Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Deyim yerinde ise,eşsiz bir gün geçirdik dostlarımız ile...Sürprizin en büyüğünü Ankara'dan gelen Şefkatlimiz Serkan TOKER abimiz ve Erkan DİKİCİ kardeşimiz yaptı.Eskişehir'den değerli kardeşlerimiz Mustafa ÇAYIR ve Mert GÜLKOKAN kardeşimizide aramızda görmek ayrı bir güzellikti... İstanbul ekibi olarak her zamanki gibi dostlarımız ile bir arada olmanın mutluluğunu doyasıya yaşadık,bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve Nam-ı diğer Fctr Rocco team ekibine teker teker teşekkürlerimizi sunuyoruz.isim yazmamıza gerek yok liste bir hayli yoğun ve kalabalıktı Maşallah Bir teşekkürde mekanlarında ağırlayan,Keyf-i Mangal Ocakbaşı ve All Bahrain Nargile Cafe çalışanlarına...bizleri kendi evimizdeymiş havası veren,gerek yemekleri,gerekse ilgi ve alakaları ile bizleri oldukça mutlu ettiler. Adnan ÇAKIR abimizin,hediyeleri ise anında bitti Atatürk posterleri duvarlarımıızın en güzel yerinde olacak..Çok teşekkürler abi. Ve teşekkürün en büyüğünü hak eden büyük insan... Canımız Servet AYDIN abimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.tabiri caizse yemedi yedirdi,içmedi içirdi.atom karınca gibi koşturdu her yere Seni çok ama çok seviyoruz ... Bir hayli Fotoğraflar var,buradan yüklemeye devam edeceğiz... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Dumanaltı olur orası, iyyy...F16'nın egzozu patlaya 4 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 F16'nın egzozu patlaya İki tane var, hangisi ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Mustafayı bekliyorum yola çıkacağız nasipseNiye geciktiniz?İki tane var, hangisi ?Ikiside Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 (düzenlendi) Bu ne arkadaş nasıl bir memleket ya trafik berbat. d100 iptal 3 Eylül 2016 tarihinde Mustafa KOÇAK tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuz Tiryaki 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Ne köprü trafigi imiş ya ben alışkın degilim sol ayak iptal Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Buraya biberon resmi ekleyemiyorum.Al sana [emoji533] Adam emekli olacak,milli piyango vurmuş gibi Mermi bizi görünce yön değiştiriyor,peheyyy Gafadan sekiyordur [emoji57] Bu seferlik böyle olsun, bir daha buna benzer bir olay olursa çekeceğin var... Geldigimde seni bi esir alayim da, su soylediklerine pisman ol Allah çektirmesin.. Cektirecegim ben sana Yorum bağlantısı
Semih Usluer 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Afiyet olsun muhabbetiniz bol olsun.. Hiç kıskanmadım [emoji14] Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 El arabya mı neydi la kafenin adı, oraya kaç gibi geçilir? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Angara'nin aslanlari heryerde [emoji8] Peeehhh deplasmandalar olum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 El arabya mı neydi la kafenin adı, oraya kaç gibi geçilir?0100 kapanış 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Mekandayim nihayet. Ankarali dostlarimizi da nihayet gorduk [emoji3] 6 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Peeehhh deplasmandalar olum. Bize her yer metropol[emoji57] Yorum bağlantısı
Recommended Posts