O.Yücel Çetin 24 Eylül 2016 Paylaş 24 Eylül 2016 (düzenlendi) Herkese selamlar. Başlıkta belirtildiği üzere yeni evimizde ocaklı fırın ihtiyacı oluştu. Kankitolara hazırlıksız yakalanmamak amacıyla ivedi temin etmemiz gerekiyor. Marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum. Arçelik kullananlar varsa özellikle görüşlerini bekliyorum. Kendinizi gizlemeyin sakın. Sevgi ve saygılarımla. 24 Eylül 2016 tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2016 Paylaş 24 Eylül 2016 Vestel kullandım. ocak kısmı bir kaç sefer arıza yaptı. Lakin garanti kapsamında ilgilenip tamir ettiler. Hanıma sordum memnunmusun diye değilim dedi.Fırın kısmını beğenmemiş.pişirmesinden memnun değil. Yeni taşındığımız evde ankastre olunca kaldırdık kenara yatıyor. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 24 Eylül 2016 Yazar Paylaş 24 Eylül 2016 Hamarat beyler yok mu bir tavsiye? Arçelik nasıl acaba? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Eylül 2016 Paylaş 24 Eylül 2016 Ocaklı fırında anca far camı sökerim, kek yapan beyler çıksın ortaya 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts