Sezgin Ustuntas 5 Ekim 2016 Paylaş 5 Ekim 2016 Selamın aleyküm ford ailesi 2009 full kasa connect aldım daha yeni bluetooth var ve telefonu eşleştirdim rehberimi görüyorum ancak telefondaki müzik hoparlöre verilmiyor birde sesli komut sisteminde rehberimi bulmuyor liste yok diyor Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 5 Ekim 2016 Paylaş 5 Ekim 2016 Selamın aleyküm ford ailesi 2009 full kasa connect aldım daha yeni bluetooth var ve telefonu eşleştirdim rehberimi görüyorum ancak telefondaki müzik hoparlöre verilmiyor birde sesli komut sisteminde rehberimi bulmuyor liste yok diyor Aracınız hayırlı olsun öncelikle. Telefondaki sesi hoparlöre vermek için aux kısmından bluetooth a gelmeniz gerek. Sesli komutla rehberdeki ismi arayamazsınız. Bunun için önce arayacağınız isim ve numaraları araç belleğine kaydetmeniz gerekir. Yorum bağlantısı
Sezgin Ustuntas 6 Ekim 2016 Yazar Paylaş 6 Ekim 2016 Teşekkürler fikret bey Allah olmayana nasip etsin. Dün baya kurcaladım ama aux tusuna basıyorum ancak yine ses çıkmıyor bi ayrımı var bilemedim. Birde belleğe nasıl yükleyeceğiz bilginiz varmı Aux bastık diyelim sonra bluetootha gelmek için neye basıcaz Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Teşekkürler fikret bey Allah olmayana nasip etsin. Dün baya kurcaladım ama aux tusuna basıyorum ancak yine ses çıkmıyor bi ayrımı var bilemedim. Birde belleğe nasıl yükleyeceğiz bilginiz varmı Aux bastık diyelim sonra bluetootha gelmek için neye basıcaz Bendeki ile aynı veya benzer olduğunu kabul ederek söyleyeyim o zaman. Aux a her basışınızda bir mod seçilir. Bunlar usb, bluetooth ve ses girişidir. Bluetootha geldiğinizde eşleştirilen telefon, tablet veya dizüstü bilgisayarın sesini hoparlörlerden duyabilirsiniz. Şu şekilde rehber oluşturup, Şu şekilde arayabilirsiniz. Kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 14 Ekim 2016 Paylaş 14 Ekim 2016 Usta senin teyp bundansa hiç uğraşma, Bluetooth tan müzik çalmıyor. Aux u kullanmak için de bir aux kablon olması lazım, bir ucunu araçtaki girişe diğerini de telefonuna ya da mp3 playerına takarak dinleyebilirsin Yorum bağlantısı
Recommended Posts