Hakan Berber 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 İyi günler aracıma açık hava filtresi almak istiyorum ama istedigim modeli bir türlü bulamıyorum internette vede ilçede oldugum için parça nerdeyse hiç yok Sımota CB-403 Modeli ya da bu parçaya benzer başka markada olabilir yardım ederseniz sevinirim Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Bende bu simotanın aynısından vardı.Akşama eve gidince bir bakayım duruyor mu diye. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Bu açık hava filtrelerinin dezavantajı ve avantajları nelerdir. Sesi hoşuma gidiyor. Benimde takasım var açıkcası Yorum bağlantısı
Hakan Berber 8 Eylül 2016 Yazar Paylaş 8 Eylül 2016 Bende bu simotanın aynısından vardı.Akşama eve gidince bir bakayım duruyor mu diye. bi zahmet hocam bakarsanız sevinirim Bu açık hava filtrelerinin dezavantajı ve avantajları nelerdir. Sesi hoşuma gidiyor. Benimde takasım var açıkcası performans için hocam ama dezavantajıda var tabi yani hocam hem iyi hem kötü Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Neyse filtre değişim zamanı gelsin birde ona el atayım. Varmıdır bunun iyisi kötüsü tavsiye edeceğiniz.... Ne önerirsiniz... Yorum bağlantısı
Hakan Berber 8 Eylül 2016 Yazar Paylaş 8 Eylül 2016 Neyse filtre değişim zamanı gelsin birde ona el atayım. Varmıdır bunun iyisi kötüsü tavsiye edeceğiniz.... Ne önerirsiniz... hocam ben Sımota buldum tabi daha iyi marka vardır ama bütçem kısıtlı oldugu için daha iyisini araştıramadım Yorum bağlantısı
İsmail Kızılkaya 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 K/N MARKADA VAR ORJINALINI COK OVUYORLAR AMA COK PAHALI GALIBA Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 İnternette bulamadıysanız hiç bir yerde bulamazsınız Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 bi zahmet hocam bakarsanız sevinirim performans için hocam ama dezavantajıda var tabi yani hocam hem iyi hem kötü intake air kit yapmazsanız performans almanızın mümkünatı yok kaldıki güç kaybı olur artı ses almak için devirli kullanınca yakıtta artmış olur Yorum bağlantısı
Hamit inan 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 yabancı bir video izlemiştim. Sırf açık hava filtresi için test yapmışlar.Motoru filtreli çalıştıyor. Filtresiz çalıştırıyor.Açık hava filtreli çalıştıyor.Sıcak hava vererekSoğuk hava vererek çalıştırıyor.Sonuç olarak 200 beygir dolayında olan bir araçta açık hava filtresi takılıp olabilecek en soğuk yerden hava alınsa bile dyno testinde 2-3 beygir fark ediyor!!!Yani tamamen psikolojik güç olayı. Yorum bağlantısı
Hakan Berber 8 Eylül 2016 Yazar Paylaş 8 Eylül 2016 K/N MARKADA VAR ORJINALINI COK OVUYORLAR AMA COK PAHALI GALIBA aynen hocam biraz pahalı İnternette bulamadıysanız hiç bir yerde bulamazsınız şansımı deneyecegim hocam intake air kit yapmazsanız performans almanızın mümkünatı yok kaldıki güç kaybı olur artı ses almak için devirli kullanınca yakıtta artmış olur hocam ses çıksın istemiyorum teşekkürler yabancı bir video izlemiştim. Sırf açık hava filtresi için test yapmışlar. Motoru filtreli çalıştıyor. Filtresiz çalıştırıyor. Açık hava filtreli çalıştıyor. Sıcak hava vererek Soğuk hava vererek çalıştırıyor. Sonuç olarak 200 beygir dolayında olan bir araçta açık hava filtresi takılıp olabilecek en soğuk yerden hava alınsa bile dyno testinde 2-3 beygir fark ediyor!!! Yani tamamen psikolojik güç olayı. anlıyorum hocam ama denemek istiyorum kendimi durduramıyorum Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 En iyisi simota diye biliyorum. Bendeki buydu; 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Fotoğrafa bakınca, bambaşka bir sisteme bakıyormuş gibi gözüküyor. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Performans meselesi sanırsam ses çıksın diye devir yüksek tutuluyor Dolayısı ile araçta performans artışı varmış gibi gözlemleniyor. Lakin verdiği ses çok tatlı bir ses çok hoşuma gidiyor. Sırf bu yüzden takasım var benimde... Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/285099-kn-acik-hava-filtresi/#entry3037797 Yorum bağlantısı
Hakan Berber 8 Eylül 2016 Yazar Paylaş 8 Eylül 2016 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/285099-kn-acik-hava-filtresi/#entry3037797 hocam ben resimdeki gibi üründen arıyorum teşekkürler Yorum bağlantısı
Rifat Berber 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 En iyisi simota diye biliyorum. Bendeki buydu; Hocam akü koruma kapağındaki yanık izi mi dir? Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Hocam akü koruma kapağındaki yanık izi mi dir? Yoo Allah korusun,aşırı toz. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 E ses çıksın istenmiyorsa istenilen şey nedir güçmü? Onunda istenmesi birşeyi ifade etmeyecek Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş 9 Eylül 2016 Paylaş 9 Eylül 2016 Bu açık hava filtrelerinin dezavantajı ve avantajları nelerdir. Sesi hoşuma gidiyor. Benimde takasım var açıkcası avantajı sadece ses ve 1-2 hp güç artışı dez avantajları; ses çıksın diye yüksek devir çalışan araba çok yakar. eğerki filtre soğuk hava alamıyorsa yani motor içerisine gelişi güzel konulmuşsa sıcak hava çeker malum sıcak havada oksijen miktarı az olacağından daha fazla yakıt daha az gidiş olacaktır yanma düzgün gerçekleşemeyecektir.. o yüzden faydasından çok zararı vardır malum şahısın yok çok hevesliyim derseniz filtre üzerindeki sessörden sonra takın şu rengarenk esnek borular yardımıyla o sensor çalışsın yani yoksa sapıttırır aracınız.. kolay gelsin Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2016 Paylaş 10 Eylül 2016 Kendi aracımda kullanıyorum gayet güzel. Aldığımda var dı ondan dolayı ne kadara alındı bilmiyorum. ses 3500 devirden sonra araç içi ses fazla oluyor gidişi benim için normal ama normal hava filtresinde nasıl oluyor bilemediğimden kıyaslayamıyorum temizlemesi kolay bakımı kolay, Yorum bağlantısı
Hakan Berber 10 Eylül 2016 Yazar Paylaş 10 Eylül 2016 avantajı sadece ses ve 1-2 hp güç artışı dez avantajları; ses çıksın diye yüksek devir çalışan araba çok yakar. eğerki filtre soğuk hava alamıyorsa yani motor içerisine gelişi güzel konulmuşsa sıcak hava çeker malum sıcak havada oksijen miktarı az olacağından daha fazla yakıt daha az gidiş olacaktır yanma düzgün gerçekleşemeyecektir.. o yüzden faydasından çok zararı vardır malum şahısın yok çok hevesliyim derseniz filtre üzerindeki sessörden sonra takın şu rengarenk esnek borular yardımıyla o sensor çalışsın yani yoksa sapıttırır aracınız.. kolay gelsin aynen hocam sensor çalışacak şekilde arıyorum çünkü aracta hava filtresi yeri hoşuma gitmiyor sanki havayı az alıyor gibi bir his var bazı yerleri gevşek yeni takılmasına ragmen onun için denemek istiyorum kısmetse Kendi aracımda kullanıyorum gayet güzel. Aldığımda var dı ondan dolayı ne kadara alındı bilmiyorum. ses 3500 devirden sonra araç içi ses fazla oluyor gidişi benim için normal ama normal hava filtresinde nasıl oluyor bilemediğimden kıyaslayamıyorum temizlemesi kolay bakımı kolay, güzel duruyor hocam Yorum bağlantısı
OĞUZHAN ERGİN 12 Ekim 2016 Paylaş 12 Ekim 2016 En iyisi simota diye biliyorum. Bendeki buydu; Hocam akü koruma kapağındaki yanık izi mi dir? hocam satıyormusunuz yada buşka yerde bulabilirmiyim Yorum bağlantısı
Recommended Posts