İçeriğe Yönlendir

Mondeo V Alım Hakkında

Cenk Çetinkaya

Recommended Posts

Cenk Çetinkaya

Arkadaslar merhaba.Su anda aktif olarak 2006 Mondeo 2.0 Trend Otomatik kullanmaktayım.Yakın zamanda Allah nasip ederse 1.5 Titanium Benzinli almayi düşünüyoruz.Bu modeli kullananlar aractan memnunlar mı?Mondeodan baska arac düşünmüyorum çünkü sınıfında gerçekten en iyi arac oldugunu düşünüyorum Bmw,Mercedesi saymazsak.Artı ve eksileri nedir?Birde elimizdeki aracı bayiye verip üstüne farkini odeyip 0 alma durumu nasil oluyor?Takasta ne kadar dusururler arabanin değerini?

Yorum bağlantısı
Misafir

Arkadaslar merhaba.Su anda aktif olarak 2006 Mondeo 2.0 Trend Otomatik kullanmaktayım.Yakın zamanda Allah nasip ederse 1.5 Titanium Benzinli almayi düşünüyoruz.Bu modeli kullananlar aractan memnunlar mı?Mondeodan baska arac düşünmüyorum çünkü sınıfında gerçekten en iyi arac oldugunu düşünüyorum Bmw,Mercedesi saymazsak.Artı ve eksileri nedir?Birde elimizdeki aracı bayiye verip üstüne farkini odeyip 0 alma durumu nasil oluyor?Takasta ne kadar dusururler arabanin değerini?

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

elden satmanızı tavsiye ederi .öle sıfır almanızı öneririm.çok kayıp oluyor.ve mondeonun kullanıcıları genelde memnun bildim kadarıyla

Yorum bağlantısı
Misafir

Karabük Azim Oto da Yasin Şahin var. Satış bölümünde onu bulup bi fiyat alabilirsiniz fakat Arkadaşların dediği gibi  Elden satmak her zaman daha karlıdır. 

Yorum bağlantısı
Misafir

Karabük Azim Oto da Yasin Şahin var. Satış bölümünde onu bulup bi fiyat alabilirsiniz fakat Arkadaşların dediği gibi  Elden satmak her zaman daha karlıdır.

Ben o işi bıraktım samet Şaka bir yana satabilirseniz önceliğiniz kendiniz satmanız tabi biz arabasız duramayız diyorsanız ozaman yapacak bir şey yok gibi
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Ben o işi bıraktım samet Şaka bir yana satabilirseniz önceliğiniz kendiniz satmanız tabi biz arabasız duramayız diyorsanız ozaman yapacak bir şey yok gibi

Ehehe İyi yakaladın Kardeşim Ozaman Damat traşı yapalım :p

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cenk Çetinkaya

Teşekkür ediyorum cevaplarınız icin

Yorum bağlantısı
Semih Usluer

Teşekkür ediyorum cevaplarınız icin

Forumda satılık mk5 benzinli vardı değerlendirebilirsiniz belki?
Yorum bağlantısı
Cenk Çetinkaya

Merhaba su an aracımızı daha satışa koyamadık.zve önceliğimiz 0 almak Mondeoyu.Ilginize teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Merhaba su an aracımızı daha satışa koyamadık.zve önceliğimiz 0 almak Mondeoyu.Ilginize teşekkürler.

iyi tercih

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...