Misafir 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Biz de Angara'ya gelmeyiz. Atara atar [emoji23] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Üstüne birde beğendiğim hetecelerden birini aldımmı. Bu iş taam. kimliğini unutma gelirken Gelmiyorum... gelme Bende sende gelme Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Biz de Angara'ya gelmeyiz. Sağlıklı besleyin ne o öyle yağlı yağlı ızgaralar, duman altı mekân, ateşte soğan biber domates pişirmeler falan.. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 1 düğün, 1 nikah, 1 sünnet. Güzel tarih. kaç gel noolcak abi Sağlıklı besleyin ne o öyle yağlı yağlı ızgaralar, duman altı mekân, ateşte soğan biber domates pişirmeler falan.. birde peşine nargile hiç sağlıklı değil hiç Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 kaç gel noolcak abi birde peşine nargile hiç sağlıklı değil hiç Bu konuyu görmezden gel tuşu nerde yaa.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 1 düğün, 1 nikah, 1 sünnet. Güzel tarih. Zaman dilimi bayağı geniş abi,elbette bir fırsatı olmalı diye düşünüyorum. birde peşine nargile hiç sağlıklı değil hiç Ama olmaz ki şimdi [emoji848] Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Sağlıklı besleyin ne o öyle yağlı yağlı ızgaralar, duman altı mekân, ateşte soğan biber domates pişirmeler falan.. Siz gelin, en sağlıklı yemeklerle besleyeceğiz, somon füme, ızgara tavuklu salata vs vs hepsi hazır. Ulaaayyynnn Gelmeyin, bi daha ankara'ya geleni cümle alem öpsün.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Konuşmada izin alabilmek için taktik üret Başı beladaymış. Acilmiş. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Zaman dilimi bayağı geniş abi,elbette bir fırsatı olmalı diye düşünüyorum. Ama olmaz ki şimdi [emoji848] Olur olur Başı beladaymış. Acilmiş. Lazımmış 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Beylikdüzü' nden 18:00 gibi beni alacak bir babayiğit, delikanlı biri gerekli.. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Beylikdüzü' nden 18:00 gibi beni alacak bir babayiğit, delikanlı biri gerekli.. Bahadır ile temas kur [emoji8] düğün erken biterse kesinlikle oradayim Listede adın yazıyor,ne demek erken biterse ? Her türlü geleceksin Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 İnsan şu konuyu 3-4 ay önce açar! düğün, nişan, doğum ne varsa ona göre ayarlardık. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Bahadır ile temas kur [emoji8] Listede adın yazıyor,ne demek erken biterse ? Her türlü geleceksin gelmiyecem demiyorum abi kacta kacabilirim bilemiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Beylikdüzü' nden 18:00 gibi beni alacak bir babayiğit, delikanlı biri gerekli.. ben gelim alayım Kurtköy'den Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Senin için dedim abi faturayı sana kesmeyecek miyiz evet faturayı ona keseriz şirkete gider olarak düşer 0- Emmi 1- Servet Aydın 2- Hakan Erken 3- Gökhan Erken 4- Fatih Keskin 5- Şafak Acar 6- Uğur Çınar 7- Aydın Aladağ 8- Erdem Doğan 9- Yunus Gökhan Ay 10- Ali Gürsoy 11- Bahadır Demir 12- Erhan Erdebil 13- Soner Çalkaya 14- Mustafa Tüfekçi 15- Doğuş Bağ 16- Mehmet Kazancıoğlu Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 evet faturayı ona keseriz şirkete gider olarak düşer öğlen malum işimi hallettikten sonra dönüşte seni alayım abi istersen beraber gideriz, hemde kuryeyle yolculuk etmenin keyfine varırsın Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 öğlen malum işimi hallettikten sonra dönüşte seni alayım abi istersen beraber gideriz, hemde kuryeyle yolculuk etmenin keyfine varırsın olur neden olmasın konuşuruz. kuryenin meşur tirim seslerini tecrübe etmiş olurum bende 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 olur neden olmasın konuşuruz. kuryenin meşur tirim seslerini tecrübe etmiş olurum bende beklentilerini yüksek tut Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Cumartesi ikindi vakitleri? Toplantı İstanbul toplantısı, yer gebze, zaman cumartesi ikindi... Cumartesi çalışanlarımız vardır belki. İstanbul yakasında işten çıkıp gelecek olanlar...İkindi vakti ocakbaşı mı olur? Vakti ikindiden "erken akşama" alsak, 19.00 gibi mesela. Tabi geç ikindi de denebilir bu saate Duruma göre yazıyorum kendimi? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Cumartesi ikindi vakitleri? Toplantı İstanbul toplantısı, yer gebze, zaman cumartesi ikindi... Cumartesi çalışanlarımız vardır belki. İstanbul yakasında işten çıkıp gelecek olanlar...İkindi vakti ocakbaşı mı olur? Vakti ikindiden "erken akşama" alsak, 19.00 gibi mesela. Tabi geç ikindi de denebilir bu saate Duruma göre yazıyorum kendimi? Önder abi,biz daha çok cafedeki ortama ayarlıyoruz kendimizi,ha aç gelen olursa ocakbaşında da denk gelebiliriz. Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Şu cafe yi hiç görmedim ben, onca sefer ocakbaşına gitmeme rağmen , nasıl itinayla görmememi sağladıysa King abi? Hakan, alarm çaldı mı ? (!) Gelecem Sosyetik diyet yemeği siparişi verelim mi abi sana da? Sezar salata , ızgara tavuklu hemde.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Şu cafe yi hiç görmedim ben, onca sefer ocakbaşına gitmeme rağmen , nasıl itinayla görmememi sağladıysa King abi? Hakan, alarm çaldı mı ?.. Buyrun buyrun ) Gelecem Mutlu oluruz abi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 Cumartesi ikindi vakitleri? Toplantı İstanbul toplantısı, yer gebze, zaman cumartesi ikindi... Cumartesi çalışanlarımız vardır belki. İstanbul yakasında işten çıkıp gelecek olanlar...İkindi vakti ocakbaşı mı olur? Vakti ikindiden "erken akşama" alsak, 19.00 gibi mesela. Tabi geç ikindi de denebilir bu saate Duruma göre yazıyorum kendimi? Sen gel istersen gecenin köründe gel yeterki Gelecem gel, sakalımı bıyığımı kesmezsem neyim 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts