metehan koç 28 Eylül 2016 Paylaş 28 Eylül 2016 (düzenlendi) Mondeo Titanium 1.6 125 ps Titanium aracımı sattıktan sonra 2010 model opel insignia 1.6 turbo 180 ps aldım. Şuan için tek foto çekebildim araç ile ilgili modfiyeler yaptıkça resim ekleyeceğim. Yalnız performansı inanılmaz derecede tatmin edici olduğunu söylemeliyim.Bu foto aracı ilk aldığımda çektiğim fotoy.Şuan 06 plakayı taktık Ankara'ya getirdik tabi.Yağlamaşı lpg kiti taktırdım hemen. Yaklaşık 3000 km kullandım lpg'de. Şehirler arası 20-22 kuruş, şehir içi ise 22-24 kuruş arası yakıyor.Tabi bu turbo devreye girmeden yani 2500 devir altında ki değerler.Sakin kullanım yani. Ama 2500 deviri geçtiğiniz anda Turbo devreye giriyor ve aracı sanki birisi itekliyormuşçasına performans artıyor.o şekilde yakıt ise şehir içi 28-34 kuruş, şehirler arası ise 24-28 kuruş arası yakıyor. Yalnız dikkatimi eken çok önemli bir detay var bu aracın bu kadar iyi yol tuttuğunu inanın bilmezdim.Resmen hayran kaldım.Mükemmele yakın bir yol tututuşu var.Mondeo aracım virajlarda fazla yatardı ancak bu araçta gram yatma yok.Ve ses yalıtımı oldukça iyiymiş. Şuan için bu kadar.Herkese keyifli sürüşler diliyorum . 28 Eylül 2016 tarihinde metehan koç tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 28 Eylül 2016 Paylaş 28 Eylül 2016 Hayırlı Olsun Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 28 Eylül 2016 Paylaş 28 Eylül 2016 Hayırlı olsun. Opellerde bol bol elektronik ve lpg ye bağlı motor arızaları oluyor. Umarım siz yaşamazsınız. 3 Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 28 Eylül 2016 Paylaş 28 Eylül 2016 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Hayırlı olsun. Mondeo'nun ikinci elde bir zamanlar yaşadığı yüksek performans/düşük fiyat polemiğini yaşayan model. Kullanıcısını rakiplerine göre daha az yatırımla mutlu eden İnsignia'nın elektronik hassasiyetlerini göz önüne alıp kullanmakta fayda var. Bu tarz turbo araçlar lpg ile pek barışık değiller, umarım güzel bir işçilikle montaj sağlanmıştır. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
İsa Acar 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın Mondiye baya emek harcamıştınız, değerini bilecek birine gitmiştir umarım... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Hayırlı olsun.ALLAH hayırlı sürüşler versin ve bu araçtan sıkıldığınızda bunu satıp daha iyisini almayı nasip etsin. Bende birzamanlar bu insigniaya ve astra t ye takmıştım ama nasip olmadı yerine gidip tigra b almıştım şimdiye kadar 2 adet opel geçti elimden motorlar aynı sayılırdı gm.Opel fanatikleri kızmasın ama gm motor yapmayı bilmiyor.Bence o işi bırakıp başka alanlara girmeliler.Ford motoru gerçekten harika yapıyor.Ford motorun kalitesini lütfen fiesta c max focus gibi arçlarla kıyaslamayın geçmişte yaptıkları efsaneler bu işi nekadar iyi yaptıklarının referansıdır zaten. 1 Yorum bağlantısı
Barış Göktürk 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Yeni aracınız hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle... Açıkçası D sınıfı araç bakmaya başladıktan sonra benim de seçeneklerim arasındaki araçlardan biridir Opel Insignia. Tıpkı Ford'un D sınıfındaki temsilcisi Mondeo gibi 2. el pazarında hak ettiği değeri bulamayan bir araç. Ağırlığından dolayı aklım daha çok 2.0 lt hacimli dizel versiyonlarına kayıyor benim ama benzinli motorların LPG ile olan birlikteliğine dair bilgim yok; merakım var. Hangi markanın hangi dönüşüm modelini kullandınız bu araçta? Ve tabi maliyeti ne kadardı? 1 Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Heybetli bir araba, maşallah Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 .... 2. el pazarında hak ettiği değeri bulamayan bir araç. ..... Bırakın hak ettiği değeri bulamasın Barış Bey, bizler de rahat rahat binebilelim 5 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Bunlarda direkt enjeksiyon yok diye hatırlıyorum. Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 (düzenlendi) Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Yalnız benim Insignia hakkındaki yol tutuş tecrübelerim sizinkinden çok farklı. Mondeo'dan sonra size daha iyi gelmesine şaşırdım. 29 Eylül 2016 tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Tolga Diribaş 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Hayırlı olsun , Bende Rıdvan Bey gibi düşünüyorum. Hatta mondeo ile ilgili benim için en öne çıkan özellik her zaman yoltutuşu olmuştur diyebilirim. 2 Yorum bağlantısı
Ersin Uçan 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın Insignia almayı düşünen arkadaşlara 1.4 benzinli modeli de akıllarında bulundurmalarını tavsiye ederim. Tanıdığım birinde vardı ve tüketim / performans olarak çok memnundu. Diğer özellikleri zaten aynı. 1 Yorum bağlantısı
metehan koç 29 Eylül 2016 Yazar Paylaş 29 Eylül 2016 Dostlar herkese teşekkür ederim degerli yorumlari icin. Evet malum mondeoya oldukca emek etmistim, ses yalitimi,led isik ve diger modifiyeler icin ama kisnet nasip degistirdik. Ben bundan oncede mondeo kullanmistim, selective olani.Daha oncede fiesta kukkanmistim yani ford araclarina oldukca yakinim ve iyi bilirim. Mondeo cok guzel konforlu bir arac.ben icine ne zaman otursam kendimi guvende hissetmisimdir hep.Makam araci konforunda bir rahatligi oldugu aşikar zaten.Ozeklikle sony ses sistemi harkulade. Daha oncede peugeot 508 kullanmistim mondeodan sonra ama yol tutusunu begenmemistim onun. Opel serilerinede yabanci degilim daha once kullandim. Insignia ile yaklasik 3500 km yol yaptim ve bunun 2000 km si uzun yol.deneme firsatim oldu ve karsilastirma yapacak duruma geldim.mondeo 4 ile insignia 2010'u nacizane kiyaslarsam, Mondeo artilari Daha geniş ve arka tavan yuksek oldugundan bas mesafesi cok iyi. Sony ses sistemi oldukca basarili Suspansiyonu daha yumusak konforu artiriyor Sofor koltugu baldir destegi mukemmel bir rahatlik sagliyor Yakit lpg de cok dusuk 16 kurusa kadar inmstim uzun yolda yolda ama mondeo lpg de yakit seciyor,yani yakiti degstrnce fakir karisim hatasi veriyor hemen Insignia artilari Daha guncel bir on gogus kokpit tasarimi,mondeo bu konuda ne yazikki cok eski kaliyor Cok daha dolu donanim Ben turbo 180 ps kullandigim icin,atmosferik mondeo ile kiyaslamam dogru olmaz performansi elbette o yuzden bunu geciyorun ancak performans cok tatminkar En baz donaniminda bile elektrikli park freni var ki bunu mondeo full donanimda bile kullanmiyor ilginc Bunu oldukca yuksek hizlarda denedim, 180 km ve +, yol tutus inanilmaz gercekten.bunda 245 45 r18 lastiginde etkisi var illaki ama arac milim sapmiyor yoldan.mesela mondeo cok yatiyordu yuksek hizlarda,insigniada o yok gercekten Malumunuz mondeoya ses yalitimi yapmistim ancak ona ragmen insignianin sessizligine ulasamadigini gordum.insignia gercekten sessiz bir arac.sadece arka tekerlerden biraz ses aliyor ki onuda halletcem ben Lpg kiti mondeoyada taktirdigim atiker obd 2 gold yaglamali seri.mesela mondeoda ariza vermisti.abs esp el freni isiklari yakmisti.beni 2 ay ugrastirmisti.o konuda mondeo cok nazik.beyne yapilan en ufak bir mudehalede hemen ariza veriyor.insigniayada ayni kiti taktirdim suana kadar herhangi bir sorun olmadi. Yakit tabiyki atmosferik mondeodan bir parca yuksek ama performansa gore bence normal. Bence insignianin eksisi kullandigi plastik malZemeden dolayi biraz trim sesi yapmasi.mondeonun kullandigi plastik kesinlikle cok daha kaliteliydi.ve mondeo elektirik sistemini cok iyi izole etmis.disardan mudehale biraz zor,led icin parklardan almstim elektrigi ama insigniada daha kolay belki ondan dolayi cok elektrik arizasi veriyor olabilir. Insignia icin de benzer modifiyeler yapip buradan paylasacagim.sornak istediginiz birsey olursa memnuniyetle cevaplarim arkadaslar 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 hayırlı olsun ancak yorumlara bakınca mondeo zamanı bayağı şanssızlık olmuş sanırım. şansınız bol olsun bu sefer 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts