Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Serkan TOKER adminim dediki İstanbul ekibi sayıca az kalıyor "seni İstanbul'a transfer ediyorum dedi" . Yakın zamanda transferlere devam edecek. Sanırım en sonun da kendi de transfer olacak. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Geleceksen canlıyla gel ama... [emoji14] Sen de gel ama İstanbul'a uğramadan direkt Çorlu'ya geç Ama durumu biliyorsun canini yedigim Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Ama durumu biliyorsun canini yedigim Buraya biberon resmi ekleyemiyorum. Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Buyuk gun bugun mekan sahibi kesin kalp krizinden gider aksam bu kadar kalabalktan 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Serkan TOKER adminim dediki İstanbul ekibi sayıca az kalıyor "seni İstanbul'a transfer ediyorum dedi" . Yakın zamanda transferlere devam edecek. Sanırım en sonun da kendi de transfer olacak.Adminine söyle lakırtı etmesin, gelmiyim oraya Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Adminine söyle lakırtı etmesin, gelmiyim oraya Kendin söyle aha geldim.. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Kendin söyle aha geldim.. Şefkatlisine atar kolay tabi.. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 gel la gel bişey olmuycek bu kadar ADAM 'ın bissürü arabası da olcek,yer var mı o kadar? Gökhan,17:30 veya 18:00 gibi Ocakbaşında olacağım inşallah. ben ocakbaşına yetişemicem yani :(pff hani en erken 18:00 gibi kaçabilirim belki Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Ama durumu biliyorsun canini yedigim Bu seferlik böyle olsun, bir daha buna benzer bir olay olursa çekeceğin var... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Kendin söyle aha geldim..Yemedi gardaşım kaçtı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Bu seferlik böyle olsun, bir daha buna benzer bir olay olursa çekeceğin var... Allah çektirmesin.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Yemedi gardaşım kaçtı Hep yaptıkları şey, birde sahte başganları var başgan aşşa başgan yukarı.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Hep yaptıkları şey, birde sahte başganları var başgan aşşa başgan yukarı..Kartondan başgan ı mı diyon.Eyi çocuktur. Her sabah arar halimi hatrımı sorar, hayır duvanı alayım abi der. Kendini metropol bebesi sanan var bunların içinde bir o çok atar yapıyor. Uzaktan tabi. Yakına gelince çay falan getirip gönlümü alıyor o da. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Kartondan başgan ı mı diyon. Eyi çocuktur. Her sabah arar halimi hatrımı sorar, hayır duvanı alayım abi der. Kendini metropol bebesi sanan var bunların içinde bir o çok atar yapıyor. Uzaktan tabi. Yakına gelince çay falan getirip gönlümü alıyor o da. agam talimatına bakar 30 gün ortadan kaybedebiliriz [emoji14] 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Kartondan başgan ı mı diyon. Eyi çocuktur. Her sabah arar halimi hatrımı sorar, hayır duvanı alayım abi der. Kendini metropol bebesi sanan var bunların içinde bir o çok atar yapıyor. Uzaktan tabi. Yakına gelince çay falan getirip gönlümü alıyor o da. Zaten hep uzaktan atarlanıyorlar, tenhada abicim abicim.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Kendin söyle aha geldim..Angara bebelerini ateşe sürme, varsa kudretin çık gel karşıma genç..bu kadar ADAM 'ın bissürü arabası da olcek,yer var mı o kadar?Dert ettiğin şeye bak. Bura GebzeYemedi gardaşım kaçtıPekmezin tepende ağırlık yapmaya başlamışagam talimatına bakar 30 gün ortadan kaybedebiliriz [emoji14]Gel sıkıyorsa dene bebişim Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Angara bebelerini ateşe sürme, varsa kudretin çık gel karşıma gel Benim kudretimin ulaştığı yere sizin hayalleriniz ulaşamaz... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 (düzenlendi) Hey yawrum hey 3 Eylül 2016 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 agam talimatına bakar 30 gün ortadan kaybedebiliriz [emoji14]Yazık yahu ihtiyar çürür içerde 30 günde. Ben onu ayaklarından kızılırmağa gömecem. Zaten hep uzaktan atarlanıyorlar, tenhada abicim abicim..Al bak atar yapmış yine varoş bebesi Angara bebelerini ateşe sürme, varsa kudretin çık gel karşıma genç.. Dert ettiğin şeye bak. Bura Gebze Pekmezin tepende ağırlık yapmaya başlamış Gel sıkıyorsa dene bebişim Pekmez derken bebişim.Severim pekmezi. Kışın her sabah bir bardak içerim. Yazın döküntü yapıyor ama... Hey yawrum heyLaylon dan başkanını çağır Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Yazın döküntü yapıyor ama.Yaz, evet televizyondan görebildiğin mevsim Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Benim kudretimin ulaştığı yere sizin hayalleriniz ulaşamaz... Jr. Ronald Arnold Donalt Toker (Compassionate) Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Yaz, evet televizyondan görebildiğin mevsimBize yeter gördüğümüz. Çok bile. Kışı özledik. He kar yağsında yeni oyuncağını karda denersin 10cm karda [emoji533] 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Saat kaçta gideceksin abi? Nooldu Köksal senin iş? Kaçta nerden alıyorum seni? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Abi burası 2.mekan mı? Ocakbasına benzemiyor. Nooldu Köksal senin iş? Kaçta nerden alıyorum seni? Acilmis lazımmış modundayım abi, bi avm gezisi sonrası gelecek gibiyim sanki 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts