Murat Öngür 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 hayırlı olsun inş mondeo yu aratmaz 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 30 Eylül 2016 Paylaş 30 Eylül 2016 Yolda yatıyor dediğiniz Mondeo'nun amortisörleri eskimişmiştir. 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Hayirli olsu araciniz Opellerin yol tutusu da iyidir. Mesela focustan sonra astra gelir. 16lik mondeo ile 18lik opel arasinda opelin daha iyi yol tutmasi normal bence. Ben focusuma 18lik taktigimda yol tutusu 16 liklara göre cok artmisti. 1 Yorum bağlantısı
metehan koç 3 Ekim 2016 Yazar Paylaş 3 Ekim 2016 teşekkür ederim herkese değerli yorumları için.. Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 (düzenlendi) 3-4 adet insignia kullanma deneyımıne sahıp olmustum. hatta biri 400-450 km kadar tamamen yakıtı düşünmeden kullandıgımız bır mesafeydı. Kimler kımler arka plakamızı okudu. ama insignia çok sert bir araç ki bunu sitem olarak söylemıyorum 245e 45 lastıkle oyle tumsekmıs cukurmus sert geçerim gups gups diye ses yapar olmuyor bu arabada.adamın içine içine vuruyor sankı. Birde dikkatimi çeken debriyajı olmustu. insiniadan ınıp mondeoya bınınce bızde pedal yok falan sandım 6 Ekim 2016 tarihinde Ayberk Edim Ergün tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
metehan koç 15 Ekim 2016 Yazar Paylaş 15 Ekim 2016 Birkac resim ekleyelim 1) 2) 3) 4) 4 Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 maşallah insignia alacak olsa sw olanını alırdım 1 Yorum bağlantısı
Alper Aytar 18 Ekim 2016 Paylaş 18 Ekim 2016 (düzenlendi) İnsignia çok hoşuma gidiyor benimde yakıt tüketiminiz nasıl bir de arka koltuk diz mesafesi için dar diyorlar ama gerçeği kullanıcı daha iyi bilir 18 Ekim 2016 tarihinde Alper Aytar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
metehan koç 22 Ekim 2016 Yazar Paylaş 22 Ekim 2016 İnsignia çok hoşuma gidiyor benimde yakıt tüketiminiz nasıl bir de arka koltuk diz mesafesi için dar diyorlar ama gerçeği kullanıcı daha iyi bilir benım kulladığım 1.6 turbo olanı. lpg taktırdım araca. normal kullanımda sehır ıcı 25 kuruş yakıyor ama bıraz performanslı kullanayım derseniz 33-35 kuruşa kadar çıkıyor. uzun yolda da ankaradan istanbula gidirken 140 km ortalama hızla gittim 24 kuruş yaktı. gelirken 170 ortalama ile geldim 28 kuruş yaktı.Arka diz mesafesi mondeoya göre dar ama öyle diziniz falan değmiyor.Bence gayet yeterli bir sıkıntı olmuyor 1 Yorum bağlantısı
Alper Aytar 22 Ekim 2016 Paylaş 22 Ekim 2016 benım kulladığım 1.6 turbo olanı. lpg taktırdım araca. normal kullanımda sehır ıcı 25 kuruş yakıyor ama bıraz performanslı kullanayım derseniz 33-35 kuruşa kadar çıkıyor. uzun yolda da ankaradan istanbula gidirken 140 km ortalama hızla gittim 24 kuruş yaktı. gelirken 170 ortalama ile geldim 28 kuruş yaktı.Arka diz mesafesi mondeoya göre dar ama öyle diziniz falan değmiyor.Bence gayet yeterli bir sıkıntı olmuyorBende de passat var bazen diyorum insignia mı alsam acaba diyorum ama binip test etmek lazım Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 23 Ekim 2016 Paylaş 23 Ekim 2016 (düzenlendi) Bende de passat var bazen diyorum insignia mı alsam acaba diyorum ama binip test etmek lazım Opel aynı fiyata çok daha zengin bir donanım sunuyor. Fakat sürüş özellikleri bakımından kesinlikle Passat çok önde. 23 Ekim 2016 tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 23 Ekim 2016 Paylaş 23 Ekim 2016 Opel aynı fiyata çok daha zengin bir donanım sunuyor. Fakat sürüş özellikleri bakımından kesinlikle Passat çok önde. 4 yıl kadar b6 kasa 1.4 tsi 122 lik passat kullandık.1.6t cosmo insignia ile değiştirdik makyajlı olandan.Nedense insignia bana daha oturaklı ve keyifli geldi 19 jant ve flexride'ın etkisi büyük tabi...Yalnız opel benzine hiç acımıyor orası ayrı[emoji846]Donanım olarak opelde baya dolu araba alınabiliyor ama kullanıcısı olarak opelden şuanda alınacak araba "0" olarak insignia 1.6cdti cosmo ve astra cdti excellence gerisi mantıklı değil. Yorum bağlantısı
metehan koç 23 Ekim 2016 Yazar Paylaş 23 Ekim 2016 Şahsi kanaatim insignia sürüş dinamikleri açısından passat'tan bir adım daha önde.Tabi kıyasladığım kasa 2010 insignia ile 2010 kasa passat.Daha önce de D sınıfta mondeo, 508, passat, avensis, 320 kullandım ancak insignianın yol tutuşunu ben hiç birisinde bulamadım. Benim deneyimlerime göre , Peugeot 508, opel insignia, skoda suberp, ford mondeo, Toyota avensis, wv Passat arasında ki kıyaslamam ; En geniş araç ; skoda süberb En iyi yol tutan ; insignia Malzeme kalitesi en iyi : mondeo En sessiz : insignia en konforlu: passat trim sesi neredeyse hiç gelmeyen ve bence ön konsolu en iyi ve Premium hissi veren araç : 508 Parçası pahalı sıralaması ; wv, opel, ford Servis hizmetleri açısından bence en iyisi : Peugeot otomatik şanjumanın en iyisi: dsg passat 1 Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 Maşallah hayırlı olsun güle güle kullanın.. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Ekim 2016 Paylaş 30 Ekim 2016 Masallah hayirli olsun iyi gunlerde kullanin. Lpg durumu nasil? Benimde su aralar 1.6 t 180hp cosmo kafami kurcaliyor? Celik subap degisimi ile sorunsuz hale geliyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts