Gökhan Çoşkun 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 İyi günler herkese. Auris 2012 Dizel otomatik araç durumu nasıldır? Genel olarak tek şikayet otomatik şanzumanın tek kavramalı olması ve ani hızlanmalarda,rampalarda sorun yaşattığı. Bu aracı kullanmış ve yorum yapabilecek bir kişi varmıdır ? 50bin TL civarında 2012 model donanımlı 1.4 dizel otomatik auris alınabiliyor. Birde bu aracın 75 hp ve 90 hp olanı varmış bunu nasıl ayırt ediyoruz yani hangi model bandına göre ? Yorum bağlantısı
Mesut Nalbant 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Kısa süreli kullanmıştım, robotize şanzıman alışkanlık gerektiriyor. Zamanla alışılabilir ben o kadar kullanmadığım için alışamamıştım. Keyifsiz bir sistem bence. Performansı bana zayıf geldi, tabiri caizse ölü gibi Belki şanzıman ile tecrübem olmadığı içindir, bilemem. 1.4 dizel toyota 75 beygir olanı ben hiç duymadım hepsi standart 90 hp. Umarım biraz fikir vermişimdir. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Köker 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 bende aynı araçtan alacaktım ama çok dik rampalarda geri geri çıkamıyor falan park yaparken sıkıntı çıkarıyor dediler içime sinmedi gittim sıfır benzinli otomatik aldım. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Ben bir süre ikame araç olarak kullandım. Araç oldukça sessisz , süspansiyonları konforlu , robotize şanzıman dik yokuşlarda karasızlık yaşayabiliyor ancak onun dışında iyi bir araç . 50 bin bandında daha donanımlı araçlar alınabilir. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Deneme sürüşünden sonra vites geçişlerinden dolayı vaz geçtiğimiz bir araç. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 6 Ekim 2016 Yazar Paylaş 6 Ekim 2016 teşekkürler yorumlar için. Kısacası insanı yoran bir araç.alışmak süreci bence biraz gereksiz. o kadar para verip birde rampalarda,trafikte dur kalkta yorulmak :/ istanbul malum dur kalk trafiği her zaman. Teşekkrler. Peki ne tür bi araç önerirsiniz bu para bandında ? 50bin tl civarı. benzin-dizel farketmez.lpg dahi olabilir. Honda civic geliyor sadece aklıma Yorum bağlantısı
Uğur Köker 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 teşekkürler yorumlar için. Kısacası insanı yoran bir araç.alışmak süreci bence biraz gereksiz. o kadar para verip birde rampalarda,trafikte dur kalkta yorulmak :/ istanbul malum dur kalk trafiği her zaman. Teşekkrler. Peki ne tür bi araç önerirsiniz bu para bandında ? 50bin tl civarı. benzin-dizel farketmez.lpg dahi olabilir. Honda civic geliyor sadece aklıma ikinci el almayın bence,bütçenizi zorlayabilirseniz 15 bin daha ekleyip sıfıra yönelin derim.2012 model 2 kasa eski araca bende az kalsın 50 bin tl verecektim son anda sıfırını aldım ve hiç pişman değilim,kafadan 3 yıl muayne yok,en ufak bir sorunda servis garantisi yanınızda,yakıt deseniz yeni kasa tüm markalar daha az yakıyor. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 O şanzıman adamı kanser eder. Yan koltukta bi şehir içi gezmişliğim var o bile beni sinir etti. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Benim dayıda var. 2012 diye hatırlıyorum. Arada kullandığım oluyor. Bence güzel. EDC ya da dsg gibi değil ama düz vitesten daha sarsıntısız geçirdiği kesin. Genel olarak otomatik vites sevmeyen biri olduğum için çok birşey diyemeceğim. Ama direksiyonun arkasından F1 vites keyif vermiyor bana. İlla düz vites. Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Bir ara eşim için bakmıştık. Yokuş kalkış desteği olmaması şaşırtmıştı. Bir de ESP sadece üst pakette vardı sanırım. Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Ben toyotanın 1.4 dizel motorunu hep merak ettim. Corolla ve aurislere yetmiyor diyen çok oldu ama denemek hiç nasip olamadı bana. Auris için 0-100 değeri 12 saniye gözüküyor fabrika verilerinde. Konunun takipçisiyim. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Seat ibiza 1.0 DSG 50.000 e pazarlıkla alabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts