İçeriğe Yönlendir

Mondeo'dan Sonra İnsignia Deneyelim Dedik

metehan koç

Recommended Posts

Rıdvan Ergün

Yolda yatıyor dediğiniz Mondeo'nun amortisörleri eskimişmiştir. :tongue:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah.  :nazar: 

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Hayirli olsu araciniz :nazar:

Opellerin yol tutusu da iyidir. Mesela focustan sonra astra gelir.

16lik mondeo ile 18lik opel arasinda opelin daha iyi yol tutmasi normal bence. Ben focusuma 18lik taktigimda yol tutusu 16 liklara göre cok artmisti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün
(düzenlendi)

3-4 adet insignia kullanma deneyımıne sahıp olmustum. hatta biri 400-450 km kadar tamamen yakıtı düşünmeden kullandıgımız bır mesafeydı. Kimler kımler arka plakamızı okudu. ama insignia çok sert bir araç ki bunu sitem olarak söylemıyorum 245e 45 lastıkle oyle tumsekmıs cukurmus sert geçerim gups gups diye ses yapar olmuyor bu arabada.adamın içine içine vuruyor sankı. Birde dikkatimi çeken debriyajı olmustu. insiniadan ınıp mondeoya bınınce bızde pedal yok falan sandım  :D  :D

tarihinde Ayberk Edim Ergün tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Erdem Çağla

maşallah insignia alacak olsa sw olanını alırdım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Aytar
(düzenlendi)

İnsignia çok hoşuma gidiyor benimde yakıt tüketiminiz nasıl bir de arka koltuk diz mesafesi için dar diyorlar ama gerçeği kullanıcı daha iyi bilir

tarihinde Alper Aytar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
metehan koç

İnsignia çok hoşuma gidiyor benimde yakıt tüketiminiz nasıl bir de arka koltuk diz mesafesi için dar diyorlar ama gerçeği kullanıcı daha iyi bilir

benım kulladığım 1.6 turbo olanı. lpg taktırdım araca. normal kullanımda sehır ıcı 25 kuruş yakıyor ama bıraz performanslı kullanayım derseniz 33-35 kuruşa kadar çıkıyor. uzun yolda da ankaradan istanbula gidirken 140 km ortalama hızla gittim 24 kuruş yaktı. gelirken 170 ortalama ile geldim 28 kuruş yaktı.Arka diz mesafesi mondeoya göre dar ama öyle diziniz falan değmiyor.Bence gayet yeterli bir sıkıntı olmuyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Aytar

benım kulladığım 1.6 turbo olanı. lpg taktırdım araca. normal kullanımda sehır ıcı 25 kuruş yakıyor ama bıraz performanslı kullanayım derseniz 33-35 kuruşa kadar çıkıyor. uzun yolda da ankaradan istanbula gidirken 140 km ortalama hızla gittim 24 kuruş yaktı. gelirken 170 ortalama ile geldim 28 kuruş yaktı.Arka diz mesafesi mondeoya göre dar ama öyle diziniz falan değmiyor.Bence gayet yeterli bir sıkıntı olmuyor

Bende de passat var bazen diyorum insignia mı alsam acaba diyorum ama binip test etmek lazım
Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün
(düzenlendi)

Bende de passat var bazen diyorum insignia mı alsam acaba diyorum ama binip test etmek lazım

Opel aynı fiyata çok daha zengin bir donanım sunuyor. Fakat sürüş özellikleri bakımından kesinlikle Passat çok önde.

tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu

Opel aynı fiyata çok daha zengin bir donanım sunuyor. Fakat sürüş özellikleri bakımından kesinlikle Passat çok önde.

4 yıl kadar b6 kasa 1.4 tsi 122 lik passat kullandık.1.6t cosmo insignia ile değiştirdik makyajlı olandan.Nedense insignia bana daha oturaklı ve keyifli geldi 19 jant ve flexride'ın etkisi büyük tabi...Yalnız opel benzine hiç acımıyor orası ayrı[emoji846]Donanım olarak opelde baya dolu araba alınabiliyor ama kullanıcısı olarak opelden şuanda alınacak araba "0" olarak insignia 1.6cdti cosmo ve astra cdti excellence gerisi mantıklı değil.

Yorum bağlantısı
metehan koç

Şahsi kanaatim insignia sürüş dinamikleri açısından passat'tan bir adım daha önde.Tabi kıyasladığım kasa 2010 insignia ile 2010 kasa passat.Daha önce de D sınıfta mondeo, 508, passat, avensis, 320 kullandım ancak insignianın yol tutuşunu ben hiç birisinde bulamadım.

Benim deneyimlerime göre , Peugeot 508, opel insignia, skoda suberp, ford mondeo, Toyota avensis, wv Passat arasında ki kıyaslamam ;

En geniş araç ; skoda süberb

En iyi yol tutan ; insignia

Malzeme kalitesi en iyi : mondeo

En sessiz : insignia

en konforlu: passat

trim sesi neredeyse hiç gelmeyen ve bence ön konsolu en iyi ve Premium hissi veren  araç : 508

Parçası pahalı sıralaması ; wv, opel, ford

Servis hizmetleri açısından bence en iyisi : Peugeot

otomatik şanjumanın en iyisi: dsg passat

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Masallah hayirli olsun iyi gunlerde kullanin.

Lpg durumu nasil? Benimde su aralar 1.6 t 180hp cosmo kafami kurcaliyor? Celik subap degisimi ile sorunsuz hale geliyor mu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...