Arda Kurban 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Selamun aleyküm dostlar abiler, Sabah işe gitmek için arabama yöneldim bir de ne göreyim anteni kırmışlar dipten değil ama sadece çubuk gitmiş dip siyah kısmı kalmış yenisini nasıl taktıracağım bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz? Herkese şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 AleykümSelam Öncelikle gecmiş olsun olur böyle ufak tefek kazalar, bence orjinal antenin yerine WRC anten alabilirsin daha iyi mi görüntü ve estetik sağlar aracına 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Benim anteni de kırmışlardı 1 ay kadar önce. İnternetten orjinalini aldım. 20 + kargo parasıydı sanırım. Servis yakınsa sorabilirsiniz. Aracınız sedansa kısa olanlar pek yakışmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Arda Kurban 29 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2016 Benim anteni de kırmışlardı 1 ay kadar önce. İnternetten orjinalini aldım. 20 + kargo parasıydı sanırım. Servis yakınsa sorabilirsiniz. Aracınız sedansa kısa olanlar pek yakışmıyor. Servis yakın değil Fırat bey napacağımı şaşırdım şerefsizler antenden ne istiyorsunuz? Sanayiye gidip anten alıp taktırsam nasıl olur acaba? Yorum bağlantısı
Fırat Önal 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Uygun olan bir model olursa neden olmasın. Sizin sadece anten gitmiş. Benim aracın her yerini de çizmişlerdi. Yorum bağlantısı
Arda Kurban 29 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2016 Teşekkür ederim, Size bir şey diyeyim mi Fırat bey aracımı bayandan almıştım kapılarda ve aynanın plastik kısmında çizikler var bayan artık nasıl kullandıysa kapalı garajdan aldık zaten arabayı girip çıkarken çizdirdim demişti bana Yorum bağlantısı
Serhad İncedere 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Çevirmeli vidalı anten zaten sanayiden yenisini alın ucuz birşey. Wrc anten almayın ben getirttim rengi soldu siyahtı bronz oldu güneşten 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Gövdesi ayrı satılır sadece çubuk alacaksınız. Vidalıdır döndürünce çıkar. Ford grubu antenleri aynıdır connect fiesta çubuğu da olur. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Arda Kurban 29 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2016 Çevirmeli vidalı anten zaten sanayiden yenisini alın ucuz birşey. Wrc anten almayın ben getirttim rengi soldu siyahtı bronz oldu güneşten teşekkür ederim serhad bey, wrc almayacam Gövdesi ayrı satılır sadece çubuk alacaksınız. Vidalıdır döndürünce çıkar. Ford grubu antenleri aynıdır connect fiesta çubuğu da olur. Geçmiş olsun. teşekkür ederim koray bey, yarın gösterelim bakalım iyi günler. . . Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 (düzenlendi) Geçmiş olsun .Bende Wrc anten vardı görüntü olarak çok güzel fakat çekim kalitesi orjinal gibi değil malesef. Babam kışıın aracın üstündeki karları temizlerken dipten kırmış .Aslında tekrar wrc anten alabilirdim 25 tl idi. Fakat hem dipten kırılması hemde radyodaki performans düşüklüğünden dolayı serviste orjinalini alt tavana sabit merkezi ile birliklte 50 tl ye değiştirdim. 29 Ağustos 2016 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Geçmiş olsun .Bende Wrc anten vardı görüntü olarak çok güzel fakat çekim kalitesi orjinal gibi değil malesef. Babam kışıın aracın üstündeki karları temizlerken dipten kırmış .Aslında tekrar wrc anten alabilirdim 25 tl idi. Fakat hem dipten kırılması hemde radyodaki performans düşüklüğünden dolayı serviste orjinalini alt tavana sabit merkezi ile birliklte 50 tl ye değiştirdim.Servise gerek yoktu orjinal anten+gövde 25 lira ford parçacida. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 6 yıldır gittiğim servis var. Aracın başına birşey gelince ilk onlara danışırım. Ellerinde vardı üstelik orjinal. Parça cıya bakmaya gerek duymadım. Parça bulmak sorun değil. Yorum bağlantısı
Arda Kurban 1 Eylül 2016 Yazar Paylaş 1 Eylül 2016 Arkadaşlar nihayet bu sabah sanayiden anten aldım elektrikçide taktırdım güzel oldu. 25tl anten 10tl da takmaya aldılar toplam:35tl Yorum bağlantısı
Recommended Posts