İçeriğe Yönlendir

2010 Model Üstü Mk4 Mondeo Yorumlarınız

Efe Özer

Recommended Posts

Efe Özer
(düzenlendi)

Merhaba,Dayıma genıs bır arac bakıyoruz.Mondeo mk4 de karar kıldık.Ilk tercıhımız selective olmazsa tıtanyumda olabılır.Motor olarak 1.6 yada 2.0 dızel ıstıyoruz.Km olarak 100 000 e kadar tercıhımız.Butce olarak 70,75 e cıkabılırız ama bu aracın pıyasasını bılmıyorum.Degısensız 1,2 parca boya olabılır.Pıyasada cok farklı fıyatlar var.Hatasız selectıve 1.6 dızeller ıstanbulda 65 dan 75 e kadar bır cok arac var.Sızce 1.6 dızel selectıve 100 000 km altı araclara ne kadar vermelıyız?Bıde bu aracın kronık sorunu yada alırken dıkkat etmemız gereken bsy var mıdır?Son olarak ıstanbula gelıp alıp gıdecez aracı gosterecek ıyı bır usta yada yardımcı olabılecek bır forum uyemız var mı?

Tesekkurler.

Mesela bu arac var.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hatasiz-ford-mondeo-selectiv-339682908/detay/

tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İsa Acar

O paralara 1.6 tdci (manuel) almak yerine 2.0 tdci (otomatik) alıp, gücün (konfor zaten mevcut) tadını çıkarın  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Mert

Bizim iş yerinde bir abimiz 2014 yılında sıfır km mk4 aldı. 1,6 manuel dizel.

Bir ara benim aracımla çarşıya gitti geldi ve benim aracın (mk3 benzinli) kendinin arabasını ikiye böleceğini söyledi  :D

Aradan 2 ay geçmeden sattı ve 2. el 2,0 otomatik dizel mondeo mk4 aldı.

Şimdi ben ara sıra onun arabasına biniyorum, benim arabayı herhalde 4 e böler  :)

Ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım (2,0 dizel otomatik tadından yenmez bi makina)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

2,0 TDCI 140 BG otomatik alınmalı bence o paralara, ilandaki selctive olmayablir Sony teyp yerine ekranlı Pioneer teyp oluyor.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

2,0 TDCI 140 BG otomatik alınmalı bence o paralara, ilandaki selctive olmayablir Sony teyp yerine ekranlı Pioneer teyp oluyor.

Pioneer lı al sonra çekmiyor bu diye dolan dur ortalıkta.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Pioneer lı al sonra çekmiyor bu diye dolan dur ortalıkta.

sorma, mp3 dinleyip duruyoruz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...