Oğuzkan Işık Perşembe 09:32 Paylaş Perşembe 09:32 (düzenlendi) @Emin Önal pıramasyonlara fısıldayan güzel abim. Doğum günün kutlu olsun mutlu yaşlar dilerim Perşembe 09:43 tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal Perşembe 10:36 Paylaş Perşembe 10:36 Oğuzkan Işık yazdı: @Emin Önal pıramasyonlara fısıldayan güzel abim. Doğum günün kutlu olsun mutlu yaşlar dilerim İyi ki pıramasyonunu ben yidim dedim hee Sağolasın. Emre Şimşek yazdı: Nice yaşlara kral Sağolasın Emre. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Perşembe 10:37 Paylaş Perşembe 10:37 Nice mutlu senelere Emin. Sağlıkla, huzurla... 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Perşembe 10:39 Paylaş Perşembe 10:39 Nice mutlu yıllara Emin. Doğum günün kutlu olsun. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Perşembe 12:25 Paylaş Perşembe 12:25 Mutlu yıllar dilerim, nice senelere 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 13:19 Paylaş Perşembe 13:19 Emin hocam doğum gününüz kutlu olsun. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Perşembe 16:52 Paylaş Perşembe 16:52 Mutlu yıllar abi @Servet Aydın doğum günleri unutulmaz şekil değiştirir 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cuma 07:08 Paylaş Cuma 07:08 Ben buradaki konuda kutlayayım 9 senede 1 yaş almış olursun Nice mutlu yaşlara. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 12:55 Paylaş Cuma 12:55 Mutlu yıllar olsun kardeşim.. Kutlayalım bunu.. @Fatih Keskin Bizi köye götür. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Mutlu yıllar olsun kardeşim.. Kutlayalım bunu.. @Fatih Keskin Bizi köye götür. oo davet... yancı olurum piili varsa 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: oo davet... yancı olurum piili varsa Hafta sonu boşum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts