Fevzi yavuz 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Arkadaslar oncelikle selamın aleykum 2001 model 138 binde mk3 mondeo aracim yedek su deposundan az da olsa su kaciriyor. Yedek su deposu tahliyeden kacirdigini dusunerek kapak contasi eskimistir diye yeni orjinal kapak alip taktim lakin hala kacagi bulabilmis degilim hortum girisleri vs su kacagi yok. 1 haftada toplan kullanimda yarin litre antifirzli su atiyor arac calisirken su kacagi yok lakin stop edince sizma yapiyor basina gelen arkadas oldumu acaba simdiden tesekkur ederim (antifirzde yaglanma -motor yagunda camurlanma ve yok conta yakmis olabilirmi sorularina) Yorum bağlantısı
Tahir İlter 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Kılcal bir çatlak olabilir. Su ısınınca genleşip kaçıyordur. Devirdaim kontrol edildi mi ? Onun contasından da kaçırıyor olabilir. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Mk 2 de başıma gelmişti, kılcak çatlak olayı ,gözle görünmüyordu. Tahliye kabını komple değişmiştim düzelmişti. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Mert 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Aleykum selam fevzi bey Radyatörde kılcal çatlak olabilir suyu oradan eksiltebilir,genelde çalışırken sicakken atar cikana kadar buhar olur gözle tespiti zordur. Buna bir bakin ve birde son zamanlarda antifriz e su eklediniz mi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Benim araçta da benzer sorun vardı. Genleşme kabını değiştirdim sorun düzeldi. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Duran motor daha çok ısınır, blokta kalan su dolaşım durduğu için ısınmaya devam eder ve genleşme kabındaki suya daha fazla basınç uygulanır bu da sızıntının artmasına sebep olur, diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 dorduruyor musunuz acaba? normalde çoğu araçta dipte çizgide durur. 1 Yorum bağlantısı
Fevzi yavuz 8 Ekim 2016 Yazar Paylaş 8 Ekim 2016 Tsk ler arkadaslar yedek su deposunun altinda cok kucuk goremedigim bi kilcal catlak varmis söküp iyide inceledikde sonra bfarkedebildik ve sonuc olarak su deposunu degistirdik sorun kalmadi fıyat 219 tl orjinal olarak otosan da lakin yan sanayi olarak 60 tl ye bulunabiliyor. Hayirli aksamlar 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 219 lira.... Yazık vallahi.Fiyat çok mu fazla acaba? Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Bana çok geldi hocam. Sonuçta plastik malzeme. Maliyeti ne kadar olabilir ki? Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Bana çok geldi hocam. Sonuçta plastik malzeme. Maliyeti ne kadar olabilir ki?Evet maalsef fazla. Parçadan kazanmaya yönelik satış politikası.Bu ürün orjinali 160-170 lira civarında diye biliyorum onu dediniz diye düşündüm. http://www.onlinefordyedekparca.com/mondeo-yedek-su-deposu-97bb-8k218-bc Yorum bağlantısı
Tahir İlter 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Linkteki ürün kapaksız. Kapakla birlikte değişim yapıldıysa fiyat normal. Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Linkteki ürün kapaksız. Kapakla birlikte değişim yapıldıysa fiyat normal.Ilk mesajda orjinal kapak alınmış zaten. 1 Yorum bağlantısı
Fevzi yavuz 12 Ekim 2016 Yazar Paylaş 12 Ekim 2016 Orjinal kapak maliyeti sadece kapak olarak 40 tl fiyati var kapak arti plastik kazan fiyati dedigim gibi bu parcanin kapaksiz yan sanayisini 40 tlfen tutunda 80 tl ye kadar bulabilisinz lakin yan sanayi urunler ne derece saglikli olabilir yada kac ay sonra sirdir.aya baslaya bilir bilemeyiz ben orjinalden yanayim daima Yorum bağlantısı
Recommended Posts