıkıntısı olmayan varsa söylesin. Benim merak ettiğim bu araçların sıfır alındığı zaman da aynı sorun varmıydı? Eğer yoksa belki motor ya da hortumlar işlevini yitirmiştir. Büyük ihtimal olmaz ama belki başka markaların motoru ( en ucuzu) bizim arabalara takılabilir. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Muzdarip olmayan görmedim. Sıkıntısı olmayan varsa söylesin. Benim merak ettiğim bu araçların sıfır alındığı zaman da aynı sorun varmıydı? Eğer yoksa belki motor ya da hortumlar işlevini yitirmiştir. Büyük ihtimal olmaz ama belki başka markaların motoru ( en ucuzu) bizim arabalara takılabilir. Sıfır araçlarda da bu şekilde.. Nereden biliyorsun dersen deneme sürüşü sonrası görmüştüm 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Bir kişi deneme amaçlı bundan alıp hortuma ek yapacak, belki forum olarak kurtuluruz su sızıntısından.. http://www.hepsiburada.com/ista-i962-metal-check-valf-p-PTM691-I962?magaza=Atakanpetshop&wt_gl=cpc.nelk.petshop.pla&gclid=CjwKEAjwuo--BRDDws3x65LL7h8SJABEDuFRgeyGJHmOwCSsRBPEsFW7Ykwdkf58-1CmAh7_yXuaWBoCkbHw_wcB Yalnız bu çekvalf fıskiyelere yakın takılmalı yoksa bir işe yaramaz çünkü zaten motor tarafında var.. 2 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Bir kişi deneme amaçlı bundan alıp hortuma ek yapacak, belki forum olarak kurtuluruz su sızıntısından.. http://www.hepsiburada.com/ista-i962-metal-check-valf-p-PTM691-I962?magaza=Atakanpetshop&wt_gl=cpc.nelk.petshop.pla&gclid=CjwKEAjwuo--BRDDws3x65LL7h8SJABEDuFRgeyGJHmOwCSsRBPEsFW7Ykwdkf58-1CmAh7_yXuaWBoCkbHw_wcB Yalnız bu çekvalf fıskiyelere yakın takılmalı yoksa bir işe yaramaz çünkü zaten motor tarafında var.. Abi ben kendimi feda ederim, bu check valve denilen parçanın çalışma mantığı nedir? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Abi ben kendimi feda ederim, bu check valve denilen parçanın çalışma mantığı nedir? Akvaryumlarda elektrik kesildiğinde suyun borulardan geri dönüp hava motoruna zarar vermesini engelliyor.. Yani suyu tek yönlü geçirmek için içinde yaylı bir subap var. Çalışması için basınç gerekli bu yüzden fıskiyenin basıncının birazını çalar... 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Mondeo'ma sprey tip silecek nozülü talmıştım, ondan sonra başladı.. Önünü kesemedim bir daha. O chek valve i de denedim o zaman da basınç fazla düştü.. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 fiestada da durum aynı maalesef (işyerinden bir arkadaşın aracı) Tez zamanda pastası yapıla konu bugatti olsa gözüm çiziklere takılıyor Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Tez zamanda pastası yapıla konu bugatti olsa gözüm çiziklere takılıyor onu da artık sahibi düşünsün. (böyle şeylerin ilgisini çekeceğini sanmam, kadın kullanıcı sonuçta ) Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 9 Eylül 2016 Yazar Paylaş 9 Eylül 2016 Bu araç kaç model bilmiyorum ama çok yeni modellerde de sızıntı olduğu görülüyor. Bişey farkettim ; durduğu yerde bile çok az da olsa sızma yapıyor [emoji33] Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Eylül 2016 Paylaş 9 Eylül 2016 Saçma sapan bir yerde konumlandırıldığı için böyle işte yapacak birşey olduğunu sanmıyorum.. Ford fordd duy sesimiziiii değiştir fiskiyenin yerleriniiiii Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 9 Eylül 2016 Paylaş 9 Eylül 2016 Bu araç kaç model bilmiyorum ama çok yeni modellerde de sızıntı olduğu görülüyor. Bişey farkettim ; durduğu yerde bile çok az da olsa sızma yapıyor [emoji33] 2013 ve üstü fiesta. benim araç ta 2013 fiesta ve bunun gibi sızdırıyor. Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 9 Eylül 2016 Yazar Paylaş 9 Eylül 2016 Yurt dışında ki fordlarda da mı aynı acaba? Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 18 Eylül 2016 Yazar Paylaş 18 Eylül 2016 yabancı bi siteden okuduğum yorumdan anladığıma göre, su deposu çok dolu olduğunda sızıntı oluyormuş.. Yarı ya da yarıdan az su olduğunda ise sızıntı olmuyormuş... İlerleyen zamanlarda bunun doğru olup olmadığını kontrol edeceğim. Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Eylül 2016 Paylaş 18 Eylül 2016 yabancı bi siteden okuduğum yorumdan anladığıma göre, su deposu çok dolu olduğunda sızıntı oluyormuş.. Yarı ya da yarıdan az su olduğunda ise sızıntı olmuyormuş... İlerleyen zamanlarda bunun doğru olup olmadığını kontrol edeceğim.Yarım litre sıvı varken bile oluyor denendi. Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 18 Eylül 2016 Yazar Paylaş 18 Eylül 2016 Yarım litre sıvı varken bile oluyor denendi. çok sinir bozucu bi durum. Akıl alır gibi değil vallahi.. Saçma sapan bir yerde konumlandırıldığı için böyle işte yapacak birşey olduğunu sanmıyorum.. Ford fordd duy sesimiziiii değiştir fiskiyenin yerleriniiiii bence yerinden kaynaklanmıyor. Çünkü aynı yerde olan farklı markalarda böyle bi sorun yok...Akşam kaputu silip bıraktım,sabah azcık sızmış yine de... Yorum bağlantısı
Fırat Önal 18 Eylül 2016 Paylaş 18 Eylül 2016 Kesinlikle yerinden kaynaklanmıyor yine belirteyim. Bir sürü araç gördüm kaputun üstünde olan ama onlarda olmuyor. Bu sorun kolu bıraktıktan sonra suyu hemen kesmemesinden kaynaklı. Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Eylül 2016 Paylaş 18 Eylül 2016 Volvolarin fiskiye motoru denenirse sorun çözülür mü ki? Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 18 Eylül 2016 Yazar Paylaş 18 Eylül 2016 bunlar çözüm olabilir belki ama nasıl buluruz ki Türkiye'de http://www.ebay.com/itm/Vacuum-Control-Valve-Check-Valve-MOTORCRAFT-YG-193-/282151469435?fits=Make%3AFord&hash=item41b189c17b:g:T9sAAOSw6n5XtvEC&vxp=mtr Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 18 Aralık 2016 Paylaş 18 Aralık 2016 fordun aklına gelmeyeni mercedes yaptı 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts