Cenk Çetinkaya 5 Ekim 2016 Paylaş 5 Ekim 2016 Arkadaslar merhaba.Su anda aktif olarak 2006 Mondeo 2.0 Trend Otomatik kullanmaktayım.Yakın zamanda Allah nasip ederse 1.5 Titanium Benzinli almayi düşünüyoruz.Bu modeli kullananlar aractan memnunlar mı?Mondeodan baska arac düşünmüyorum çünkü sınıfında gerçekten en iyi arac oldugunu düşünüyorum Bmw,Mercedesi saymazsak.Artı ve eksileri nedir?Birde elimizdeki aracı bayiye verip üstüne farkini odeyip 0 alma durumu nasil oluyor?Takasta ne kadar dusururler arabanin değerini? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Arkadaslar merhaba.Su anda aktif olarak 2006 Mondeo 2.0 Trend Otomatik kullanmaktayım.Yakın zamanda Allah nasip ederse 1.5 Titanium Benzinli almayi düşünüyoruz.Bu modeli kullananlar aractan memnunlar mı?Mondeodan baska arac düşünmüyorum çünkü sınıfında gerçekten en iyi arac oldugunu düşünüyorum Bmw,Mercedesi saymazsak.Artı ve eksileri nedir?Birde elimizdeki aracı bayiye verip üstüne farkini odeyip 0 alma durumu nasil oluyor?Takasta ne kadar dusururler arabanin değerini? Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Okan Tansel 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 elden satmanızı tavsiye ederi .öle sıfır almanızı öneririm.çok kayıp oluyor.ve mondeonun kullanıcıları genelde memnun bildim kadarıyla Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Arkadaslar merhaba.Su anda aktif olarak 2006 Mondeo 2.0 Trend Otomatik kullanmaktayım.Yakın zamanda Allah nasip ederse 1.5 Titanium Benzinli almayi düşünüyoruz.Bu modeli kullananlar aractan memnunlar mı?Mondeodan baska arac düşünmüyorum çünkü sınıfında gerçekten en iyi arac oldugunu düşünüyorum Bmw,Mercedesi saymazsak.Artı ve eksileri nedir?Birde elimizdeki aracı bayiye verip üstüne farkini odeyip 0 alma durumu nasil oluyor?Takasta ne kadar dusururler arabanin değerini? Karabük Azim Oto da Yasin Şahin var. Satış bölümünde onu bulup bi fiyat alabilirsiniz fakat Arkadaşların dediği gibi Elden satmak her zaman daha karlıdır. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Karabük Azim Oto da Yasin Şahin var. Satış bölümünde onu bulup bi fiyat alabilirsiniz fakat Arkadaşların dediği gibi Elden satmak her zaman daha karlıdır.Ben o işi bıraktım samet Şaka bir yana satabilirseniz önceliğiniz kendiniz satmanız tabi biz arabasız duramayız diyorsanız ozaman yapacak bir şey yok gibi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 (düzenlendi) Ben o işi bıraktım samet Şaka bir yana satabilirseniz önceliğiniz kendiniz satmanız tabi biz arabasız duramayız diyorsanız ozaman yapacak bir şey yok gibi Ehehe İyi yakaladın Kardeşim Ozaman Damat traşı yapalım 6 Ekim 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cenk Çetinkaya 6 Ekim 2016 Yazar Paylaş 6 Ekim 2016 Teşekkür ediyorum cevaplarınız icin Yorum bağlantısı
Semih Usluer 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Teşekkür ediyorum cevaplarınız icinForumda satılık mk5 benzinli vardı değerlendirebilirsiniz belki? Yorum bağlantısı
Cenk Çetinkaya 10 Ekim 2016 Yazar Paylaş 10 Ekim 2016 Merhaba su an aracımızı daha satışa koyamadık.zve önceliğimiz 0 almak Mondeoyu.Ilginize teşekkürler. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 Merhaba su an aracımızı daha satışa koyamadık.zve önceliğimiz 0 almak Mondeoyu.Ilginize teşekkürler. iyi tercih Yorum bağlantısı
Recommended Posts